سایه شوم کمبود داروی کودکان در فصل زمستان بر سر والدین آلمانی


سایه شوم کمبود داروی کودکان در فصل زمستان بر سر والدین آلمانی

در آستانه فصل سرما مسئله کمبود دارو همچنان بحرانی حل نشده در آلمان باقی مانده و مقامات و شهروندان در این کشور را به شدت درگیر خود کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مسئله کمبود دارو همچنان مقامات و شهروندان آلمانی را به خود مشغول کرده و ادامه دارد.

روزنامه هامبورگر ابند بلات آلمان در مطلبی در این باره نوشت: فصل سرما به زودی در راه است. بسیاری از خانواده ها هنوز به یاد دارند که در زمستان 2022 تهیه برخی داروها برای کودکان چقدر دشوار بود. در اینجا این پرسش مطرح است که آیا دوباره خطر مشکلات عرضه وجود دارد؟

کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت فدرال آلمان اعلام کرده که می خواهد اقدامات احتیاطی بیشتری را در برابر کمبود احتمالی جدید داروهای کودکان در پاییز و زمستان انجام دهد. در نشستی در این باره که امروز برگزار شده و نمایندگانی از پزشکان، داروخانه ها و صنعت داروسازی در آن در این مورد بحث خواهند کرد، تجزیه و تحلیل و بهبود وضعیت عرضه در دستور کار قرار می گیرد.

وزیر بهداشت آلمان قبلا به این مسئله اشاره کرده بود که "وضعیت پرتنش عرضه" ممکن است برای آنتی بیوتیک ها و سایر محصولات مرتبط ایجاد شود. زمستان گذشته، پس از موجی از عفونت ها، از جمله مشکلات مربوط به تحویل تب بر و شربت سرفه در آلمان تشدید شد.

"لارس لیندمان"، سیاستمدار بهداشتی حزب لیبرال دموکرات خواستار مشارکت گسترده‌تر تولیدکنندگان دارو و انجمن‌های دارویی برای مقابله با این کمبودها شده و اعلام کرد: یک راه حل قابل اعتماد بدون تسهیل تبادل داروها برای داروخانه ها امکان پذیر نخواهد بود. به اعتقاد وی مشکلات عمیق‌تر هستند و فقط به توزیع مربوط نمی‌شوند.

با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما، موسسه فدرال داروها و تجهیزات پزشکی قبلاً یک "فهرست فوری" با 30 ماده دارویی برای کودکان منتشر کرده است که باید با بالاترین اولویت توسط دست اندرکاران تهیه شود. چندین آنتی بیوتیک، قطره بینی، تب برها و شیاف های تب بر و تسکین دهنده در این لیست وجود دارد. لاوترباخ هم از صنعت داروسازی خواسته است تا تخمین هایی در مورد مقادیر موجود و هزینه های عرضه داشته باشد.

تمرکز اصلی در این کشور بر اقدامات احتیاطی سریع و کوتاه مدت است. به منظور حمایت بهتر از داروها، به ویژه برای کودکان، قانون ضد کمبود در پایان ماه جولای در آلمان اجرایی شد. این قانون به عنوان یک اقدام ایمنی، ذخایر چند ماهه منابع پرمصرف را اجباری می کند. بر این اساس قوانین قیمت باید تسهیل شود تا تحویل به آلمان برای تولیدکنندگان سودآورتر شود. لاوترباخ البته توضیح داد که این قانون برای اجرایی شدن نیاز به زمان دارد.

انجمن پزشکی کودکان و نوجوانان آلمان هم اخیراً هشدار داده است که مراقبت از کودکان باید در زمستان قاطعانه باشد. این اتحادیه اعلام کرد ما این نگرانی را به اشتراک می‌گذاریم که گلوگاه‌ها ممکن است در فصل آلودگی آینده تکرار شوند. فقدان آنتی بیوتیک های دوستدار کودک، شربت های تب بر و سایر محصولات به دلیل فناوری تولید و تحویل، بار قابل توجهی را برای والدین، مطب ها، داروخانه ها و کلینیک ها به همراه دارد. قانون اخیراً تصویب شده گام خوبی است، اما باید با اثربخشی کوتاه مدت همراه باشد.

به نوشته هفته نامه اشپیگل کمبود در عرضه دارو در آلمان بسیار زیاد است؛ به گفته انجمن داروسازان، روزانه 1.5 میلیون شهروند تحت تأثیر این شرایط قرار می گیرند. بخصوص تدارکات و داروها برای کودکان همچنان کم است.

بر اساس این گزارش در ماه‌های اخیر هم بسیاری از شهروندان کمبود دارو را تجربه کرده‌اند. آنها با داروخانه‌ها تماس گرفته‌اند یا از پزشکان خواسته‌اند که آنتی‌بیوتیک‌های جایگزین را تجویز کنند، زیرا داروهای اولیه تجویز شده را پیدا نکردند.

اکنون انجمن داروسازان نوردراین نیز زنگ خطر را به صدا در آورده است. توماس پریس، رئیس این انجمن اعلام کرد: در حال حاضر حدود 1.5 میلیون نفر در آلمان روزانه تحت تأثیر کمبود عرضه دارو هستند. وی با اشاره به آنتی بیوتیک ها که در حال حاضر بسیار کم است و باید به سرعت به دست بیماران برسد، گفت: گاهی اوقات واقعاً عرضه در خطر است. در آلمان، 80 درصد از داروهای تجویز شده به‌اصطلاح ژنریک‌های نسبتاً ارزان هستند، یعنی داروهایی که حق ثبت اختراع آنها منقضی شده است , آنها به طور فزاینده ای کمیاب می شوند.

پریس خواستار این شد که تمرکز باید بر عرضه باشد و دولت باید مسئولیت آن را بپذیرد. وی با توجه به کمبودهای شدید دارو برای کودکان در سال گذشته گفت: اکنون و در این شرایط اقتصاد باید در جایگاه دوم قرار گیرد.

شرکت بزرگ عمده‌فروش دارو (فاگرو) در آلمان هم اخیرا اعلام کرده که داروهای مهم ممکن است در پاییز و زمستان آینده دوباره در آلمان کمیاب شوند. این انجمن اعلام کرد برای 85 درصد از داروهای مورد نیاز فوری برای فصل، ذخایر حتی برای دو هفته کافی نیست.

رئیس انجمن حرفه ای پزشکان اطفال (BVKJ) در آلمان هم گفته است که بنابراین والدین باید آماده باشند که با سردتر شدن دمای هوا و عفونت های بیشتر پس از تعطیلات، شربت های تب بر، شیاف ها و سایر داروهای استاندارد دوباره کمیاب شوند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon