تحولات اوکراین|زلنسکی در  شورای امنیت با نماینده روسیه بر سر یک میز می‌نشیند


تحولات اوکراین|زلنسکی در  شورای امنیت با نماینده روسیه بر سر یک میز می‌نشیند

کمک ۱.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل به اوکراین، گفتگوی فعال کی‌یف با مقامات آمریکا و اروپا، انتصاب نماینده ویژه بایدن برای بهبود اقتصاد اوکراین، اخراج دو دیپلمات سفارت آمریکا از مسکو و گسترش تحریم‌های ضدروسی، از جمله مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  روزنامه "پولیتیکو " به نقل از دیپلمات‌های اوکراینی گزارش داد که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین ممکن است هفته آینده در نشست شورای امنیت سازمان ملل با نماینده بلندپایه‌ روسیه پشت یک میز بنشیند. دیپلمات‌ها پیش بینی کردند: «زلنسکی ممکن است بتواند مواضع خود را بر سر یک میز با یک نماینده روسیه به طور علنی اعلام کند.»

این گزارش یادآور شده که رئیس جمهوری اوکراین امیدوار است در نشست شورای امنیت از طرح صلح ده ماده‌ای خود دفاع کند. او همچنین می‌خواهد راه حلی برای غلبه بر بحران غذایی بیابد.

بر اساس این اطلاعات، در طول هفته سطح بالا، ممکن است نشست ویژه شورای امنیت درباره اوکراین هم در مقر سازمان ملل برگزار شود و زلنسکی در آن شرکت کند. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه که در نشست مجمع عمومی ریاست هیئت روسی را بر عهده خواهد داشت، ممکن است از طرف کشورش در این نشست شرکت کند.

علاوه بر این، به گفته یک مقام اوکراینی که نامش برده نشده، ولادیمیر زلنسکی، در جریان سفر هفته آینده خود به ایالات متحده برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، قصد دارد با جو بایدن، همتای آمریکایی خود  دیدار کند. این منبع خبری مشخص نکرد که آیا این دیدار در نیویورک و در حاشیه نشست مجمع عمومی برگزار خواهد شد یا بایدن در واشنگتن پذیرای زلنسکی خواهد بود.

پیش از این گزارش شده بود که سخنرانی زلنسکی در مجمع عمومی برای نیمه اول روز دوشنبه 19 سپتامبر (28 شهریور) برنامه ریزی شده است.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به پانصد و شصت و نهمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

زلنسکی به آمریکا سفر می کند

بر اساس گزارش رسانه ها،  ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین هفته آینده به آمریکا سفر کرده و از کنگره آمریکا دیدار خواهد کرد. پورتال آنلاین "Punchbowl News" گزارش می دهد که احتمالاً  این سفر برای روز پنجشنبه برنامه ریزی شده است، زمانی که زلنسکی برای مجمع عمومی سازمان ملل در ایالات متحده است. شبکه تلویزیونی آمریکایی NBC پیشتر گزارش داده بود که زلنسکی قصد دارد در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک شرکت کند و احتمالاً با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز برای گفت و گو دیدار خواهد کرد. در مجمع عمومی سازمان ملل که از روز دوشنبه آغاز می شود و تا 26 سپتامبر ادامه دارد، سران بسیاری از کشورها و دولت ها شرکت می کنند.

وزیر دفاع آلمان: اوکراین به تضمین های امنیتی ناتو نیاز دارد

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان اعلام کرد که  صلح در اوکراین تنها با تضمین امنیت بین المللی امکان پذیر است.  پیستوریوس در اولین کنفرانس صلح وستفالیا در مونستر گفت: یک جنبه کلیدی برای آن  این تعهد ما است که از اوکراین در نوسازی و اصلاح نیروهای مسلح آن حمایت خواهیم کرد.

وزیر دفاع آلمان همچنین گفت: با تأسیس شورای ناتو و اوکراین، گام مهمی در جهت تبادل نزدیک تصمیم گرفته شد تا الحاق این کشور اروپای شرقی امکان پذیر شود. وی تاکید کرد: این شورا به تصمیمات مشترک در سطح سیاسی کمک می کند و  این رویکرد را دنبال می کند که هر چه همکاری ما فشرده تر باشد، مسیر ورود به ناتو سریعتر خواهد بود.

وی افزود: به همین دلیل است که ناتو تصمیم گرفت در این مورد از آخرین مرحله قبل از دعوت برای پیوستن، به اصطلاح برنامه اقدام عضویت (MAP) صرف نظر کند . پیستوریوس گفت: ما می‌خواهیم مسیر اوکراین به سمت ناتو را تا حد امکان سهل کنیم.

وی درباره طرح تحویل موشک های تاروس به اوکراین نیز گفت: تصمیم برای تحویل موشک های کروز تاروس به اوکراین ممکن است حدود یک تا دو هفته طول بکشد.

وی افزود: این به معنای هیچ تردیدی از سوی دولت فدرال نیست. جمهوری فدرال آلمان باید این سطح از احتیاط را نشان دهد، حتی اگر درک آن برای دوستان اوکراینی ما دشوار باشد

اوکراین خانواده‌های دارای فرزند را به زور از منطقه خرسون تخلیه می‌کند

الکساندر پروکودین، فرماندار نظامی خرسون، که منطقه تحت کنترل کی‌یف را اداره می‌کند، اعلام کرد که مقامات محلی تصمیم گرفتند خانواده‌های دارای فرزند را از برخی مناطق مسکونی خرسون تخلیه کنند.

وی در کانال تلگرامی خود نوشت: «شورای دفاع منطقه خرسون تصمیمی مبنی بر تخلیه اجباری خانواده‌های دارای فرزند از مناطق مسکونی [در محدوده درگیری نظامی] اتخاذ کرده است.»

وی همچنین یادآور شد که قانون منع رفت و آمد در این منطقه از ساعت 20 شب الی 6 صبح خواهد بود. پروکودین افزود، مقامات محلی اوکراینی در حال آماده سازی وضعیت برای شرایط اضطراری در طول دوره پاییز و زمستان هستند.

روز گذشته، رسانه‌های اوکراینی از وقوع انفجارهایی در مناطق زاپروژیه و خرسون بعد از فعال شدن سامانه پدافند هوایی علیه هواپیماهای بدون سرنشین روسی خبر دادند. آژیر هشدار حمله هوایی در این مناطق نیز به صدا در آمده بود.

آنتونوف: روسیه علیرغم تحریم‌های جدید آمریکا منافع خود را حفظ خواهد کرد

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن، صبح امروز جمعه در اظهار نظر درباره بسته جدید تحریم‌های آمریکا تاکید کرد، ایالات متحده باید درک کند که مارپیچ تحریم ها به ناکجا آباد خواهد رسید و مسکو از حفظ منافع خود دست بر نمی دارد.

وی در پیامی در کانال تلگرام سفارت نوشت: «واشنگتن بار دیگر تحریم‌های خود را به امید بیهوده سقوط اقتصاد روسیه گسترش داد است. کشور ما هرگز از حفظ منافع ملی خود دست بر نخواهد داشت و قاطعانه از اصول برابری و تقسیم ناپذیری امنیت در روابط بین الملل دفاع خواهد کرد. همانطور که اجلاس اخیر روسیه و آفریقا، گروه بریکس و جی-20 نشان داد، ما حامیان و همفکران زیادی در این زمینه در جهان داریم.»

به گفته آنتونوف، مقامات آمریکایی در ناامیدی یا دچار توهم هستند، زیرا آنها "متعصبانه راه های دیگری برای آسیب رساندن به کشور ما اختراع کرده و دوباره «تحریم‌ها را به امید سقوط اقتصاد روسیه» گسترش دادند.

این دیپلمات یادآور شد که روسیه در حال حاضر تحت محدودیت‌های یکجانبه متعددی قرار دارد، اما برخلاف انتظار مقامات غربی، همه اینها نتوانسته اقتصاد این کشور را تضعیف کند.

پودولیاک مدعی شد: کی‌یف از سلاح های ساخت اوکراین برای حمله به کریمه استفاده می‌کند

مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور اوکراین، میخائیل پودولیاک، مدعی شده است که نیروهای مسلح این کشور تنها از تجهیزات و سلاح های اوکراینی برای حمله به کریمه استفاده می کنند. وی در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: برای این کار (حمله به کریمه) از تجهیزات و سلاح های اوکراینی استفاده می‌کنیم.

پودولیاک داده‌های شبکه اسکای نیوز مبنی بر استفاده نیروهای مسلح اوکراین از موشک‌های کروز طوفان سایه انگلیسی برای حمله به سواستوپل را رد کرد. او افزود: "اسکای نیوز منابع خاص خود را دارد و آنها ممکن است به طریق دیگری اظهار نظر کنند."

در صورت تمدید ممنوعیت صادرات غلات به اتحادیه اروپا، اوکراین 600 میلیون دلار ضرر خواهد کرد

سرگئی نیکولایفچوک، معاون رئیس بانک مرکزی اوکراین هشدار داد که اگر اتحادیه اروپا ممنوعیت عرضه غلات اوکراینی به بازار اروپا را بار دیگر تمدید کند، بودجه دولت اوکراین تا پایان سال حدود 600 میلیون دلار کسری خواهد داشت.

وی در مصاحبه‌ای گفت: "در پیش بینی اقتصاد کلان ماه جولای، ضررهای ناشی از ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای همسایه را تقریباً 600 میلیون دلار تخمین زدیم. اکنون این تخمین کم و بیش واقع بینانه است."

معاون بانک مرکزی در عین حال ابراز امیدواری کرد که اگر اتحادیه اروپا ممنوعیت عرضه محصولات کشاورزی اوکراین را پس از 15 سپتامبر لغو نکند، صادرکنندگان اوکراینی بتوانند از کانال‌های عرضه جایگزین استفاده کنند.

اوکراین در سال جاری حدود 1.8 میلیارد دلار از سازمان ملل دریافت کرده است

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست شب گذشته شورای امنیت سازمان جهانی بیان کرد که اوکراین در سال جاری حدود 1.8 میلیارد دلار از سازمان ملل دریافت کرده که یک میلیارد دلار بیشتر از کمک جهانی به کشور افغانستان است.

نبنزیا یادآور شد: «قابل توجه است که اوکراین با اطمینان کامل در صدر جلب توجه اهداکنندگان باقی می‌ماند، و سازمان ملل تنها در سال جاری یک میلیارد و 83 میلیون دلار برای ارائه کمک‌های بشردوستانه دریافت کرده است. این مبلغ 300 میلیون دلار بیشتر از حمایت از مردم رنج کشیده سوریه است. این یک میلیارد ددلار بیشتر از کمک به مردم محتاج افغانستان است که طعم «دموکراسی‌سازی تجربی» ایالات متحده و ناتو را چشیده‌ و اکنون در وضعیت سختی بسر می‌برند.»

گفتگوی وزیر دفاع اوکراین با بورل درباره ارسال تسلیحات 

رستم عمروف، وزیر دفاع جدید اوکراین طی یک گفتگوی تلفنی با جوزپ بورل، رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا در مورد بهبود تامین مهمات و تسلیحات غربی برای کی‌یف به تبادل نظر پرداخت. 

عمروف در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) در این مورد نوشت: گفتگوی مهمی با جوزپ بورل، مسئول اصلی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی داشتیم. ما راه‌هایی را برای بهبود تامین سلاح و مهمات اوکراین مورد بحث قرار دادیم.

رئیس دفتر زلنسکی در مورد وضعیت جبهه با مشاور بایدن گفتگو کرد

پیش از این مشخص شد که آندری یرماک، رئیس دفتر رئیس‌ جمهور اوکراین با جیک سالیوان، مشاور رئیس‌ جمهوری آمریکا در امور امنیت ملی در خصوص وضعیت جبهه نبرد با روسیه گفت‌وگو کرد.

در جریان این گفتگو، دو طرف به موضوع امنیت اوکراین و به اصطلاح فرمول صلح پیشنهادی ولادیمیر زلنسکی پرداختند. سیاستمداران همچنین وضعیت جبهه نبرد و تاکتیک‌های نظامی استفاده شده توسط نیروهای مسلح اوکراین را ارزیابی کردند.

قصد وزارت خارجه آمریکا برای احضار آنتونوف پس از اخراج دیپلمات‌ها از مسکو

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شب گذشته اعلام کرد که در واکنش به اخراج دو دیپلمات آمریکایی از مسکو، آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن به وزارت خارجه احضار خواهد شد. 

میلر در یک  نشست خبری، در پاسخ به این سوال که آیا آنتونوف احضار خواهد شد، گفت: "من در مورد اقدامات خاصی در پاسخ به این موضوع صحبت نمی‌کنم، ولی قطعاً می توانید انتظار داشته باشید که ما این کار (احضار سفیر) را انجام دهیم."

در عین حال، میلر از زمان و اقدامات مشخصی برای واکنش آمریکا به اخراج دیپلمات‌های آمریکایی نامی نبرد، اما یادآور شد که این طرح ها به اطلاع دولت روسیه رسانده خواهد شد.

کی‌یف از ناتو خواست در آینده نزدیک نشستی در مورد امنیت انرژی برگزار کند

مقامات کی‌یف از ناتو درخواست کردند تا در آینده نزدیک نشست شورای اوکراین-ناتو را که به امنیت انرژی اختصاص داشته باشد را برگزار کند. این موضوع را سرویس مطبوعاتی دولت اوکراین پس از دیدار اولگا استفانیشینا، معاون نخست وزیر در امور اروپایی و یورو آتلانتیک و ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو گزارش داد.

در پیام مربوطه آمده است: «اولگا استفانیشینا پیشنهاد برگزاری نشست شورای امنیت انرژی اوکراین-ناتو در آینده نزدیک را ارائه کرد.»

علاوه بر این، طرفین در مورد طرحی برای دستیابی به هماهنگی بین اوکراین و ناتو صحبت کردند که باید شامل گام‌های دقیق برای حمایت از اصلاحات در بخش نظامی و هماهنگ کردن آن با فرآیندهای برنامه‌ریزی دفاعی کشورهای عضو باشد.

رومانی محدودیت‌های بیشتری را برای پروازها در امتداد مرز اوکراین اعمال کرد

وزارت دفاع ملی رومانی اعلام کرد که مقامات این کشور محدودیت های جدیدی را برای پروازها در حریم هوایی این کشور در مجاورت مرز اوکراین وضع کردند. بدین ترتیب، از نیمه ماه سپتامبر (روز جمعه)، وزارت حمل و نقل و زیرساخت همراه با وزارت دفاع ملی، مسئول مدیریت حریم هوایی ملی، محدودیت‌های بیشتری را برای پروازها در حریم هوایی مجاور مرز با اوکراین در مناطق شمالی به عمق 20 تا 30 کیلومتری فضای کشور تا ارتفاع 4 هزار متری در نظر گرفتند.

بر اساس این قانون هیچ هواپیمای سرنشین دار یا بدون سرنشین مجاز به پرواز در منطقه ممنوعه نیست، به استثنای هواپیماهای نظامی و هواپیماهای گروه نجات.

شولتز کمک نظامی به اوکراین را با مشارکت آلمان در بمباران یوگسلاوی مقایسه کرد

 اولاف شولتز، صدراعظم آلمان اعلام کرد که کمک نظامی به اوکراین و مشارکت برلین در بمباران یوگسلاوی در سال 1999 از لحاظ اهمیت برای آلمان قابل مقایسه هستند، زیرا هر دو رویداد منجر به استفاده از تسلیحات آلمانی شدند.

وی در پادکست Cosmo در این باره گفت: "این جنگ در یوگسلاوی چیزی بود که اولین تغییر در این دوره از زمان بود، زیرا اولین بار بود که آلمان تصمیم گرفت در چنین مناقشه‌ای با سلاح های خود مداخله کند."

صدر اعظم یادآور شد که در سال 1998 به عضویت بوندستاگ درآمد و خیلی زود مجبور شد در تصمیم گیری برای اعزام نیروهای آلمانی به یوگسلاوی شرکت کند. وی افزود: «تقریباً اولین تصمیمی که مجبور شدم بگیرم، مشارکت آلمان در مأموریت حفظ صلح در یوگسلاوی بود که همچنین یک عملیات نظامی برای توقف کشتار بود.»

بایدن فرستاده ویژه‌ای را برای بهبود اقتصادی اوکراین منصوب کرد

جو بایدن، رئیس‌ جمهوری ایالات متحده  شب گذشته اعلام کرد که یک نماینده ویژه برای بهبود اقتصادی اوکراین در ایالات متحده منصوب کرده است. این سمت به پنی پریتزکر، میلیاردر و وزیر بازرگانی در دولت باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا محول شده است.

بایدن در بیانیه‌ای که از سوی کاخ سفید منتشر شد، گفت: امروز با افتخار اعلام می‌کنم که پنی پریتزکر را به عنوان نماینده ویژه جدید ایالات متحده برای بهبود اقتصادی اوکراین منصوب می کنم.

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، در این بیانیه تاکید شده که پریتزکر در همکاری با دولت اوکراین و در همراهی با متحدان ایالات متحده، موسسات مالی بین المللی و بخش خصوصی، تلاش های ایالات متحده به منظور کمک به بهبود وضعیت اقتصادی اوکراین را تقویت خواهد کرد.

این نشریه همچنین یادآور شده که پریتزکر قصد دارد در هفته های آینده به اوکراین سفر کند تا از نزدیک وضعیت اقتصاد آن را ارزیابی کند و با رهبران سیاسی و تجاری این کشور دیدار و گفتگو کند.

مسکو پاسخ به اخراج یک کارمند سفارت روسیه از اسلواکی را تضمین کرد

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو در حال آماده سازی پاسخ مناسبی به اخراج کارمند سفارت روسیه از اسلواکی است و تردیدی در این باره وجود ندارد.  وی گفت: همان طور که طرف روسی قبلاً بارها اعلام کرده، روسیه پاسخ مناسبی به این اقدامات خصمانه خواهد داد.

روز پنج شنبه وزارت امور خارجه اسلواکی تصمیم به اخراج یکی از کارمندان سفارت روسیه در این جمهوری گرفت. دلیل این تصمیم هم  فعالیت‌های این دیپلمات روس اعلام شد که گفته می‌شد در تضاد با کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک بود. یادآوری شده که وی باید ظرف 48 ساعت کشور را ترک کند.

وزارت خارجه روسیه دو کارمند سفارت آمریکا را "عنصر نامطلوب" اعلام کرد

روسیه دو دیپلمات سفارت آمریکا در مسکو را "عنصر نامطلوب" اعلام کرد. این مسئله روز پنج شنبه در وب سایت رسمی وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه گزارش شده است.

در این بیانیه آمده است: لین تریسی، رئیس نمایندگی دیپلماتیک آمریکا در مسکو که به وزارت خارجه احضار شده بود، با اعتراض شدیدی مواجه شده و یادداشتی رسمی به وی داده شد که در آن آمده بود اقدامات دبیر اول سفارت آمریکا، جفری سیلین و دبیر دوم سفارت، دیوید برنشتاین، با وضعیت دیپلماتیک آنها ناسازگار است.

این وزارتخانه اشاره کرده است: «اکنون مشخص شده که سیلین و برنشتاین با حفظ ارتباط با شهروند روس رابرت شونوف متهم به "همکاری محرمانه" با یک کشور خارجی، که برای آسیب رساندن به امنیت ملی روسیه در قبال پاداش پولی وظایفی را به عهده داشته، فعالیت‌های غیرقانونی انجام داده‌اند.در این رابطه سفیر آمریکا مطلع شد که جفری سیلین و دیوید برنشتاین باید ظرف هفت روز خاک روسیه را به‌عنوان "عنصر نامطلوب" ترک کنند».

تلاش نیروهای اوکراینی برای حمله به یک کشتی موشک انداز روسی با قایق بدون سرنشین 

وزارت دفاع روسیه روز پنج شنبه اعلام کرد، در روز  14 سپتامبر، حدود ساعت 16:30، نیروهای مسلح اوکراین با استفاده از یک قایق دریایی بدون سرنشین، اقدام به حمله به کشتی موشک انداز «ساموم» متعلق به ناوگان دریای سیاه در آبهای ساحلی شبه جزیره کریمه کردند.

این وزارتخانه یادآور شد که در حین دفع حمله، قایق بدون سرنشین با آتش سلاح‌های استاندارد کشتی مذکور منهدم شد.

اوایل همان روز همچنین گزارش شد که نیروهای ناوگان دریای سیاه یک قایق بدون سرنشین ارتش اوکراین را منهدم کردند.

آمریکا تحریم‌های ضد روسی را گسترش داد

دپارتمان تحریم‌های وزارت خزانه داری آمریکا فهرست تحریم‌های جدید ضد روسیه را روز پنجشنبه منتشر کرد. بدین ترتیب مشخص شده که بیش از 20 نفر و حدود 100 شرکت مشمول محدودیت های ایالات متحده بودند.

آمریکا صنایع خودروسازی روسیه را هم تحریم کرد

آمریکا تعدادی از شرکت‌های خودروسازی روسی را تحریم کرده است.این موضوع در فهرست به روز شده تحریمهای  وزارت خزانه داری آمریکا مشخص شده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز گذشته گفت که مسکو منطق اعمال یا لغو تحریم‌های ضد روسیه را درک نمی‌کند.

امیدواری رئیس جمهور لهستان به دعوت از اوکراین در نشست سران ناتو در آمریکا 

آندژی دودا، رئیس جمهوری لهستان ابراز امیدواری کرد که اوکراین در نشست سران پیمان آتلانتیک شمالی در واشنگتن در سال 2024 دعوتنامه مربوط به عضویت در ناتو را دریافت کند. 

وی در یک سخنرانی گفت: «ما شکی نداریم که ایالات متحده به عنوان بزرگترین و قوی ترین متحد ما برای تاریخی کردن این اجلاس دست به هر کاری می زند، حتی اگر یک سالگرد باشد، به طوری که بعد تاریخی تصمیم گیری داشته باشد. البته، تاریخی ترین تصمیم، که ماهیت ارزش های ناتو را نیز ثابت خواهد کرد، دعوت از اوکراین برای پیوستن به ناتو است.»

او همچنین اشاره کرد که چنین دعوتی پاسخی به خواست جامعه اوکراین است که می خواهد با ناتو متحد شود. این در حالی است که دودا یک روز قبل اظهار نظر کرد که در حال حاضر هیچ صحبتی در مورد پذیرش اوکراین به ناتو وجود ندارد، زیرا درگیری نظامی در خاک این کشور ادامه دارد.

مقام سابق پنتاگون: روسیه در درگیری اوکراین انتظار فروپاشی اروپا و ناتو را دارد

سرهنگ داگلاس مک گرگور، مشاور سابق رئیس پنتاگون در مصاحبه‌ای ابراز عقیده کرد که روسیه در درگیری در اوکراین "بازی طولانی" را در پیش گرفته است و انتظار دارد که وضعیت در اروپا به حدی وخیم شود که منجر به فروپاشی ناتو شود.

به گفته این کارشناس نظامی آمریکایی، مسکو این امکان را در نظر گرفته تا اوضاع به حدی وخیم شود که منجر به فروپاشی ناتو شود و کشورهای اروپایی از پیروی واشنگتن دست بردارند.

به گفته مک گرگور، روسیه در آن واحد تمام نیروها و ذخایر خود را وارد نبرد با ارتش اوکراین نکرده و با یک منطق نظامی درست، خود را برای یک جنگ درازمدت آماده کرده است.

یک روز قبل نیز لری جانسون، تحلیلگر سابق سیا، گفت که نیروهای مسلح اوکراین مجبور خواهند شد در ماه اکتبر به ضد حمله خود پایان دهند. به عقیده وی، کاملاً مشخص است که کارایی رزمی ارتش اوکراین هر روز در حال کاهش است.

پارلمان بلغارستان ممنوعیت واردات غلات از اوکراین را از 15 سپتامبر لغو کرد

پارلمان بلغارستان به قانون لغو ممنوعیت واردات غلات اوکراینی پس از تاریخ 15 سپتامبر (امروز جمعه) رای مثبت داد. 

در گزارش مربوطه آمده است: «بلغارستان از ادامه اقدامات اضطراری پس از 15 سپتامبر 2023 مبنی بر ممنوعیت واردات محصولات کشاورزی: گندم، ذرت، کلزا و تخمه آفتابگردان از اوکراین حمایت نمی‌کند.»

به گزارش شبکه راشا تودی، 129 نماینده به لغو این ممنوعیت رای دادند، 69 نماینده مجلس با آن مخالف کرده و 8 نماینده رای ممتنع دادند.

پیش از این، هفته گذشته، دولت لهستان قطعنامه‌ای را تصویب کرد که بدون توجه به تصمیم کمیسیون اروپا، واردات غلات از اوکراین را از 15 سپتامبر ممنوع کرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon