«جنگ ترکیبی»؛ شیوه نوین نبرد گروه های مقاومت فلسطین در برابر ارتش رژیم صهیونیستی

«جنگ ترکیبی»؛ شیوه نوین نبرد گروه های مقاومت فلسطین در برابر ارتش رژیم صهیونیستی

یک کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در ویدئویی تحلیلی به تشریح مراحل بهره گیری گروه های مقاومت فلسطین از الگوی نبردهای ترکیبی و چند بعدی در ساعات نخست عملیات «طوفان الاقصی» و دلایل توفیق نیروهای مقاومت در نفوذ در عمق خاک سرزمین های اشغالی می پردازد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «سهیل کثیری نژاد»، کارشناس حوزه فلسطین و رژیم صهیونیستی در این ویدئو به تشریح مراحل مختلف نبردهای ترکیبی و چندبعدی گروه های مقاومت فلسطین در نفوذ به عمق سرزمین های اشغالی می پردازد.

 

.

 

- یکی از مهم ترین دلایل دستاوردهای چشمگیر گروه های مقاومت در نبرد اخیر طوفان الاقصی بهره گیری از الگوی نبردهای ترکیبی و چندبعدی است.

- تحلیلگران امنیتی رژیم صهیونیستی پیش از این بارها نسبت به آسیب پذیری امنیتی اسرائیل در برابر نبردهای ترکیبی و جنگ در چندین جبهه هشدار داده بودند.

- نیروهای مقاومت فلسطینی در جریان عملیات طوفان الاقصی در گام نخست با طراحی حملاتی سایبری زیرساخت های حیاتی همچون برق، اب و حتی پایگاه رسانه ها و حتی سامانه های نظامی را هدف حمله خود قرار دادند.

- شلیک همزمان 5 هزار راکت در 20 دقیقه نخست آغاز نبرد سبب شد تا سامانه های پدافندی «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» که حداکثر ظرفیت رهگیری 800 هدف بطور همزمان را دارند،عملا در برابر باران راکت های مقاومت فلسطین ناکارآمد باشند.

- علاوه بر این ورود نیروی زمینی مقاومت با گستردگی بالغ بر 1 تا 2 هزار نیرو سبب شد تا گردان های زمینی مقاومت موفق شوند ظرف نیم ساعت تا عمق 30 کیلومتری سرزمین های اشغالی نفوذ کرده و شهرک ها و پایگاه های ارتش اسرائیل را به تسخیر خود درآورند.

 

- در نهایت شکست سنگین اطلاعاتی رژیم صهیونیستی آن هم در مواجهه با تنها یکی از گروه های محور مقاومت نشانگر سطح بالای آسیب پذیری رژیم صهیونیستی در میدان نبردهای ترکیبی و چند بعدی است.

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon