ویژگی‌های کوله‌پشتی مناسب دانش‌آموزان/ توصیه‌هایی به والدین در آستانه بازگشایی مدارس


ویژگی‌های کوله‌پشتی مناسب دانش‌آموزان/ توصیه‌هایی به والدین در آستانه بازگشایی مدارس

یکی از وسایلی که دانش‌آموزان به طور روزمره از آن استفاده می‌کنند، کوله‌پشتی است که وزن و ویژگی‌های آن می‌تواند منجر به دردهای اسکلتی ـ عضلانی شود و والدین در هنگام خرید وسایل برای دانش‌آموزان باید به این ویژگی‌ها توجه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ماه مهر و زمان بازگشایی مدارس در پیش است و از جمله وسایلی که دانش‌آموزان به طور روزمره از آن استفاده می‌کنند، کوله‌پشتی است. وزن، نحوه و مدت زمان حمل کوله‌پشتی از جمله ویژگی‌هایی هستند که می‌توانند موجب تغییر در انحنای ستون فقرات، اختلالات و دردهای اسکلتی ـ عضلانی نظیر درد کمر و شانه و تغییرات الگوی راه رفتن شوند. این مسئله در کودکان و نوجوانان که هنوز عضلات، رباط‌ها و استخوان‌های آنان تا پایان دوره بلوغ، مراحل تکاملی و رشد فیزیکی خود را طی می‌کنند حساسیت بالاتری دارد و بنابراین باید به ویژگی‌های استاندارد کوله‌پشتی کودکان توجه داشت.

نخستین ویژگی مهم یک کوله‌پشتی مناسب، وزن آن است؛ متخصصان توصیه می‌کنند که حداکثر وزن مجاز کوله‌پشتی دانش‌آموزان 10درصد وزن بدن آن‌ها باشد. برای مثال اگر یک دانش‌آموز 30 کیلوگرم وزن داشته باشد؛ نباید کوله‌پشتی سنگین‌تر از سه کیلوگرم را حمل کند.

در هنگام خرید کوله‌پشتی توجه داشته باشید که کوله‌پشتی دارای قسمت‌های مختلف برای قرار دادن وسایل باشد به طوری که بتوان هم از سمت راست و هم از سمت چپ آن به طور مساوی استفاده کرد تا فشار بیشتر به هیچ سمتی از شانه و کمر دانش‌آموز وارد نشود.

کوله‌پشتی استاندارد باید بند کمری و سینه‌ای داشته باشد.

در قسمت پشت و بندهای کوله‌پشتی باید از اسفنج استفاده شده باشد.

بندهای شانه‌ای پهن باشند.

در ادامه تصویر نمونه‌ای از کوله‌پشتی استاندارد را مشاهده می‌کنید:

بهداشت و درمان , دانش آموزان ,

توصیه‌هایی به والدین برای آماده‌سازی کوله‌پشتی دانش‌آموزان

در هنگام چیدمان وسایل داخل کوله‌پشتی، مطابق تصویر زیر باید وسایل سنگین در قسمت عقب کوله‌پشتی (نزدیک به پشت) قرار بگیرد و اشیاء با وزن متوسط در قسمت میانی و اشیاء سبک در قسمت جلویی کیف قرار بگیرند.

بهداشت و درمان , دانش آموزان ,

بهتر است به جای دفترهایی با جلد ضخیم و مقوایی از دفترهایی با جلدهای کاغذی و برگه نازک‌تر استفاده شود تا کوله‌پشتی فرزند شما سنگین نشود.

جهت حفظ ایمنی برای تردد در ساعات تاریکی، بهتر است از نوارهای شب‌رنگ روی کوله‌پشتی کودک‌تان استفاده کنید.

برای کودک خود از کوله‌پشتی چرخ دار استفاده نکنید؛ کیف‌های چرخ‌دار تنها در صورتی توصیه می‌شوند که در تمام مسیر رفت و آمد، نیازی به حمل و نقل دستی آن مثلاً از روی پله‌ها نباشد.

بندهای کوله‌پشتی فرزندتان را به نحوی تنظیم کنید که هنگام حرکت، کوله‌پشتی بر پشت بدن او، جابجا نشود. همچنین بندها را به صورت متقارن تنظیم کنید تا یکی شل و دیگری سفت نباشد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران