برنامهریزی وزارت ارشاد برای توانمندسازی خبرنگاران
معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توانمندسازی، آموزش و توانمندی حرفهای و تعمیق ارتباطات و ارتقای سواد رسانهای را از جمله برنامههای اولویتدار این وزارتخانه عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرشاد مهدیپور معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعدازظهر امروز در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان کردستان با بیان اینکه موقعیت فرهنگی رسانهای کردستان به لحاظ تاریخی برجسته است، اظهار داشت: همواره تلاش شده یک نوع گسیختگی بین این استان با ایران - حکومت مرکزی ایجاد شود در حالیکه این خلاف زیستبوم، همبستگی و علقه است.
وی با بیان اینکه رویدادهای فرهنگی رسانهای در کردستان با اقبال عمومی و حضور پرشور مواجه است، گفت: اینها باطلالسحر چیزهایی است که در مورد کردستان گفته میشود.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه این وزارت توجه خاصی به حوزه فرهنگ کردستان دارد، تصریح کرد: کردستان جدا از موقعیت داخلی، موقعیت فراملی هم دارد که هر چقدر از ظرفیت رسانهها در جهت انعکاس ظرفیتها و توانمندیهای این دیار استفاده کنیم، باز کم است.
وی از فعالیت 120 رسانه مجوزدار در استان خبر داد و افزود: کانونهای تبلیغاتی نیز زیر نظر وزارت ارشاد در کردستان فعالیت داشته که در کنار رسانهها میتوانند باعث ثبات و پویایی شوند.
مهدیپور توجه به موقعیت فراملی کردستان را ضروری دانست و بیان کرد: وحدت رویهای که در استان کردستان حاکم بوده باید به عنوان یک فرصت حفظ شود.
وی توانمندسازی، آموزش و توانمندی حرفهای و تعمیق ارتباطات و ارتقای سواد رسانهای را از جمله برنامههای وزارت ارشاد عنوان و اظهار کرد: باید این برنامهها را توسعه دهیم.
معاون وزیر ارشاد ابراز داشت: استان کردستان زیبا، پر از ظرفیتهای گردشگری و جاذبههای طبیعی بوده که اگر موقعیت گردشگری را به عنوان قطب گردشگری تثبیت کنیم، به اصلاح تصویر کردستان در اخبار عمومی و میان ایرانیان و خارجیها که بعضا تلاش شده چهره مخدوشی نشان داده شود، کمک میکند.
به گفته مهدیپور؛ تثبیت کردستان به عنوان مرکز گردشگری سرمایهگذاری را رشد و باعث توسعه کردستان میشود که نیازمند همکاری و حرکت چندوجهی رسانهها و مسئولان استانی هستیم.
انتهای پیام/481/