تحولات اوکراین| آمریکا برای نابودی روسیه مردان اوکراینی را قربانی می‌کند/ پوتین: تلفات اوکراین ۸ برابر روسیه است

تحولات اوکراین| آمریکا برای نابودی روسیه مردان اوکراینی را قربانی می‌کند/ پوتین: تلفات اوکراین 8 برابر روسیه است

تلفات ارتش اوکراین ۸ برابر روسیه، ادعای بایدن درباره جلوگیری از کشیده شدن درگیری به اروپا، وعده کاخ سفید برای کمک ۲ میلیارد دلاری به اوکراین و اسرائیل، نگرانی کی‌یف از قطع حمایت غرب و ناکارآمدی تحریم‌های ضدروسی، از رویدادهای مهم پیرامون جنگ هستند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  سرهنگ "داگلاس مک گرگور" مشاور سابق رئیس پنتاگون معتقد است که آمریکا از اوکراین به عنوان ابزاری برای حمله به روسیه استفاده کرد و سیاست جو بایدن، اوکراین را به یک فاجعه انسانی نزدیک کرده است.

او در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) نوشت: «حقیقت این است که اوکراین تنها ابزاری برای حمله به روسیه بود. هدف واشنگتن آسیب رساندن به روسیه و نابودی آن بود و دقیقا چنین سیاستی جنایت علیه مردم اوکراین است.»

علاوه بر این، مشاور سابق پنتاگون از مقامات آمریکایی خواست تا حمایت نظامی خود را متوقف کنند تا جنگ پایان یابد.

در همین رابطه، نیکولای آزاروف، نخست وزیر سابق اوکراین نیز  هشدار داد که غرب در حال نابودی این کشور است و از هیچ هزینه‌ای دریغ نمی‌کند و این واقعیت تلخ با تایید خود مقامات کی‌یف اتفاق می‌افتد. 

آزاروف یادآور شد،در سال 2013، دولت اوکراین برآورد کرد که برای پیوستن به اتحادیه اروپا، باید حدود 160 میلیارد دلار برای توسعه و نوسازی صنعت هزینه شود.  با این حال،  اروپا از ارائه چنین کمکی خودداری و تنها یک میلیارد دلار را پیشنهاد داد.

نخست وزیر اسبق اوکراین تاکید کرد: در حالی که، غرب همان 160 میلیارد دلار را اکنون برای کمک به کی‌یف در جریان درگیری نظامی با مسکو هزینه کرده است. 

آزاروف در پایان افزود: بدین ترتیب اربابان غربی در حال نابود کردن اوکراین هستند و و اقعیت دردناک این است که این کار با تشویق و حمایت خود مقامات کی‌یف انجام می‌شود. شهروندان اوکراینی هم درک نمی‌کنند که کشورهای غربی آماده هستند تا هر  هزینه‌ای را بپردازند تا مردان اوکراینی برای خدمت به دست یابی به اهداف و منافع ژئوپلیتیکی واشنگتن و بروکسل کشته شوند.

پیش از این، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفته بود که بدون کمک نظامی غرب، اوکراین یک هفته هم دوام نخواهد آورد.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به پانصد و شصتمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

پوتین: تلفات ارتش اوکراین در جریان ضد حمله 8 برابر روسیه است

ولادیمیر پوتین، رئیس‌ جمهور روسیه در مصاحبه‌ای اختصاصی با شرکت رسانه‌ای چین که بخشی از آن صبح امروز، دوشنبه منتشر شده، یادآور شد: « نیروهای مسلح اوکراینی در تلاش برای ضد حمله خود متحمل تلفات بسیار زیادی شده و  تعداد آنها هشت برابر بیشتر از روسیه است.»

وی گفت: «از چهارم ژوئن، عملیات ضد حمله ارتش اوکراین ادامه دارد. نه تنها تاکنون هیچ نتیجه‌ای از آن حاصل نشده، بلکه تلفات بسیار زیادی وجود دارد. تلفات ارتش اوکراین بسیار سنگین  و اگر بخواهیم مقایسه کنیم،  تقریباً یک به هشت است.»

پوتین این واقعیت را نیز مورد توجه قرار داد که ضد حمله اوکراین به طور کامل شکست خورده است، اگرچه کی‌یف در حال آماده سازی عملیات تهاجمی فعال جدید در برخی مناطق جبهه نبرد است.  وی تاکید کرد، با این وجود، نیروهای مسلح روسیه در حال انجام "دفاع فعال" و بهبود موقعیت خود در تقریباً کل خطوط تماس در منطقه درگیری، از جمله در جهت‌های کوپیانسک، زاپروژیه و آودیوسکی هستند.

بایدن مدعی شد: واشنگتن به کی‌یف کمک می‌کند تا از کشیده شدن اروپا به جنگ جلوگیری کند

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی.بی.اس ادعا کرد که ایالات متحده از اوکراین حمایت می‌کند زیرا می‌خواهد از کشیده شدن پای اروپا به جنگ در اروپا جلوگیری کند. 

به گفته وی، در روند اوضاع درباره اوکراین، هدف او جلوگیری از «اشغال کشور مستقلی است که با متحدان آمریکا در ناتو و روسیه هم مرز است».

بایدن افزود: آیا درگیری های بزرگی در اروپا سراغ دارید که ما [ایالات متحده] در آن دخالت نداشته ایم؟ ما نمی خواهیم این مسئله دوباره اتفاق بیفتد. ما می خواهیم مطمئن شویم که دموکراسی در اروپا پایدار بماند و اوکراین نقش کلیدی را در این امر ایفا می‌کند.

بایدن حمایت همزمان از اوکراین و اسرائیل را ممکن دانست

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با این شبکه تلویزیونی همچنین گفت که ایالات متحده توانایی حمایت همزمان از اوکراین و اسرائیل را دارد.

وی با اشاره به اینکه ایالات متحده می تواند "امنیت بین المللی" را تضمین کند، افزود: «محض رضای خدا، ما - ایالات متحده آمریکا، قدرتمندترین کشور در تاریخ جهان هستیم و ما می توانیم از هر دو متحد خود مراقبت کنیم و همچنان امنیت کلی بین المللی خود را حفظ کنیم.»

علاوه بر این، بایدن تاکید کرد که ایالات متحده موظف به انجام چنین کاری است.

کاخ سفید وعده داد: بیش از 2 میلیارد دلار برای کمک به اوکراین و اسرائیل اختصاص دهد

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، در مصاحبه با شبکه سی.بی.اس اعلام کرد که دولت ایالات متحده بیش از 2 میلیارد دلار کمک به اوکراین و اسرائیل درخواست خواهد کرد.

سالیوان گفت: «رئیس جمهور به صراحت گفته که قصد دارد با یک بسته مالی برای اوکراین و همچنین حمایت بیشتر از اسرائیل به کنگره برود. ما انتظار تعامل فشرده با کنگره طی هفته جاری را داریم، زیرا ما روی این بسته کار کرده و به دنبال کسب حمایت هر دو حزب در این زمینه هستیم.»

رسانه آمریکایی: تفاوت زیادی در کمک آمریکا به اوکراین و اسرائیل وجود دارد

شبکه ABC News بامداد امروز در گزارشی یادآور شد که وضعیت کنونی در اسرائیل، ایالات متحده رویکرد متفاوتی را در مقایسه با ارائه کمک نظامی به اوکراین نشان داد. 

در این گزارش آمده است: «کنتراست روشنی در مقایسه با اوکراین وجود دارد. ایالات متحده یک بسته کمک فوری فوری به کشوری مانند اسرائیل ارائه کرده که احتمالاً  حتی هنوز به آن نیازی ندارد. در حالی که کنگره از تامین مالی اوکراین خودداری کرده است. بدین ترتیب، حمایت "قوی و واقعی" از اسرائیل با "کمک اکراه آمیز" غرب به اوکراین بسیار متفاوت و گویای واقعیات زیادی در برخورد واشنگتن با این دو مناقشه است.»

اوکراین باید خود را برای پایان حمایت غرب آماده کند

اولگ سوسکین، مشاور سابق دو رئیس جمهوری اسبق اوکراین هشدار داده که مردم اوکراین باید خود را برای قطع کمک‌های آمریکا به دلیل وخامت اوضاع در خاورمیانه آماده کنند.  وی در کانال تلگرام خود نوشت: زمان زیادی باقی نمانده، وقت بسیار کم است. ایالات متحده به زودی کمک به اوکراین را متوقف خواهد کرد.»

این سیاستمدار اوکراینی تاکید کرد که قطع حمایت واشنگتن در ماه نوامبر به دلیل وضعیت اسرائیل اتفاق خواهد افتاد و اروپا نیز قادر به ارائه کمک‌های لازم به کی‌یف نخواهد بود. سوسکین همچنین هشدار داد که در صورت قطع کمک‌های غرب، عواقب شدیدی در انتظار اوکراین خواهد بود.

تردید کی‌یف در توانایی اروپا برای جایگزینی کمک‌های آمریکا

رومان کوستینکو، نماینده پارلمان اوکراین، در مصاحبه با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سونتاگزسایتونگ یادآور شد که اروپا بعید است بتواند جایگزین ایالات متحده در ارائه کمک‌های مالی و نظامی به کی‌یف شود. به عقیده وی، اگر ایالات متحده از حمایت خویش از اوکراین دست بردارد، جبران آن بسیار دشوار خواهد بود.

این نماینده رادا تاکید کرد: مهمات در جبهه نبرد بسیار سریع مصرف می‌ شود، در حالی که روسیه با وجود تحریم‌ها در تولید مهمات هیچ مشکلی ندارد.

وی اعتراف کرد: «روسیه در حال گسترش مجتمع صنایع دفاعی خود سریعتر از اروپا است و در تولید سلاح و مهمات به کسی وابسته نیست و این یک مزیت برای آنها محسوب می شود.» 

کوستینکو همچنین به این واقعیت اشاره کرد که اوکراین در حال مبارزه با یکی از قوی‌ترین ارتش های جهان است، بنابراین کی‌یف به تسلیحات نظامی زیادی نیاز دارد، ولی کشورهای اروپایی خود با مشکل تولید آنها مواجه هستند.

اوکراین برای جلب توجه غرب باید تولید تسلیحات خود را سرعت بخشد

پاول کلیمکین، وزیر امور خارجه سابق اوکراین در مقاله‌ای برای روزنامه نیویورک تایمز ابراز عقیده کرد که این کشور باید برای مقابله با عواقب ناشی از تغییر توجه غرب به سمت اسرائیل، تولید تسلیحات نظامی در داخل را سرعت بخشد. 

کلیمکین یادآور شد که در ایالات متحده، کسانی که تصمیمات سیاست خارجی را اتخاذ می‌کنند، تنها 24 ساعت در روز فرصت دارند تا "از کل کره زمین مراقبت کنند" و بروز درگیری دیگری زمان برای حل مشکلات کی‌یف را کوتاهتر کرده است.

در این مقاله آمده است: «اوکراین باید برای کمک به غلبه بر اثرات حواس پرتی بین‌المللی از بحران اوکراین، تولید تسلیحات داخلی را سرعت بخشد.»

درخواست ایجاد دادگاهی برای اوکراین در چارچوب سازمان همکاری شانگهای یا گروه بریکس 

ویکتور مدودچوک، رئیس شورای جنبش «اوکراینی دیگر» صبح امروز در مقاله‌ای برای روزنامه ایزوستیا نوشت: در شرایطی که کشورهای غربی با اقدامات خود عملاً "جبهه حقوقی" را علیه روسیه گشوده‌اند، گزینه ایجاد یک دادگاه بین المللی در چارچوب سازمان همکاری شانگهای یا گروه بریکس یا سایر پلتفرم‌های بین المللی غیر وابسته به غرب برای بررسی جنایات مرتکب شده توسط مقامات اوکراینی باید مورد توجه قرار گیرد.

این سیاستمدار نوشت: «ر شرایطی که غرب دسته جمعی جبهه حقوقی جدیدی را علیه روسیه گشوده که در آن دادستان‌ها و قضات مغرض دیوان بین المللی کیفری تحت عنوان تصمیمات غیرقانونی دادگاه مرتکب جنایات سنگین علیه عدالت بین المللی و مبانی امنیت ملی روسیه می‌شوند، پاسخ به متجاوز باید قدرتمند و مؤثر باشد. من ایجاد یک دادگاه بین‌المللی بی طرف در چارچوب سازمان همکاری شانگهای، بریکس، یا هر پلتفرم بین‌المللی دیگری برای تحقیق در مورد جنایات نئونازی‌ها و همدستان آنها در خاک اوکراین از سال 2014، را کاملا ضروری می‌دانم.»

لاوروف به پکن سفر کرده است

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه صبح امروز، دوشنبه برای شرکت در اجلاس بین المللی "یک کمربند - یک جاده" وارد پکن شد.

لازم به یادآوری است که پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه مجارستان، آمادگی خود را برای دیدار با لاوروف در حاشیه این نشست را اعلام کرده است.

سومین همایش بین المللی «یک کمربند، یک جاده» در روزهای 17 - 18 اکتبر در پکن برگزار می شود. شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در مراسم افتتاحیه این مجمع شرکت دارد و در حاشیه آن دیدارهای دوجانبه‌ای با رهبران سایر کشورها انجام خواهد داد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین یادآور شده که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در جریان سفر خود به پکن و در حاشیه مجمع «یک کمربند، یک جاده»، مطمئناً گفتگوی دوجانبه رو در رویی را با شی جین‌پینگ، همتای چینی خود خواهند داشت.

پوتین: درگیری در اوکراین قابل مقایسه با مناقشه حماس و اسرائیل نیست

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه معتقد است که درگیری کنونی در خاورمیانه، جایی که جنگ بین جنبش فلسطینی حماس و اسرائیل جریان دارد، از نظر مقیاس با جنگ در اوکراین قابل مقایسه نیست.

پوتین در مصاحبه با برنامه مستند تلویزیونی «مسکو.کرملین.پوتین»، در پاسخ به درخواست پاول زاروبین، مجری این برنامه در مورد گزارش کمیسیون کنگره آمریکا، که نویسندگان آن بر لزوم تقویت توان دفاعی ایالات متحده و آمادگی برای جنگ احتمالی در دو جبهه - با روسیه و چین تاکید کرده‌اند، گفت: «ما بر اساس این واقعیت پیش می‌رویم که ما صلح می‌خواهیم، ​​و اگر آنها [ایالات متحده] بخواهند با روسیه بجنگند، این یک جنگ کاملاً متفاوت بوده و دیگر یک عملیات نظامی ویژه نیست. به خاورمیانه نگاه کنید، آیا عملیات نظامی ویژه در آنجا انجام می شود؟ آیا واقعاً امکان مقایسه این دو مناقشه وجود دارد؟» 

پوتین: آمریکا متحدان خود را مجبور می‌کند با روسیه و چین رابطه نداشته باشند 

 رئیس جمهور روسیه شب گذشته در بخش دیگری از مصاحبه با برنامه "مسکو. کرملین. پوتین" گفت: مسکو و پکن هیچ اتحاد نظامی-سیاسی را تشکیل نداده ‌اند، در حالی که کشورهای غربی دقیقاً همین کار را انجام می دهند.

ولادیمیر پوتین در پاسخ به سئوالی درباره اتهام زنی به مسکو و پکن برای ایجاد یک بلوک نظامی، توضیح داد: «ما بارها گفته‌ایم که ما در یک ائتلاف نظامی-سیاسی متحد نشده‌ایم، بلکه این آمریکایی‌ها هستند که این کار را انجام می‌دهند، علاوه بر این، آنها متحدان خود را مجبور می‌کنند روابط خود را با روسیه و چین بدتر کنند. در واقع این آنها هستند که دائماً علیه دیگر کشورها «محور» ایجاد می‌کنند.

رهبر روسیه به ویژه رویارویی غرب و جمهوری خلق چین را مورد توجه قرار داد و گفت: پکن با آنها وارد رویارویی نشده، بلکه این آمریکایی‌ها هستند که با آنها می‌جنگند و اروپایی‌ها را هم مجبور به تبعیت می‌کنند تا روابط تجاری اروپا با پکن را تخریب کنند.

اعتراف وزیر اوکراینی به دشوارتر شدن جلب حمایت غرب

سرگئی مارچینکو، وزیر دارایی اوکراین به خبرگزاری رویترز هشدار داد که با توجه به درگیر شدن مقامات کشورهای شریک کلیدی به انتخابات آتی داخلی، کار اوکراین برای جلب حمایت مالی از آنها دشوارتر شده است.

وی روز یکشنبه در حاشیه نشست صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در مراکش گفت: «خستگی شدید در غرب قابل مشاهده است و ما به وضوح ضعف بزرگ شرکایمان را می‌بینم».

مارچنکو افزود که اوکراین اکنون در مقایسه با آخرین نشست ماه آوریل "دو برابر بیشتر تلاش" می‌کند تا متحدان خود را برای کمک به کی‌یف متقاعد سازد.

مخالفت مجارستان با آغاز مذاکرات برای عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا 

پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه و روابط اقتصادی خارجی مجارستان، روز گذشته اعلام کرد که این کشور با آغاز مذاکرات برای عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت نخواهد کرد تا زمانی که کی‌یف قوانین تبعیض آمیز علیه مجارهای ساکن مناطق غربی اوکراین را لغو نکرده باشد.

وی یادآور شد که پس از تصویب قانون جدید آموزشی در اوکراین، در مدارسی که آموزش زبان مجارستانی داشتند، این دروس بسیار محدود شده است. سییارتو گفت: "این غیر قابل قبول است. این برخلاف تمام موازین بین المللی و در مغایرت با استانداردهای اروپایی است. بنابراین، زمانی که تصمیم برای آغاز مذاکرات در مورد الحاق اوکراین گرفته می شود، مجارستان نمی تواند رضایت خود را اعلام کند تا زمانی که مجارها حقوق خود را باز پس نگرفته باشند."

سییارتو: تحریم‌ها نتوانست اقتصاد روسیه را آنطور که اتحادیه اروپا می‌خواست به زانو درآورد

وزیر امور خارجه و روابط اقتصادی خارجی مجارستان همچنین یادآور شد که تحریم‌های ضد روسی نه می‌تواند روسیه را از نظر اقتصادی به زانو درآورد و نه به حل و فصل مناقشه اوکراین کمک کند.

 پیتر سییارتو گفت: «ما همچنین باید در مورد تأثیر تحریم‌ها در رابطه با روسیه بحث کنیم: آنها به چه کسی آسیب بیشتری می‌زنند - به ما یا مسکو؟ آیا معنایی در آنها وجود دارد، آیا آنها به نتیجه رسیده‌اند، آیا آنها به اهداف خود رسیده‌اند، یعنی اینکه "روسیه را از نظر اقتصادی به زانو درآورده" یا اوکراین را به صلح نزدیکتر کرده؟ من فکر می کنم واضح است که چنین نتایجی بدست نیامده است.»

هفته گذشته ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز یادآور شد که تلاش های کشورهای غربی برای منزوی کردن روسیه با شکست مواجه شده است. روسیه فعالانه برای ایجاد نظم جهانی عادلانه تر و چند قطبی مبارزه  و متحدان زیادی در این راه دارد.  پوتین ادامه داد: برای اینکه اکثر شرکت کنندگان در جامعه بین المللی از منافع ملی خود پیروی کرده و مخالف اعمال فشار گروه کوچکی از کشورهای غربی هستند. 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon