کره شمالی: آمریکا بزرگترین تهدید جهانی در زمینه تولید سلاحهای کشتار جمعی است
وزارت دفاع کره شمالی اعلام کرد ایالات متحده بزرگترین تهدید جهانی در زمینه تولید سلاحهای کشتار جمعی است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی وزارت دفاع کره شمالی در بیانیه ای اعلام کرد ایالات متحده بزرگترین تهدید جهانی در زمینه تولید سلاح های کشتار جمعی است.
این در حالی است که وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر استراتژی دولت خود برای مقابله با سلاح های کشتار جمعی در سال 2023 را اعلام و در آن روسیه را به عنوان یک تهدید واقعی، چین را به عنوان یک چالش در حال حرکت و کره شمالی را به عنوان یک تهدید پایدار معرفی کرد.
این دیپلمات کره شمالی استفاده از چنین عباراتی را به عنوان اقدام علیه حاکمیت ملی کشورش قلمداد و آن را به شدت محکوم و تصریح کرد این آمریکاست که برازنده نام تهدید پایدار است زیرا واشنگتن بزرگترین زرادخانه سلاح های کشتار جمعی در جهان را داراست و تنها کشور مجرم دنیاست که تا به حال از بمب اتمی استفاده کرده است.
وی بار دیگر خاطرنشان کرد آمریکا بزرگترین تهدید جهانی در زمینه تولید سلاح های کشتار جمعی است. او همچنین به رزمایش های مشترک گسترده این کشور با کره جنوبی، اظهار نظرات درباره پایان رژیم کره شمالی و ورود زیردریایی هسته ای آمریکا به جنوب شبه جزیره کره که می تواند کل پیونگ یانگ را از بین ببرد، اشاره کرد.
در این بیانیه آمده است چنین شرایطی مستلزم آن است که نیروهای مسلح کره شمالی اقدامات تلافی جویانه را برای دفع تهدید سلاح های کشتار جمعی که علیه پیونگ یانگ از برد موسط تا بلند بکار رفته، انجام دهند.
این در حالی است که تنش ها بین واشنگتن و پیونگ یانگ درباره برنامه های اتمی و موشکی کره شمالی همچنان در سطح بالایی است و آمریکا نیز با حضور گسترده نظامی در شبه جزیره کره و برگزاری رزمایش های مشترک با کره جنوبی و ژاپن به این تنش ها دامن زده است.
از سوی دیگر تقویت همکاری ها و افزایش روابط کره شمالی با روسیه خشم مقامات واشنگتن و دیگر کشورهای منطقه را برانگیخته است.
چند روز قبل آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به افزایش همکاریهای نظامی بین روسیه و کره شمالی با عصبانیت واکنش نشان داد و گفت: همکاری نظامی بین این دو صلح جهانی را تضعیف میکند.
اظهارات وی در حالی است که سفر کیم جونگ اون رئیس کره شمالی به روسیه برای دیدار با ولادیمیر پوتین در اوایل ماه جاری میلادی بمنظور تقویت همکاریهای نظامی، غربیها را نگران کرده است.
به نوشته خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، دیدار بین اون و پوتین گمانهزنیهایی را به وجود آورده است که پیونگ یانگ به دنبال همکاری فناوری- نظامی با مسکو است تا ماهوارههای جاسوسی و دیگر سامانههای تسلیحاتی بسازد و در سوی دیگر مسکو خواهان عرضه مهمات بیشتری از سوی کره شمالی برای استفاده در جنگ اوکراین است.
انتهای پیام/