لاوروف: تلاش غرب برای تصویب قطعنامه علیه کره شمالی در شورای امنیت شکست خورده است


لاوروف: تلاش غرب برای تصویب قطعنامه علیه کره شمالی در شورای امنیت شکست خورده است

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تاکید کرد که خودداری مصرانه کشورهای غربی از مشارکت در هرگونه اقدامی با ماهیت سیاسی و دیپلماتیک، به ادامه تلاش‌های آنها برای تصویب قطعنامه تحریم‌ها علیه کره شمالی در شورای امنیت پایان می‌دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه تاکید کرد که امتناع کشورهای غربی از مشارکت در حل و فصل مشکلات در شبه جزیره کره، به تلاش‌های آنها برای تصویب قطعنامه‌ای علیه کره شمالی از طریق شورای امنیت سازمان ملل پایان خواهد داد.

وی یادآور شد که روسیه و چین قصد خود را برای جلوگیری از اعمال تحریم‌های جدید علیه کره شمالی اعلام کرده‌اند. لاوروف تاکید کرد: این تصمیم به این دلیل واضح است که غرب به موازات خط مشی عمال تحریم‌ها، وعده اجرای راه حل سیاسی و رفع مشکلات انسان دوستانه در کره شمالی را نیز داده بود، ولی این تضمین‌ها دروغ بود. علاوه بر این، ایالات متحده به همراه ژاپن، کره جنوبی و سایر متحدان خود در حال تلاش برای انتقال بخش‌هایی از نیروهای استراتژیک خود به جنوب شبه جزیره کره هستند، از جمله، در حال حاضر صحبت‌هایی در مورد احتمال  ظهور تسلیحات هسته‌ای آمریکایی در این منطقه نیز وجود دارد.

 لاوروف گفت: «امتناع قاطعانه کشورهای غربی از مشارکت در هرگونه اقدامی با ماهیت سیاسی و دیپلماتیک به هرگونه تلاش بیشتر برای پیشبرد قطعنامه تحریم‌ها در شورای امنیت پایان می‌دهد و روسیه و چین در این خصوص با یکدیگر اتفاق نظر دارند.» 

پیش از این، وزارت خارجه روسیه یادآور شد که مسکو و پکن در تمامی پلتفرم‌های مختلف بین المللی تلاش می‌کنند "پیام واضحی در خصوص عدم اثربخشی تشدید تحریم‌ها و فشار علیه کره شمالی" به طرف‌های غربی انتقال دهند. 

گئورگی زینوویف، مدیر بخش اول آسیایی وزارت امور خارجه روسیه با اشاره به این مسئله، نسبت به تشدید تنش نظامی-سیاسی در اطراف شبه جزیره کره و نزدیک شدن به یک بحران جدید در منطقه هشدار داد. این دیپلمات گفت: پویایی رویدادها در شبه جزیره کره نشان دهنده نزدیک شدن به یک بحران جدید است که نشانه واضح آن افزایش  تنش‌های نظامی-سیاسی و لفاظی‌های جنگ افروزانه بین طرف‌های اصلی درگیر - کره شمالی و ایالات متحده و  همچنین کشورهای متحد آن از جمله جمهوری کره و ژاپن است.

وی با اشاره به اینکه یکی از شروط لازم برای تنش زدایی در شبه جزیره کره، تعلیق مانورهای نظامی است، افزود:  بدیهی است که استراتژی بازدارندگی گسترده که توسط واشنگتن به عنوان ابزاری کلیدی در حل و فصل کره استفاده می‌شود، به نتیجه معکوسی منجر شده است. 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon