اقامت ۳۵۸ هزار اتباع افغانستانی در فارس؛ استانداری به دنبال طرد آنهاست


اقامت 358 هزار اتباع افغانستانی در فارس؛ استانداری به دنبال طرد آنهاست

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس جمعیت فعلی اتباع بیگانه در فارس را بسیار بالا دانست و گفت: به دنبال این هستیم که ضمن عدم تمدید مجوز اقامت موقت آنها، این اتباع از استان طرد شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، بهرنگ قربانی با تاکید بر اینکه در بحث اتباع خارجی، صرفا با نگاه منفی ورود نشده است، اظهارداشت: فروشندگی از آن دسته مشاغلی‌ است که استفاده از نیروی کار اتباع بیگانه در آن، ممنوعیت قانونی دارد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس اضافه کرد: هدف این است که فرصت‌های شغلی که امکان حضور هم‌وطنان ایرانی در آن‌ها وجود دارد، توسط اتباع بیگانه اشغال نشود و این موضوع را به جد دنبال می‌کنیم.

قربانی ادامه داد: البته تلاش این است که مانع نگاه صرفا منفی نسبت به حضور اتباع بیگانه شویم و به ظرفیت‌های اقتصادی هم که آن‌ها می‌توانند ایجاد کنند توجه داشته باشیم، اما کارفرمایان در مشاغلی که متقاضی نیروی کار داخل برای آن‌ها وجود دارد به هیچ وجه حق به کارگیری اتباع بیگانه را ندارند.

وی، جمعیت فعلی اتباع بیگانه در فارس را بسیار بالا دانست و اظهار کرد: براساس آخرین آمار، درحال حاضر 358 هزار اتباع افغانی در فارس حضور دارند که از این تعداد حدود 120 هزار نفر طی دو سال گذشته وارد این استان شده‌اند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس گفت: در واقع برای این افراد به طور موقت مجوز اسکان در استان صادر شده و هنوز تصمیم خاصی در مورد آن‌ها گرفته نشده است.

قربانی افزود: البته با توجه به حجم حضور اتباع بیگانه در فارس به دنبال این هستیم که ضمن عدم تمدید مجوز اقامت موقت آنها، این اتباع از استان طرد شوند.

وی ادامه داد: با توجه به نارضایتی مردم نسبت به حضور اتباع بیگانه در فارس، تقاضای استان از وزارت کشور عدم تمدید مجوز اقامت موقت 120 هزار تبعه خارجی است که در دو سال گذشته وارد فارس شده‌اند.

نی‌ریز یکی از کلوگاه‌های اصلی ورود اتباع غیرمجاز به فارس است

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس افزود: علاوه بر اتباع بیگانه مجاز و دارای مجوز حضور، پیش بینی می‌شود که 50 تا 100 هزار اتباع بیگانه غیر مجاز نیز در استان حضور داشته باشند.

قربانی اظهار کرد: سیاست ما شناسایی این افراد، دستگیری، انتقال به اردوگاه مراقبتی در شیراز و در نهایت رد مرز است.

وی، شهرستان نی‌ریز را یکی از گلوگاه‌های ورود اتباع غیرمجاز به این استان دانست و گفت: البته نیروی انتظامی تاکنون تلاش زیادی در زمینه دستگیری این افراد انجام داده است.

قربانی ضمن یادآوری حادثه تروریستی 22 مرداد امسال حرم مطهر شاهچراغ (ع) ادامه داد: به دنبال وقوع این حادثه مقرر شد که اجازه سکونت به اتباع خارجی با هر نوع مدرکی چه مجاز چه غیر مجاز در اطراف این حرم مطهر داده نشود.

وی افزود: اتباع بیگانه‌ای نیز که در حال حاضر در این محدوده سکونت دارند با هماهنگی صنف املاک باید این محل را ترک کرده و در محل دیگری اسکان یابند.

قربانی گفت: عزم استان برای عملیاتی و اجرایی کردن این تصمیم جزم است و به زودی و با جدیت تمام این برنامه عملیاتی خواهد شد.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس، با اشاره به نرخ بالای زاد و ولد اتباع بیگانه گفت: سال گذشته در یکی از شهرستان‌های استان آمار تولد میان اتباع بیگانه سه برابر ایرانی‌ها بود، یعنی از 600 نوزاد متولد شده در این شهرستان 450 نوزاد متعلق به اتباع بیگانه بود.

قربانی در خصوص تعداد دانش آموزان اتباع بیگانه در استان نیز اظهار کرد: هم اینک افزون بر 40 هزار دانش آموز اتباع بیگانه در فارس مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس افزود: والدین دانش آموزان ایرانی از تاثیر فرهنگی که ممکن است دانش آموزان اتباع بر فرزندانشان بگذارند، نگران هستند.

انتهای پیام/424/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران