سازمان سینمایی سوره با ۶ فیلم به جشنواره فیلم فجر می‌آید

سازمان سینمایی سوره با 6 فیلم به جشنواره فیلم فجر می‌آید

نشست خبری رئیس سازمان سینمایی سوره با اصحاب رسانه، پیش از ظهر امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی‌ خبرگزاری تسنیم، نشست خبری حمیدرضا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی سوره با اصحاب رسانه، پیش از ظهر امروز در محل این سازمان برگزار شد.

در این نشست، جعفریان ضمن تاکید بر استقبال سازمان سینمایی سوره از فضای نقد و نقادی گفت: با آغوش باز پذیرای نقدها هستیم؛ چراکه معتقدیم این نقدها می‌تواند مسیر ما را بهبود بخشد.

سینما , حوزه هنری , جشنواره فیلم فجر ,

او افزود: ما نه مثل کسانی هستیم که در روز ملی سینما برای سینما فاتحه خواندند نه وضعیت کنونی را بسیار ایده‌آل می‌دانیم. معتقدیم که سینما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله دارد و باید تلاش بیشتری انجام دهیم.

جعفریان ادامه داد: هویت سازمان سینمایی سوره با امیدآفرینی قرین است. افزون بر این، تلاش کرده‌ایم که سینمای قهرمان‌محور را احیا کنیم. همچنین کوشیدیم در آثارمان ارزشمندی نهاد خانواده را مورد توجه قرار دهیم و مخاطب را به سوی نگاهی متفاوت نسبت به جهان سوق دهیم.

او بیان کرد: در طول این مدت کوشیدیم هرگونه رویکرد دلسوزانه‌ای که قابل پیگیری بود را دنبال کنیم. تلاش‌مان بر این است که روز به روز روند پیشبرد کارها را بهتر کنیم.

رئیس سازمان سینمایی سوره مطرح کرد: شعار ویژند سازمان سینمایی سوره، "این قصه قهرمان دارد است". کارهایی که در این یکی دو سال پیگیری شده، حول همین شعار بوده است.

برای امسال 6 فیلم سینمایی داریم که تلاش شده قهرمان‌محوری در آنها پررنگ باشد و در تمامی‌شان قهرمان‌ها و اسطوره‌های ملی را روایت کنیم. این مسیر با مشارکت و هم‌افزایی نهادهای مختلف همراه شده است و هر 6 اثر را با مشارکت ساخته‌ایم‌.

سینما , حوزه هنری , جشنواره فیلم فجر ,

جعفریان گفت: در کنار این موارد، کوشیدیم تنوع ژانر را مبنای کارمان قرار دهیم. اکنون، فیلم "صبح اعدام" را داریم که روزهای آخر ساخت را می‌گذراند. فیلم شهید شیرودی هم با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی در مرحله پیش‌تولید است. طرحی هم برای مخاطب نوجوان در باشگاه فیلم سوره در حال پیگیری است که آن طرح هم فضای قهرمان‌محور دارد.

او ادامه داد: فیلم تازه امیرعباس ربیعی، کارگردان جوان سینما نیز امروز و فردا وارد تولید می‌شود. این فیلم با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حول محور زلزله بم و در ژانر حادثه‌ای تولید می‌شود. اکنون مراحل پیش‌تولید آن طی شده و حبیب والی‌نژاد تهیه کنندگی‌اش را برعهده دارد. همچنین دو انیمیشن سینمایی هم داریم و روی مخاطب کودک و نوجوان تمرکز ویژ‌ه کرده‌ایم. اساسا مخاطب برایمان مهم است و تیم‌های سازنده انیمشن‌ها هم عمدتا تهرانی نیستند. انیمیشن اول، قهرمان‌محور است و محوریت خانواده دارد. "مسافری از گانورا" هم انیمیشن دوم ما است که در فضای فانتزی تخیلی روایت می‌شود. ساخت این انیمیشن با مشارکت صندوق سپهر آغاز شد و برای جشنواره فیلم کودک امسال ارسال شده است. امیدوارم هر دو انیمیشن را در جشنواره فیلم فجر ببینیم.

رئیس سازمان سینمایی سوره بیان کرد: نیمی از آثارمان در فضای سینما روی مخاطب کودک و نوجوان متمرکز است. البته سال بعد آثار بیشتر و بهتری را برای مخاطب کودک و نوجوان خواهیم داشت. همچنین دو سریال تلویزیونی هم برای مخاطب کودک و نوجوان داریم که در دست تدارک است. تلاش کردیم در تعامل با سازمان صدا و سیما این پروژه‌ها را طراحی و پیش ببریم.

سینما , حوزه هنری , جشنواره فیلم فجر ,

جعفریان عنوان کرد: اتفاق دیگری که طی دو سال گذشته رقم خورد، در مرکز سریال سوره بود. به همت دوستان مرکز سریال، از حدود دو سال پیش به صورت جدی‌تری وارد این عرصه شدیم و رویکرد اقتباس در مرکز حاکم شد. "سوران" و "کاتب اعظم" ماحصل این رویکرد بودند که سال گذشته ساخته شدند. حدود 8 طرح سریال را هم در دست نگارش داریم و سه طرح هم امسال وارد تولید می‌شود. سریال‌های "بوقچی"، بن‌هور و سریال دیگری که متناسب با فضای تلویزیون طراحی شده است.

او یادآور شد: جشنواره فیلم 100 را سال گذشته با بازخوردهای خوبی برگزار کردیم. امسال هم بنا داریم این جشنواره را برگزار کنیم و به زودی فراخوان و اعضای شورای سیاستگذاری آن را اعلام خواهیم کرد.

جعفریان افزود: از حدود دو سال پیش در فضای فیلم کوتاه، کوشیدیم که این مسیر را جدی‌تر دنبال کنیم. ما نیاز داریم که ظرفیت مدیریتی و قوه راهبری خودمان را توسعه دهیم. علاوه بر مسیر تولید در زمینه فیلم کوتاه، نهادسازی را هم به ویژه در استان‌ها جدی گرفتیم. این نهادها می‌توانند بازوهای اجرایی ما باشند. بر این اساس، حدود 13 استان را بررسی کردیم و از میان آنها، 8 استان را انتخاب کردیم که به صورت جدی نهادسازی را در آنها دنبال کنیم. این نهادسازی در قالب باشگاه فیلم و مراکز رشد اتفاق می‌افتد.به واسطه این نهادها می‌توانیم مسیر تولید محلی را در استان‌ها گسترش دهیم. در کنار این، می‌کوشیم که نهادسازی را به توسعه نهادی گسترش دهیم.

سینما , حوزه هنری , جشنواره فیلم فجر ,

این مدیر سینمایی عنوان کرد: در زمینه توسعه زیرساخت‌ها برنامه‌ای چهار، پنج ساله داشتیم. در این سه سال، تقریبا ظرفیت سینماهایمان دو برابر شده است. اینک فاز دوم توسعه مان در حال اتمام است و فاز بعدی را در قالب برنامه جامع‌تری تدارک دیده و پیگیری خواهیم کرد. امیدوارم در دو، سه سال آینده بتوانیم ظرفیت اکرانمان را در کشور به 50 درصد برسانیم. این ظرفیت اکنون یک سوم است.

او یادآور شد: هویت ما همچنان هویت حوزه هنری در دهه 60 و 70 است چون آن هویت برای همه شناخته‌شده است که همراه با امیدآفرینی بود و سینمای قهرمان‌محور را داشتیم.

رئیس سازمان سینمایی سوره در پاسخ به سوالی درباره حذف بخش خصوصی از سینما و استفاده از هوش مصنوعی در تولیدات این سازمان گفت: به نظرم بخش خصوصی هنوز در سینما حذف نشده و ما از همکاری با این بخش استقبال می‌کنیم. 

در زمینه هوش مصنوعی هم کارهایی کرد‌ه‌ایم اما این موضوع هنوز در سینمای ایران نوپاست. هوش مصنوعی اکنون یک مفهوم عام دارد و ما به اندازه بضاعت‌مان تلاش می‌کنیم به آن بپردازیم. این موضوع بیشتر در فضای تصویر است و در دنیا هنوز شکوفا نشده است با این حال، در حوزه تصویر و جلوه‌های ویژه در نظر داریم آن را دنبال کنیم. مثلاً در سریال «سوران» یک لوکیشن را در حد طراحی صحنه شبیه‌سازی سه‌بعدی کردیم و بنا داریم در چند سریال دیگر هم آن را آزمایش کنیم.

انتهای پیام/

 
 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon