مجلس از برنامه‌های محرمی تلویزیون تجلیل کرد

مجلس از برنامه‌های محرمی تلویزیون تجلیل کرد

فراکسیون قرآن و عترت مجلس ظهر امروز با دعوت از معاون سیما و مدیران شبکه‌های تلویزیون از برنامه‌های پرمخاطب و برگزیده محرمی امسال تجلیل کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این مراسم که به دعوت فراکسیون قرآن و عترت مجلس در محل کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی برگزار شد، محسن برمهانی معاون سیما، حامد بامروت‌نژاد مدیر شبکه دو، سیدمحمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم، حسن ملکی مدیر شبکه جهانی جام‌جم، سعید اشناب مدیر شبکه پنج، پژمان محمدی قائم مقام شبکه یک، محمدحسین کشکولی مدیر شبکه قرآن و معارف سیما در کنار برنامه‌سازان محرمی و اعضای فراکسیون قرآن و عترت حضور داشتند.

محسن برمهانی معاون سیمای رسانه ملی ابتدا ضمن قدردانى از اهتمام نمایندگان مجلس در برگزاری این جلسه گفت: این جلسه به چند دلیل متفاوت است، اینکه برنامه‌سازان و مدیران تلویزیون مى‌دانند منتخبان مردم چه دیدگاهی نسبت به تولیدات سیما دارند و به ادامه فعالیت‌ها و جهت‌گیری درست‌شان کمک می‌کند.

وى با اشاره به برنامه قبلى فراکسیون قرآن و عترت در تجلیل از برنامه‌سازان رمضانى امسال افزود: اینکه از سوى مردم و نمایندگان‌شان رصد می‌شویم مسئولیت ما را سنگین‌تر مى‌کند.

برمهانى با اشاره به اینکه ما محرم را در شرایط خاص سپری کردیم، تصریح کرد: عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) از دو ساحت میدان و رسانه قابل بررسی است. در شرایطی که برخی، خام‌اندیشانه دنبال کم‌رونق کردن این مراسم‌ها بودند، اما عزاداران حسینی امسال پرشورتر و با نگاه انقلابی‌تر در مجالس عزا شرکت کردند.

وى ادامه داد: در رسانه ملى هم به گواه نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان برنامه هاى ویژه محرم امسال از سال قبل پرمخاطب‌تر بود و برنامه «حسینیه معلى» در این دوره پرمخاطب‌ترین برنامه محرمى در طول تاریخ فعالیت صدا و سیما شد.

برمهانى خاطرنشان کرد: در این ایام جنبه‌های معارفی و مناسکی را در کنار برنامه‌های خلاقانه داشتیم. لطف امام حسین (ع) شامل حال همه ما در رسانه ملی شد که به این نقطه رسیدیم و از این بابت خدا را شاکر هستیم.

در ادامه این جلسه نصرالله پژمان‌فر، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تأکید عاشورا بر پیامی است که برای همه افراد در طول تاریخ دارد و آن در دوراهی‌هایی است که قرار می‌گیریم. پیامی برای همه آدم‌ها در این دوراهی‌هاست تا هر لحظه‌شان کربلا باشد؛ یا باید مقاومت را انتخاب کنیم یا ذلت را. عاشورا پیامش برای همه ماست. این جلسه تقدیر و تشکری از افرادی است که از فضای رسانه ملی برای نمایان کردن مکتب حسینی بهره بردند.

وی افزود: این نگاه جدید در تولید برنامه‌های صدا و سیما را باید قدر بدانیم. برخی رسانه‌های غربی تلاش کردند این فرهنگ را مخدوش کنند ولی رسانه ملی بحث روضه های خانگی را زنده کرد. برنامه «حسینیه معلی» هم مخاطبان زیادی داشت. در تاریخ انقلاب هم خیلی‌ها تلاش کرده بودند فضای حسینی را از انقلاب جدا کنند اما امام خمینی (ره) اصرار کردند با همین‌ شکل سنتی باید باشد. توجه کردن به آیین‌های عزاداری برای برخی جوان‌ها، مؤثر بود تا این برنامه های سنتی به همان شکل قدیم برگزار شود.

پژمان‌فر گفت: رویکرد جدّی صدا و سیما برای تولید این برنامه ها قابل تقدیر است و می طلبد که توسعه یابد. این برنامه‌ها طرفدار دارد و باید جدی آن را ادامه دهیم. البته در فضای سیاسی امروز برخی تلاش می‌کنند مقابل این برنامه‌ها بایستند.

ترویج الگوی صحیح عزاداری

رضا تقی‌پور، نماینده دیگر مجلس بود که در این جلسه بیان کرد: راه حل شکست انقلاب را دشمن در پایین کشیدن مناسک می‌داند. اگر بتوانیم روش‌هایمان را مطابق ذائقه جدید مخاطب جلو ببریم، مخاطب به اصالت خود برمی‌گردد.

محمدحسین کشکولی، مدیر شبکه قرآن هم در ادامه جلسه عنوان کرد: امسال یک همدلی بین میدان و رسانه ملی اتفاق افتاد. گستره پوشش مداحان را قدری از تهران خارج کردیم. جوانانی که تا قبل از این دیده نمی‌شدند، در کنار مداحان تهرانی فرصت یافتند تا حضور یابند. ظرفیت هیات ها را امسال سه برابر کردیم.

ملکى مدیر شبکه جهانى جام‌جم گفت: بازنمایى حال و هواى عزادارى حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در شبکه جهانی جام‌جم برای میلیون ها ایرانی و محب اهل بیت(ع) صورت گرفته و اینک پیام عاشورا به اقصى نقاط جهان گسترش یافته است.

وى افزود: برنامه «روز حسین» که با محتوایی غنی و ساختاری متفاوت تولید و پخش شده با استقبال زیاد مخاطبان مواجه شده و ما تلاش خواهیم کرد همین مسیر را در دهه آخر صفر و به ویژه به تصویر کشیدن راهپیمایی ایرانیان خارج از کشور در اربعین حسینی تداوم ببخشیم.

نجم‌الدین شریعتی، مجری برنامه «حسینه معلی» هم در ادامه این نشست تصریح کرد: نظرات مختلف نشان از ضریب نفوذ بالای رسانه ملی در دل‌هاست که بار ما را سنگین می کند. امیدوارم خدا توفیق دهد تا این ظرفیت عظیم سیدالشهدا (ع) در میان مردم را برای برنامه‌های تلویزیون استفاده کنیم.

سیداحمد موسویان تهیه‌کننده برنامه «ناگهان حسین»، سیدمحمدصادق بی‌بی شهربانویی کارگردان برنامه «ناگهان حسین»، حامد عزیزی گوینده و مجری برنامه «ناگهان حسین»، محسن نجفی سولاری تهیه‌کننده برنامه «از سرگذشت»، علی‌اکبر قیلچ مجری برنامه «از سرگذشت»، بابایی مدیر تولید برنامه «حسینیه معلی»، سیدافضل میرلوحی تهیه‌کننده برنامه «روز حسین»، سعید اسلام‌زاده مجری برنامه «روز حسین» شبکه جام‌جم، حسین فرزندی تهیه‌کننده برنامه «باب‌القبله»، مصطفی امامی مجری برنامه «باب‌القبله»، یونس قاسمی تهیه‌کننده برنامه «روضه خانگی»، سیداحمد موسوی تهیه‌کننده برنامه «کلمه»، سیدعلیرضا قوامی مجری برنامه «یاد خدا» و سعید سلطانی مشاور اجرایی و مدیر دفتر معاونت سیما و حمید خواجه نژاد مدیر روابط عمومی سیما از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon