ظرفیتسازی برای اعزام ۴۷۰۰۰ زائر به عتبات در ماه مهر/ اعلام هزینه سفر به سوریه
معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت از ظرفیتسازی برای اعزام ۴۷هزار زائر در قالب کاروانهای زیارتی تحت نظارت سازمان حج و زیارت در سفرهای زمینی و هوایی به عتبات عالیات در مهرماه خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا محمدی در نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که امروز بهریاست حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب؛ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، اظهار کرد: تاکنون 27 هزار نفر برای سفر به عتبات عالیات ثبتنام کرده و وجه واریز کردهاند.
وی با ابراز اینکه "در زمان حاضر 33 شرکت مجری در زمینه اعزام زائر به عتبات فعال هستند و 8 شرکت بهدلیل نداشتن شرایط تطبیقی حذف شدند"، گفت: هماکنون سفر عتبات برمبنای 6 شب و 7 شب طول سفر بهصورت زمینی از مبدأ تهران، از 5 میلیون و 700 تا 8 میلیون و 200 هزار تومان هزینه دارد.
معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت ادامه داد: هزینه اعزام هوایی از مبدأ تهران به عتبات عالیات نیز از 13 تا 15 میلیون و 100 هزار تومان بنا به هتل محل اسکان متغیر است و برای استانهای مرزی نیز بستههای دوشب و سهشب تعریف شده است.
معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت همچنین از آخرین اقدامات برای افزایش اعزامها به سوریه گزارش داد و گفت: در زمان حاضر در قالب کاروانهای زیارتی با هزینه 13 میلیون و 570 هزار تومان هفتهای یک پرواز بهمقصد دمشق انجام میشود و تلاش داریم که تعداد پروازها افزایش یابد.
در این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت بر لزوم همکاری سازمان هواپیمایی کشوری برای افزایش پروازها از طریق شرکتهای هواپیمایی به سوریه تأکید کرد و گفت: این آمادگی در سازمان حج برای افزایش اعزام زائران وجود دارد.
سید عباس حسینی همچنین با اشاره به پیگیریهای انجامشده در حوزههای تأمین ارز و پرواز برای ازسرگیری سفرهای عمره گفت: با توجه به نیاز جامعه و زائران بستههای متنوعی برای این سفرها درحال تعریف است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز تصریح کرد: مجموعه فعالیتهای اجرایی و فرهنگی در سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای ازسرگیری سفرهای عمره نهایی شود تا با مشخص شدن وضعیت ارز و هواپیمایی، کاروانبندی زائران به تعویق نیفتد.
حجتالاسلام والمسلمین نواب بار دیگر بر لزوم پیگیری مطالبات مربوط به دو حج 1401 و 1402 از طرفهای عربستانی تأکید کرد و از رئیس سازمان حج و زیارت خواست که کارگروهی در این ارتباط تشکیل شود و حتماً از طریق وزیر حج و عمره عربستان پیگیری لازم صورت گیرد.
وی تأکید کرد: این حق زائر است و ما بهعنوان مدافع حقوق زائر از کشور میزبان که خود را خادم ضیوفالرحمن معرفی میکند انتظار داریم به استیفای حقوق زائر کمک کند.
انتهای پیام/+