پیش‌دریافت مبالغ کلان بابت سرویس مدارس از خانواده‌ها توسط "تپسی"/ اختصاص سرویس شاید وقتی دیگر!

پیش‌دریافت مبالغ کلان بابت سرویس مدارس از خانواده‌ها توسط "تپسی"/ اختصاص سرویس شاید وقتی دیگر!

والدین یکی از دانش‌آموزان تهرانی: با وجود واریز ۱۲.۲میلیون تومان بابت سرویس مدرسه به حساب "تپسی" اما تا این لحظه، هیچ خدمت‌رسانی برقرار نشده است! والدین ضمن گلایه از ضعف نظارت بر ماجرای سرویس مدارس خواهان ورود دادستان به این پرونده هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هنوز مشکلات سرویس مدارس در سال تحصیلی گذشته از جمله قیمت‌های متفاوت اعلام‌شده با نرخ‌های مصوب و تأمین نشدن سرویس تا چند هفته بعد از آغاز ماه مهر، از اذهان خانواده‌ها پاک نشده است که امسال باز هم مشکلات سرویس مدارس در حال تکرار است اما این‌بار با نپذیرفتن مسئولیت آن توسط بخش‌های مختلف!

البته امسال با توجه به آیین‌نامه جدید حمل‌ونقل دانش‌آموزی، کل فرآیند اجرایی سرویس مدارس به وزارت کشور و شهرداری واگذار شده است و وزارت آموزش و پرورش نیز در حوزه نظارت مسئولیت دارد.

طبق آیین‌نامه جدید، انعقاد قرارداد بین مدارس با پیمانکاران سرویس مدارس ممنوع است.

برقراری سرویس مدرسه تپسی شاید وقتی دیگر

سرویس مدرسه تپسی نیز که از شهریور امسال با اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها و دریافت شهریه، قرار بود از هفته اول مهر ماه خدمت‌رسانی را ارائه کند اما این موضوع در هفته نخست مهر محقق نشد البته برخی خانواده‌ها در تماس با تسنیم گفته‌اند که از صبح امروز یکشنبه 9 مهر ماه با حل مشکل، سرویس مدرسه تپسی در مسیر رفت و برگشت برایشان فعال شده است.

با این حال، امکان رصد وضعیت تمام شهروندان متقاضی سرویس مدرسه تپسی در پایتخت برای تسنیم ممکن نیست ازاین‌رو نمی‌توان با قطعیت در این ارتباط سخن گفت.

به‌عنوان مثال یک شهروند تهرانی امروز در تماس با تسنیم گفت: با وجود واریز 12 میلیون و 200 هزار تومان بابت سرویس مدرسه به حساب تپسی اما تا این لحظه، هیچ خدمت‌رسانی برقرار نشده است همچنین با وجود ارسال پیامک از سوی تپسی مبنی بر اینکه "راننده صبح فرزند شما مشخص شده و باید به اپلیکشین تپسی برای ارتباط با راننده مراجعه کنید" اما با مراجعه به این اپلیکیشن، اطلاعاتی مشاهده نمی‌شود!

او گفت: هم‌اکنون امکان برقراری تماس با تپسی فراهم نیست و در تماس‌های مختلف صرفاً سرویس پیامگیر برقرار است در حالی که در فصل ثبت‌نام، چندین بار از سوی تپسی تماس گرفته شد و پیامک ارسال کردند که "فرصت واریز پول و نهایی کردن درخواست سرویس مدرسه رو به پایان است بنابراین ثبت‌نام خود را سریعتر نهایی کنید"!

این شهروند ضمن گلایه از ضعف نظارت بر ماجرای سرویس مدارس، خواهان ورود دادستان به‌عنوان مدعی العموم برای پیگیری مشکل مردم و خلف وعده صورت‌گرفته از سوی تپسی شد.

پدر دیگری که متقاضی سرویس مدرسه تپسی است و مبلغ 5 میلیون و 500 هزار تومان بابت سرویس مدرسه به  ازای 6 ماه دوم امسال به حساب تپسی واریز کرده است، می‌گوید: در حالیکه شماره راننده سرویس برگشت برای ما پیامک شده و طی هماهنگی انجام شده قرار بود ظهر امروز به دنبال فرزندم برود اما در کمال تعجب امروز راننده اعلام کرد که نمی‌تواند سرویس برگشت را ارائه کند چون هنوز برنامه‌ای از سوی تپسی به او ارائه نشده است، سرویس رفت نیز همچنان فعال نشده است. تأخیر در برقراری سرویس به دلیل اینکه دو فرزند دانش‌آموز دارم و هر دو در یک زمان تعطیل می‌شوند مشکلات بسیاری ایجاد کرده است و باید از اقوام یا مادرم بخواهم که به دنبال فرزند دومم برود و همسرم به دنبال فرزند دیگرم برود که مسیر مدرسه او دورتر بوده و سرویس برقرار نشده است.

با این حال، سازمان تعزیرات با ورود به موضوع اعلام کرده است: خانواده‌ها مشکلات خود درباره سرویس مدارس را از طریق سامانه تلفنی 135 اعلام کنند.

علیرضا شاه‌میرزایی؛ معاون تجارت و خدمات وزارت صمت نیز با اشاره به اینکه تمام شرکت‌ها و تاکسی‌های اینترنتی دارای مجوز هستند و مردم برای شکایت از آنها به "اینماد" مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند، گفت: «تمام پرداخت‌های مردم در حوزه سرویس مدارس به‌صورت اینترنتی است و ریال به ریال آن مشخص است البته تپسی اعلام کرده است که این پول را برمی‌گرداند.»

خانواده‌های متقاضی استفاده از سرویس مدرسه تپسی که تا امروز این  سرویس برای آنها فعال نشده است، می‌توانند با لغو درخواست خود، هزینه‌ای را که پرداخت کرده‌اند، دریافت کنند.

میلاد منشی‌پور؛ مدیرعامل تپسی نیز اخیراً در مصاحبه‌ای درباره دلایل تأخیر در برقراری سرویس مدرسه گفته است: استقبال بسیار زیاد در هفته‌ آخر شهریور، عملی نشدن وعده‌های شهرداری برای اختصاص ناوگان به این سرویس و غیرقطعی بودن ساعات مدارس و تغییرات مکرر، بخشی از  چالش‌های راه‌اندازی این سرویس بوده است!

خانواده‌ها برای پیش‌ثبت‌نام سرویس به سامانه سپند مراجعه کنند!

در همین ارتباط وجیه‌الله پرویزی؛ رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران به تسنیم گفت: براساس بند 10 آیین‌نامه جدید حمل‌ونقل دانش‌آموزی که شهریور امسال از طرف دولت ارسال شد، سامانه الکترونیکی پایش ناوگان دانش‌آموزی به‌نام "سپند" متعلق به وزارت کشور به‌منظور اجرا، ساماندهی، مدیریت و نظارت یکپارچه و مستمر بر عملکرد تمام دستگاه‌های متولی، شرکت‌ها و رانندگان مجاز حمل‌ونقل دانش‌آموزی و اولیای متقاضی همچنین تجمیع و پایش اطلاعات مربوطه معرفی شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که متقاضی سرویس مدرسه هستند با مراجعه به سامانه سپند نسبت به پیش‌ثبت‌نام اقدام کنند و طی روزهای آینده نیز تیپ قرارداد سرویس مدارس و رانندگان در این سامانه برای عقد قرارداد سرویس مدرسه بارگذاری می‌شود.

حذف مدارس از ماجرای سرویس/ حمل‌ونقل "رایگان" دانش‌آموزان استثنایی

مهدی گلشنی؛ مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران نیز درباره بلاتکلیفی سرویس مدارس گفته است: آیین‌نامه جدید سرویس مدارس 14 شهریور تصویب شد و احراز هویت رانندگان را انجام دادیم، نوع قرارداد ابتدا باید در سامانه سپند بارگذاری شود و سپس مردم با رانندگان قرارداد منعقد کنند و طی روزهای آینده نوع قرارداد مشخص می‌شود و امکان عقد قرارداد با والدین وجود خواهد داشت.

با توجه به صحبت‌های مسئولان به نظر می‌رسد، آموزش و پرورش شهر تهران در حوزه مسئولیت نظارتی خود بر مقوله سرویس مدارس تصمیمی برای ورود به پیگیری مشکلات والدین با سرویس مدرسه تپسی ندارد، از سوی دیگر مسئولیت نظارت بر سرویس مدارس و مشکلات ایجاد شده برای خانواده‌ها در این حوزه را هیچ بخشی عهده‌دار نمی‌شود.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon