افزایش چشمگیر شمار اخراجهای پناهندگان از آلمان در سال جاری میلادی
وزارت کشور آلمان در پاسخ به درخواستی از طرف حزب چپ این کشور از افزایش چشمگیر شمار اخراجهای پناهندگان از آلمان در سال جاری میلادی خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی"، با وجود اینکه دولت آلمان بر این عقیده است که روند اخراج ها برای پناهندگان در این کشور کند بوده و باید تسریع شود با این حال در نیمه ابتدایی سال جاری میلادی به طور قابل توجهی پناهندگان بیشتری نسبت به سال 2022 از این کشور اخراج شدند.
بر اساس آمارهای منتشر شده تعداد اخراج ها از آلمان در نیمه اول سال 2023 بیش از یک چهارم افزایش یافت. 7861 نفر اخراج شدند که تقریبا 27 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. رسانههای آلمانی این خبر را از پاسخ وزارت کشور فدرال به یک درخواست از حزب چپ منتشر کردند. بر این اساس از میان اخراج شدگان، 1664 نفر زن و 1375 نفر خردسال بودند.
بر این اساس افراد با ملیت گرجستانی بیشتر از همه (705) و پس از آن مقدونی های شمالی (665)، افغان ها (659) و ترک ها (525) تبعید شدند.
افرادی که درخواست پناهندگی آنها رد شده یا اعتبار ویزا یا اجازه اقامت آنها به پایان رسیده است باید آلمان را ترک کنند. اگر آنها این کار را انجام ندهند و هیچ مانعی مانند بیماری یا دلایل دیگر برای تحمل شرایط آن ها وجود نداشته باشد، مقامات مهاجرت باید آنها را اخراج کنند.
کلارا بانگر، از سیاستمداران بلند پایه حزب چپ آلمان که این درخواست را مطرح کرده بود، از افزایش تعداد اخراج ها انتقاد کرد. وی تاکید کرد: اغلب اوقات، مردم تحت تهدید یا استفاده از زور مجبور به بازگشت به مکانهایی میشوند که با جنگ، فقر شدید و کمبود چشمانداز مواجه هستند و این اقدامی این غیرمسئولانه است.
کشور آلمان همسو با سایر کشورهای اروپایی اخیرا سیاستهای خود در قبال پناهندگان را تشدید کرده است.
وزارت کشور آلمان اخیرا به منظور تسریع روند اخراج پناهجویان میخواهد طرح اخراج غافلگیرکننده و بدون اطلاع قبلی برای پناهجویان را در دستور کار قرار داده است.
بر اساس برنامه های وزارت کشور فدرال آلمان، دیگر نیازی به اعلام این خبر در آینده نخواهد بود. بر این اساس سپس پناهجویان از نظر دولت غیر قانونی می توانند توسط پلیس جمع آوری شده و از کشور خارج شوند.
تا به حال افرادی که بیش از یک سال در آلمان اقامت داشتهاند باید حداقل یک ماه قبل از اخراج خود از این موضوع مطلع می شدند. این وزارتخانه این پیشنهاد را با بهانه لزوم تسکین و کاهش بار برای نهادهای مهاجرتی توجیه کرد.
دولت آلمان چندی پیش هم اعلام کرد که می خواهد روند اخراج پناهجویان را تسهیل و تشدید کند. بر اساس ارزیابی دولت تقریباً حدود 280 هزار خارجی و پناهنده باید آلمان را ترک کنند زیرا مجوز اقامت معتبر ندارند. "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان قصد دارد در آینده تعهد خروج از کشور برای این پناهجویان را با قوت بیشتری اجرا کند. از جمله، او پیشنهاد می کند که مدت بازداشت برای آن ها از 10 روز به 28 روز افزایش یابد.
وزارت کشور آلمان اخیرا پیشنویس طرحی را منتشر کرد که به مقامات و پلیس اختیارات بیشتری برای اجرای این روندهای اخراج میدهد.
انتهای پیام/