تورس به ناکامی ۸۶۷ روزه بارسلونا در دوران پسا«مِسی» پایان داد + فیلم
مهاجم ۲۳ ساله بارسلونا شب گذشته در بازی با بتیس با گلی که به ثمر رساند، دست به کار بزرگی زد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال بارسلونا شب گذشته (شنبه) در چارچوب هفته پنجم لالیگای اسپانیا موفق شد با ارائه یک بازی درخشان در ورزشگاه مونتجویک با نتیجه 5 بر صفر میهمانش رئال بتیس را در هم کوبید و با یک بازی بیشتر نسبت به رئال مادرید به صدر جدول ردهبندی این رقابتها صعود کرد.
یکی از نکات جالب توجه بازی این بود که بارسلونا برای اولین بار از تاریخ دوم مِی 2021 (12 اردیبهشت 1400) موفق به گلزنی از روی ضربه ایستگاهی در یک بازی رسمی شد و این کار را فران تورس در دقیقه 62 بازی شب گذشته به شکلی زیبا انجام داد. آخرین گلی که کاتالانها پیش از این از روی ضربه ایستگاهی به ثمر رسانده بودند 867 روز پیش توسط لیونل مسی و در بازی بارسا مقابل والنسیا بوده است.
از آن زمان تاکنون بارسلونا در بازیهای رسمی صاحب 41 ضربه ایستگاهی شده بود که هیچیک تبدیل به گل نشده بود؛ تا اینکه تورس 23 ساله شب گذشته به ناکامی کاتالانها در این مورد پایان دادند.
تورس در این خصوص گفت: نمیدانستم که از زمان لیونل مسی ما موفق به گلزنی از روی ضربه ایستگاهی نشده بودیم. میتوانست زننده این گل شخص دیگری باشد هر چند که خوشحالم آن شخص من بودم که موفق به انجام این کار شد.
در فیلم زیر گلزنی آخرین ضربه ایستگاهی مسی در بارسا و گل شب گذشته تورس را ببینید:
انتهای پیام/