روایت روزنامه آلمانی از شرایط فاجعه‌بار نوار غزه تحت حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی

روایت روزنامه آلمانی از شرایط فاجعه‌بار نوار غزه تحت حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی

یک روزنامه آلمانی در مطلبی با استناد به آمارها و گزارش‌های سازمان‌های امدادی و بین‌المللی وضعیت نوار غزه تحت حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی را فاجعه‌بار توصیف کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" در مطلبی به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و شرایط فاجعه بار ساکنان این منطقه پرداخته و نوشت: بر اساس آمارها دست کم 2750 فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر تاکنون جان خود را از دست داده اند. وضعیت در نوار غزه فاجعه بار است. آژانس امداد سازمان ملل متحد آنروا دیگر به سختی می تواند به مردم این منطقه کمک کند.

اینها گزارش های ناامیدکننده ای است که در حال حاضر توسط کارمندان آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در شرق نزدیک ( آنروا) در نوار غزه منتشر می شود. از زمانی که ارتش اسرائیل در روز جمعه از مردم شمال غزه خواست تا با توجه به نزدیک شدن حمله زمینی این رژیم به سمت جنوب حرکت کنند، بیش از یک میلیون نفر - تقریبا نیمی از کل جمعیت فرار کرده اند. بر اساس گزارش سازمان ملل، حدود 600000 آواره داخلی در مناطق اطراف شهرهای خانیونس و رفح وجود دارد که از این تعداد تقریبا 400000 نفر در تاسیساتی هستند که توسط آنروا اداره می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: ظاهراً این وظیفه دیگر برای این سازمان حامی فلسطینیان که مهم ترین سازمان کمک رسانی به فلسطینیان در غزه و کرانه باختری به شمار می رود، قابل مدیریت نیست. تامارا الریفای، سخنگوی این آژانس امدادرسانی، در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت: همکاران ما در غزه دیگر قادر به حمایت و کمک به مردم در تأسیسات خود نیستند.

یک کارمند محلی از یک کمپ پر ازدحام پناهندگان در خان یونس ناامیدانه اعلام کرد که وضعیت فاجعه بار، فاجعه بار، فاجعه بار است. کمبود آب، غذا و دارو وجود دارد که بدون آن مردم نمی توانند زنده بمانند.

"تسافریر کوهن"، مدیر عامل سازمان کمک رسانی مدیکو اینترنشنال، از این وضعیت به عنوان یک "فاجعه انسانی" یاد می کند که "با سرعت سرسام آوری" در حال بدتر شدن است. کوهن گفت که وضعیت "وحشتناک" است، زیرا سیستم بهداشت، برق و منابع آب کاملاً از بین رفته است. به گفته وی روز دوشنبه، به نظر می‌رسید که رژیم صهیونیستی آب را به حداقل بخشی از شهر خان یونس بازگرداند - اما دسترسی محدود است.

به گفته دفتر امداد اضطراری سازمان ملل (OCHA)، مردم غزه به طور متوسط ​​روزانه سه لیتر آب برای نوشیدن، پخت و پز و شستن در دسترس دارند. ذخایر آرد کمتر از یک هفته دوام دارد .بسیاری از خانواده ها دیگر به لوازم اولیه دسترسی ندارند.

در ادامه این گزارش آمده است: در رسانه های محلی، مادران گزارش می دهند که فرزندانشان دائماً به دلیل گرسنگی و تشنگی فریاد می زنند، در حالی که برخی دیگر ترس از حملات موشکی غیرمنتظره به خانه ها و آپارتمان های شلوغ در وسط شهرها را توصیف می کنند که تا حد زیادی ویران شده اند.

در ادامه این گزارش آمده است: در روزهای اخیر، اسرائیل حملات هوایی خود به نوار غزه را بیشتر کرده است. بر اساس گزارش ها از غزه، تنها در شب دوشنبه 116 نفر در این حملات کشته شدند. وزارت بهداشت غزه می گوید از 7 اکتبر تاکنون 2750 فلسطینی کشته و 9700 نفر زخمی شده اند. تأسیسات آنروا، که در حال حاضر تنها مکانی است که بسیاری از مردم می توانند در آن پناه بگیرند، نیز بارها و بارها مورد حمله قرار گرفته است. بر اساس گزارش سازمان ملل، حداقل 23 ساختمان متعلق به این سازمان امدادی آسیب دیده و حداقل 14 کارمند این سازمان کشته شده اند.

علیرغم درخواست رژیم جنایتکار اسرائیل برای ترک این منطقه در شمال غزه ظاهرا هنوز افراد زیادی در شهر غزه و اطراف آن حضور دارند. به گفته سازمان ملل، بیش از 160000 آواره داخلی تا روز جمعه همچنان در ساختمان های آنروا اقامت داشتند که بسیاری از آنها هنوز نتوانسته بودند به جنوب فرار کنند. این سازمان روز یکشنبه اعلام کرد، با توجه به شرایط فعلی، دیگر امکان حمایت آنروا از مردم شمال این منطقه وجود ندارد. بر اساس گزارش های فلسطینی، شهر غزه شب دوشنبه تقریباً به مدت هشت ساعت به طور مداوم مورد هدف حملات اسرائیل قرار گرفت.

به گزارش رسانه های محلی با توجه به ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی در مرکز و جنوب غزه، امکان فرار برای ساکنان وجود ندارد و همچنین کمبود سوخت، غذا، آب و گزینه های اسکان وجود دارد.

در ادامه این گزارش آمده است: در حال حاضر صحنه های دراماتیکی در بیمارستان های شلوغ غزه در حال وقوع است. در بسیاری از نقاط دیگر نمی توان بدون برق و خون کافی عمل کرد و مراقبت های پزشکی برای زایمان ها دیگر امکان پذیر نیست. به گفته OCHA، کلینیک های ساحلی تنها دارای ذخایر سوخت 24 ساعته برای راه اندازی ژنراتورهای اضطراری هستند.

تسافریر کوهن، مدیر عامل مدیکو اینترنشنال می گوید: «این روزها نه تنها جنگ، بلکه جراحات و بیماری های قابل درمان نیز باعث مرگ و میر در غزه شده است. گفته می شود در برخی از کلینیک ها حتی سردخانه ها به قدری شلوغ هستند که کیسه های اجساد در مقابل بیمارستان ها انباشته می شوند - که به گفته آنروا اکنون آنها نیز رو به اتمام هستند.»

درخواست اسرائیل برای جابجایی بیش از 20 بیمارستان از شمال نوار غزه به جنوب، چالش دیگری است که بسیاری از کلینیک‌ها در این منطقه تا کنون از پاسخگویی به آن خودداری کرده‌اند، هم به دلایل لجستیکی و هم به دلیل وضعیت وخیم عرضه در جنوب.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز روز یکشنبه انتقاد شدیدی را به این مسئله ابراز کرده و تاکید کرد: اجبار کردن بیش از 2000 بیمار برای حرکت به سمت جنوب نوار غزه، جایی که امکانات بهداشتی در حال حاضر دچار محدودیت است و کلینیک ها قادر به پذیرش افزایش چشمگیر تعداد بیماران نیستند این معادل حکم اعدام است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon