تلاش برای زیان‌ده نشان دادن شرکت‌ها متاثر از نرخ خوراک ۷ هزار تومانی

تلاش برای زیان‌ده نشان دادن شرکت‌ها متاثر از نرخ خوراک 7 هزار تومانی

در حالی که برخی از ذی‌نفعان حوزه پتروشیمی و سایر صنایع متاثر از نرخ خوراک ۷ هزار تومانی(با نرخ تسعیر ۲۸۵۰۰ تومانی) بر احتمال زیان ده شدن شرکت‌ها تاکید دارند، انتشار برآورد سود و زیان شرکت‌ها می‌تواند در این زمینه شفاف‌سازی کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی یکی دو ماه اخیر و پس از اجرای مصوبه نرخ 7 هزار تومانی نرخ خوراک پتروشیمی‌ها ( و افزایش نرخ سوخت برخی صنایع از جمله فولادیها و سیمانیها) تلاش‌های گسترده رسانه‌ای و غیر رسانه‌ای برای فشار به دولت به منظور عقب‌نشینی از این مصوبه انجام شد.

در سال گذشته نیز شاهد مقاومت شدید ذی‌نفعان این حوزه برای کاهش نرخ خوراک بودیم که در نهایت سبب عقب‌نشینی دولت شد.

نکته اینجا بود که این عقب نشینی از نرخ خوراک سبب کسری 100 هزار میلیارد تومانی تبصره 14 قانون بودجه و همچنین مشکلات متعدد در مصارف این تبصره شد. در این بین مباحثی در خصوص برگزاری جلسه ای در سطح معان اول رئیس جمهور به منظور اصلاح نرخ خوراک که از مفاد اصلی تبصره 14 قانون بودجه 1402 است شنیده شده است.

ضرورت شفاف‌سازی برآورد حقیقی سود و زیان صنایع متاثر از نرخ 7 هزار تومانی خوراک در سال 1402

نکته دیگری که وجود دارد این است که ذی‌نفعان این حوزه عموما منافع بسیار گسترده‌ای دارند و به طور مداوم بر زیان‌ده شدن صنایع این حوزه براساس نرخ خوراک 7 هزار تومانی تاکید می‌کنند. برای اثبات این مسئله به جای اظهارات متعدد رسانه‌ای بهتر است تا برآورد سود و زیان صنایعی که تحت تاثیر نرخ خوراک 7 هزار تومانی با نرخ تسعیر 28500 تومانی قرار می‌گیرند به طور شفاف منتشر شود.

به این ترتیب مشخص خواهد شد که صنایع پتروشیمی و سایر صنایع دریافت کننده خوراک واقعا تا چه اندازه از این مسئله متاثر خواهند شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon