آشنایی با قتلگاه صهیونیستها؛ شهرکهای صهیونیستی که میدان مبارزه مقاومت شد
گرچه برآورد محافل امنیتی صهیونیستها معتقد بود حماس آماده جنگ با اسرائیل نیست، اما غافلگیری «شنبه سیاه» روز شومی را برای رژیم صهیونیستی رقم زد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، بعد از آغاز عملیات انتقام جویانه طوفان الاقصی در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی ضد ملت فلسطین و مقدسات اسلامی، فضای عمومی شهرکهای صهیونیستنشین اطراف مرزهای نوار غزه که عرصه اصلی عملیات نیروهای مقاومت بودند، به کانون توجه افکار عمومی تبدیل شده است. پایگاه اینترنتی شبکه المیادین در مقالهای تلاش کرده اطلاعاتی از برخی شهرکهای صهیونیستی که عملیات گروههای مقاومت در آن انجام شده و میزان تلفات آنها ارائه دهد.
انجام این عملیات شوک عمیقی را در محافل امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی و به ویژه در میان شهرکنشینان اطراف مرزهای غزه ایجاد کرده است، به گونهای که بسیاری از تحلیلگران اعتقاد دارند ساکنان این مناطق دیگر فکر بازگشت را هم از سرشان خارج خواهند کرد. این در حالی است که بسیاری از صهیونیستها در فرودگاه بن گوریون تجمع کرده و به دنبال خروج فوری از سرزمینهای اشغالی هستند.
مشخصات شهرکهای صهیونیستی که هدف حملات گروههای مقاومت قرار گرفته است:
• شهرک صهیونیستی بئیری
این شهرک منطقهای زراعی و مسکونی است که در سال 1947 تاسیس شده و در فاصله 4 کیلومتری مرز نوار غزه قرار دارد. تعداد ساکنان آن قبل از این حملات 1000 نفر بوده است. نیروهای مقاومت در اولین ساعات عملیات به این منطقه رسیدند و بنا بر گزارش رسانههای اسرائیلی بالغ بر 50 شهرکنشین صهیونیست را در این منطقه به اسارت گرفته و تعداد زیادی از آنها را کشته و زخمی کرده اند که تصاویر آن در شبکههای اجتماعی منتشر شده است. بسیاری از تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مربوط به این شهرک است که روزنامه نگاران در ساعات اولیه بعد از حمله موفق به ورود به آنها شدند و تصاویر زیادی از جنازههای متراکم صهیونیستها در خیابانها را منتشر کردند.
همچنین مراسم رقصی که بین این شهرک و شهرک صهیونیست نشین راعیم با عنوان جشن طبیعت در حال برگزاری بود، نقش عمدهای در افزایش تلفات صهیونیستها داشت که در این مراسم صدها نفر از چندین شهرک مشارکت داشتند که مورد حمله نیروهای مقاومت قرار گرفتند. رسانههای صهیونیستی تعداد کشتههای صهیونیستها در این مراسم را بالغ بر 250 نفر ذکر کرده است که این رقم علاوه بر اسرا و زخمیهای زیادی است که در این منطقه به جای مانده است.
• شهرک راعیم و مرکز فرماندهی تیپ غزه
این شهرک در 5 کیلومتری نوار مرزی غزه قرار دارد و منطقهای صنعتی به شمار میرود که تحت حمایت سامانههای دفاع هوایی رژیم صهیونیستی است، سامانههایی که به کلی در جریان این عملیات از کار افتاده بودند. مقر فرماندهی تیپ غزه به عنوان بزرگترین مرکز نظامی مامور حفاظت از شهرک نشینان صهیونیستی نیز در این منطقه قرار داشت که توسط نیروهای مقاومت تحت کنترل قرار گرفت. در ساعت 10 صبح روز شنبه یعنی 5 ساعت بعد از آغاز عملیات، درگیریها در کنار دیوارهای این پایگاه ادامه پیدا کرد تا نهایتاً نیروهای مقاومت کنترل آن را در اختیار گرفتند و تعداد زیادی از نیروهای نظامی را کشته و تعدادی را نیز به اسارت گرفتند. سرتیپ نمرود ألونی در همین پایگاه به اسارت نیروهای مقاومت در آمده است. سرهنگ ساهار مخلوف فرمانده گردان 481 ارتش نیز در همین پایگاه به هلاکت رسیده است.
• شهرک نتیفوت:
این شهرک در سال 1956 تاسیس شده و در 10 کیلومتری نوار مرزی قرار دارد. تعداد ساکنان آن قبل از حمله فلسطینیها حدود 30 هزار نفر بوده است. این شهرک در ابتدا هدف عملیات موشکی قرار گرفت و بعد از ساعات اولیه به صورت کامل سقوط کرد. بعدها این شهرک به صورت کامل تخلیه شد.
• شهرک کیسوفیم:
این شهرک کوچک حدود 100 نفر جمعیت دارد و در دو کیلومتری مرکز نوار مرزی غزه قرار دارد. پایگاه نظامی موجود در این شهرک در همان ساعت اولیه به تصرف نیروهای مقاومت درآمد و تعداد زیادی از نظامیان مستقر در آن کشته و زخمی شدند و پرچم گردانهای عزالدین قسام بر فراز برج نظامی آن به اهتزاز درآمد.
• شهرک سدیروت
این شهرک بزرگترین شهرک منطقه مرزی اطراف غزه به شمار میرود که در یک کیلومتری نوار مرزی واقع شده و بالغ بر 20 هزار نفر جمعیت دارد. این شهرک شاهد بیشترین درگیریها بود و بسیاری از صهیونیستها در این منطقه به هلاکت رسیدند. نیروهای مقاومت تعداد قابل توجهی از نیروهای امنیتی این شهرک را به هلاکت رسانده و مرکز پلیس آن را تحت کنترل خود گرفتند. درگیریهای خیابانی زیادی تا عصر روز یکشنبه در این شهرک برقرار بود و صهیونیستها امکان عقب بردن جنازه تلفات خود را نداشتند. نیروهای صهیونیست به علت ترس ناشی از وجود احتمالی نیروهای مقاومت در ساختمان مرکز پلیس این شهر، آن را منفجر کردند.
• شهرکهای صوفا، نیریتزحاک و حولیت
این مناطق جزو نزدیکترین شهرکها به نوار غزه در بخش جنوبی هستند که در ساعات اولیه هدف حمله قرار گرفتند. نیروهای مقاومت بعد از حمله به این شهرکها تعدادی از عناصر پلیس و شهرک نشینان را به هلاکت رسانده و از آنجا به سمت شهرکهای حونیت و نیریتزحاک در شمال حرکت کردند. درگیریها در این مناطق تا عصر روز دوشنبه ادامه داشت.
• شهرک کرم ابو سالم
این منطقه تنها چند صد متر با نوار مرزی فاصله دارد و بین غزه و مصر و فلسطین اشغالی واقع شده و یک گذرگاه مرزی بسیار مهم به شمار میرود. تعداد ساکنان این منطقه حدود 100 نفر است. نیروهای مقاومت لبنان، گلعاد شالیت نظامی صهیونیستی را در سال 2006 در این منطقه از طریق یک تونل مخفی به اسارت گرفته بودند. در جنگ اخیر نیز یوناتان اشتاینبرگ فرمانده تیپ ناحال در این منطقه به هلاکت رسید.
• شهرک کفار عزه
این منطقه بین شهرک نتیفوت و سدیروت واقع شده و حدود 800 نفر جمعیت دارد. نیروهای مقاومت در همان ساعات اولیه کنترل این شهرک را در اختیار گرفتند. رسانههای صهیونیستی گزارش دادند که این شهرک یکی از شهرکهایی است که بیشترین خسارتها و تلفات را در میان نظامیان و غیر نظامیان داشته است. درگیریها در این مناطق تا عصر روز دوشنبه استمرار داشت.
• شهرک و پایگاه ناحال عوز:
این شهرک حدود 500 نفر جمعیت داشته و در چند صد متری نوار مرزی واقع شده است، اما اهمیت آن به پایگاه نظامی است که در آن واقع شده است. نیروهای مقاومت تمامی نظامیان این پایگاه را به هلاکت رسانده و تعدادی از آنها را به همراه دیگر شهرکنشینان صهیونیست به اسارت گرفتند.
• شهرک ایریز:
این شهرک در یک کیلومتری مرز غزه واقع شده و قبل از این حملات حدود 600 سکنه داشته است. رسانههای وابسته به مقاومت در همان ساعات اولیه از کنترل درآوردن این منطقه سخن گفته و اعلام کردند که تعداد قابل توجهی از نظامیان اسرائیلی در این منطقه به اسارت درآمده و تعداد زیادی نیز کشته شدند.
• زیکیم:
شهرک ساحلی زیکیم از مهمترین شهرکهای صهیونیستنشین اطراف غزه به شمار میرود که پایگاهی نظامی به همین نام نیز در بخشهای ساحلی آن قرار دارد که صهیونیستها مدعی بودند از استحکامات امنیتی فوق العادهای برخوردار است. ماموریت این مرکز حفاظت از امنیت تاسیسات نفتی و ایستگاه تولید و ذخیره انرژی موجود در این منطقه است که انرژی بخشهای جنوبی سرزمینهای اشغالی را تامین میکند. نیروهای مقاومت در چندین مرحله موفق به عبور از سیستمهای دفاع دریایی رژیم صهیونیستی شده و به 4 کیلومتری این منطقه رسیدند، اما شرایط ناهموار آن مانع عبور نیروهای مقاومت شد. کماندوهای گردانهای عزالدین قسام موفق شدند در این منطقه 7 نظامی اسرائیلی را به هلاکت برسانند. آنها تصاویر هلی برن نیروها و هلاکت نظامیان صهیونیست را منتشر کردند. این شهرک بارها توسط موشکهای مقاومت مورد حمله قرار گرفت.
• شهرک أوفاکیم:
این منطقه در 20 کیلومتری شرق نوار غزه قرار دارد و موقعیت استراتژیک در هر جنگ دارد و تسلط بر آن باعث تقسیم سرزمینهای اشغالی به دو بخش میشود. این شهرک در نزدیکی تعداد قابل توجهی از پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی واقع شده است. تعداد ساکنان این شهرک بالغ بر 35 هزار نفر است، اما نیروهای مقاومت به شکل غافلگیر کنندهای وارد این شهرک شده و در برخی منازل مسکونی آن مستقر شدند. رسانههای صهیونیست تعداد این نیروها را 10 نفر بیان کرده و اذعان کردند که آنها موفق به کشتن تعداد قابل توجهی از نیروهای پلیس و نظامیان و شهرکنشینان شده و تعداد قابل توجهی از شهرک نشینان را به اسارت گرفته و به نوار غزه منتقل کردند.
رسانههای رژیم صهیونیستی تصاویری از یکی از بیمارستانهای این شهرک را منتشر کردند که در آن جنازه دهها صهیونیست دیده میشود. این رسانهها اعلام کردند که این افراد در شهرک أوفاکیم کشته شدهاند. نیروهای مقاومت بعد از وارد کردن تلفات سنگین به دشمن صهیونیستی موفق به عقبنشینی از این منطقه شدند.
انتهای پیام/