توصیه‌هایی به زائران اربعین برای پیشگیری از تصادف/ مصدومان تصادفات را جابجا نکنید


توصیه‌هایی به زائران اربعین برای پیشگیری از تصادف/ مصدومان تصادفات را جابجا نکنید

موج بازگشت زائران حسینی به کشور آغاز شده است و با توجه به خستگی زائران و احتمال خواب‌آلودگی آن‌ها حین رانندگی، رعایت برخی نکات برای پیشگیری از تصادفات در هنگام بازگشت افراد با خودروهای شخصی به شهرهای خود، ضروری است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، موج بازگشت زائران اربعین حسینی به کشور از چند روز گذشته آغاز شده است و بسیاری از افراد که از طریق مرزهای زمینی وارد کشور عراق شده بودند با خودروهای شخصی به شهرهای خود بازمی‌گردند. با توجه به خستگی زائران و احتمال خواب‌آلودگی آن‌ها حین رانندگی، وقوع تصادفات جاده‌ای محتمل است و بنابراین توصیه می‌شود زائران پیش از آغاز رانندگی، استراحت کافی داشته باشند.

همچنین رعایت توصیه‌های زیر برای پیشگیری از تصادفات جاده‌ای ضروری است:

از نبود مشکلات فنی در خودروی خود اطمینان حاصل کنید.

تمام سرنشینان کمربند ایمنی خود را ببندند.

در صورت بروز خواب آلودگی خودرو را متوقف و استراحت کنید.

هر دو ساعت یک‌بار، توقف و کمی استراحت کنید.

در هنگام رانندگی از تلفن همراه حتی با هندزفری نیز استفاده نکنید زیرا موجب حواس پرتی می‌شود.

اگر فرزند خردسال به همراه خود دارید از صندلی نگهدارنده کودک استفاده کنید.

پیش از آغاز سفر از سالم بودن ترمزها، تنظیم باد لاستیک‌ها، وضعیت روغن موتور، سالم بودن راهنماها و فلاشرها اطمینان حاصل کنید.

در صورتی که از داروهایی استفاده می‌کنید که بر وضعیت هوشیاری و خواب آلودگی شما اثر می‌گذارند؛ از رانندگی خودداری کنید.

در ساعات شب با سرعت مطمئن حرکت کنید.

کودکان را در اتومبیل پارک شده تنها نگذارید.

اقداماتی که در هنگام مواجهه با تصادف باید انجام بدهید

همچنین در صورت بروز حوادث ترافیکی اقدامات زیر را انجام دهید:

تقاضای کمک کنید؛ در صورت مشاهده تصادفات رانندگی، با تماس با شماره 115 از تیم فوریت‌های پزشکی اورژانس درخواست کمک کنید. در هنگام تماس همه موارد از قبیل آدرس دقیق محل تصادف، نوع حادثه، تعداد مصدومین و وضعیت عمومی آن‌ها را اطلاع دهید.

مصدومین حوادث ترافیکی را به هیچ عنوان جابجا نکنید مگر این‌که جان مصدوم به دلیل آتش‌سوزی خودرو در خطر باشد یا مصدوم نیاز به اقدامات ویژه مانند احیای قلبی و ریوی داشته باشد.

اگر اطلاعی از نحوه کمک‌های اولیه به مصدومان حادثه ندارید مطمئن باشید که بهترین راه کمک به مصدومان این است که اجازه ندهید افراد به مصدومان دست بزنند و آن‌ها را از جای خود حرکت دهند زیرا احتمال آسیب به ستون فقرات مصدوم وجود دارد.

در صورت بروز خون‌ریزی، ‌سریعاً با استفاده از یک پارچه تمیز یا گاز استریل و فشار اندکی در محل خونریزی، سعی کنید ادامه خونریزی را متوقف کنید.

در صورت آتش گرفتن خودروها، با کپسول ضدحریق، آتش را خاموش کنید. اولین کار خارج کردن سرنشین‌ها از خودرو به شکلی صحیح و با کمترین حرکت ستون فقرات و بدون صدمه زدن به آن‌هاست.

به دلیل احتمال آسیب به ستون فقرات مصدومان حوادث رانندگی، در هنگام امدادرسانی به مصدومین، باید برای جلوگیری از فلج شدن بیمار، از حرکت دادن مصدوم خودداری کنید. در صورت آتش گرفتن خودرو در شرایطی که مجبور به خارج کردن مصدومان از خودرو برای نجات جان آن‌ها از آتش‌سوزی هستید؛ در ابتدا به حفظ سلامتی خود توجه کنید و سپس با آتل و یا با دست، سر و گردن مصدوم را نگه دارید تا کوچکترین حرکت و تکانی نداشته باشد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon