نگرانی مقام‌های آلمانی درباره تاثیر تشدید مناقشات خاورمیانه بر شرایط امنیتی این کشور

نگرانی مقام‌های آلمانی درباره تاثیر تشدید مناقشات خاورمیانه بر شرایط امنیتی این کشور

با وجود ممنوعیت اعتراضات حامی فلسطینیان در شهرهای مختلف آلمان اما این گونه تجمعات با حضور شرکت کنندگان همچنان در شهرهای مختلف این کشور برگزار شده و مقام‌های آلمانی نگران عواقب تشدید مناقشات خاورمیانه و تاثیرات آن بر جامعه خود هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه تاگس سایتونگ در مطلبی به نگرانی مقامات آلمانی از سرایت خشونت ها و درگیری ها در خاورمیانه به خیابان های این کشور خبر داده و نوشت: تظاهرات ضد اسرائیلی در شهرهای آلمان همچنان برگزار می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: انتظار می‌رود اعتراضات ضد اسرائیلی در چند شهر آلمان در روزهای آینده ادامه یابد. روز جمعه، گروه های طرفدار فلسطین همچنین خواهان «اعتصاب عمومی» در این کشور شدند. پلیس بارها با ممنوعیت به این گونه اعتراض ها پاسخ داد. اما انتقاداتی در مورد این واکنش ها وجود دارد و با این حال اعتراضات هنوز در بسیاری از نقاط برگزار می شود.

با وجود ممنوعیت تجمعات حامی فلسطینیان حدود 1000 تظاهرکننده بعد از ظهر یکشنبه در برلین گرد هم آمدند تا از فلسطین حمایت کنند. معترضان شعارهای ضد اسرائیلی سر می دادند. در این تجمعات به زبان عربی شعار «اسلحه خود را رها نکنید، نگذارید صهیونیست ها فرار کنند» یا «انتفاضه تا پیروزی» سر داده شد. تنها پس از دو ساعت بود که پلیس موفق شد تظاهرات را متفرق کند.

127 تظاهرکننده به طور موقت بازداشت و 76 پرونده به اتهام نقض حق تظاهرات تشکیل شد. باربارا اسلوویک، رئیس پلیس برلین اعتراف کرد که پلیس از این بسیج عمومی غافلگیر شد.

اخیراً در شهرهای دیگر نیز اعتراضاتی صورت گرفته است. در دوسلدورف، دویسبورگ، براونشوایگ و کلن صدها نفر با شعارهای ضد اسرائیلی تظاهرات کردند. پلیس تعدادی از معترضان را محاصره کرد.

نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان در واکنش به این تجمعات گفت که همه در آلمان می توانند به صورت مسالمت آمیز تظاهرات کنند. وی در عین حال برای توجیه اقدامات دولت علیه حامیان فلسطین گفت: اما اگر جنایاتی رخ دهد و از «خط قرمز» عبور شود، «مداخله‌ی سخت پلیس» لازم است. وی از همگان خواست فاصله خود را از جنبش مقاومت فلسطین حماس حفظ کنند.

در این شرایط مارتینا رنر، کارشناس داخلی فراکسیون چپ در پارلمان آلمان نسبت به رفتارهای افراطی از طرف دولت هشدار داد. وی در مصاحبه‌ای گفت: اعلامیه های همبستگی برای جمعیت غیرنظامی فلسطینی، مبنایی برای ممنوعیت فراهم نمی کند. جلسات باید همیشه به صورت موردی بررسی شوند. رنر تأکید کرد: مقابله با یهودستیزی از طریق ممنوعیت به دست نمی آید.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon