استاندارد دوگانه غرب در مواجهه با مردم غزه

استاندارد دوگانه غرب در مواجهه با مردم غزه

یک نشریه آلمانی در مطلبی انتقادی به مواضع غرب در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه پرداخته و با تاکید بر اینکه با ساکنان این منطقه منطبق با استانداردهای بین‌المللی رفتار نمی‌شود از بحران به اصطلاح ارزش‌های غربی در غزه نوشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" در مطلبی به مواضع دو گانه غرب در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه پرداخته و نوشت: بعد از فاجعه در بیمارستان المعمدانی غزه هیچ اعتراض جمعی (از طرف غرب) وجود ندارد. این منطقه دیگر مطابق با استانداردهای سایر نقاط جهان رفتار نمی شود.

در ادامه این مطلب آمده است: این تعداد تلفات نیست که انفجار در بیمارستان المعمدانی غزه را به یک تراژدی خاص تبدیل می کند، بلکه همچنین این جان ها و زندگی هایی است که از دست می رود و این واقعیت است که غیرنظامیان غزه در این جنگ محافظت نمی شوند. تراژدی ویژه این است که طرف‌های متخاصم قوانین کمی را که در جنگ نیز اعمال می‌شود و آن محافظت از غیرنظامیان، و همچنین امکانات پزشکی است را نادیده می گیرند.

این امری مسلم است که این بی اعتنایی در سطح بین‌المللی پذیرفته شده است.

در ادامه این مطلب آمده است: عصر روز سه شنبه کمی بعد از ساعت 19 به وقت محلی، موشکی به حیاط بیمارستان المعمدانی در شهر غزه اصابت کرد. تصاویر ویدئویی دقایقی بعد حیاط پر از اجساد را نشان داد. روز یازدهم جنگ بود و شام آن روز بیمارستان مملو از بیماران و پزشکان و صدها آواره بود. بر اساس گزارش های منتشر شده این انفجار صدها کشته برجای گذاشته است.

دی سایت در ادامه این گزارش نوشت: ارتش اسرائیل از زمان عملیات طوفان الاقصی در بیش از یک هفته پیش به شدت اهدافی را در نوار غزه بمباران می کند و به مردم دستور داده است که خانه های خود را ترک کرده و کلینیک ها را تخلیه کنند. در حال حاضر تظاهرکنندگان در شهر رام الله فلسطین و چندین پایتخت عربی در خیابان ها حضور دارند.

نویسنده در ادامه نوشت: حالا برای منطقه، خطرناک‌ترین لحظه این جنگ در حال وقوع است. اگر گروه هایی مانند حزب‌الله لبنان اکنون با روحیه تلافی‌جویانه حمله کنند و در نبرد با اسرائیل درگیر شوند، آن‌وقت جنگ به راحتی در کل منطقه گسترش می‌یابد. سپس ناظران به گذشته نگاه می‌کنند و بیمارستان غزه را جرقه‌ای می بینند که آتش را شعله‌ور کرده است.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: بیمارستان المعمدانی احتمالاً به عنوان یک حادثه ناگوار در منطقه‌ای تأسف‌آور در تاریخ ثبت خواهد شد و مشکل دقیقاً در اینجاست که جهان به وحشت در نوار غزه عادت کرده است.

نویسنده در ادامه این مطلب نوشت: دقیقا حدود یک سال پیش در اکتبر 2022 من از بیمارستان المعمدانی بازدید کردم. من به غزه آمدم تا تصویری به روز از وضعیت به دست بیاورم، با فروشندگان خیابانی و نمایندگان سازمان ملل، روزنامه نگاران و سیاستمداران، از جمله نمایندگان حماس، صحبت کردم. در بیمارستان المعمدانی با سر پزشک، سهیلا طرازی آشنا شدم. وی افزود: طرازی که زنی باهوش و پرانرژی بود توضیح داد که آنها فقط چند ساعت در روز بیماران را پذیرفته و عمل می‌کنند، زیرا اکثر روزها برق ندارند.

وی با اشاره به برخی آمار و ارقام ها گفت: حدود یک سوم کودکان غزه به دلیل سوء تغذیه از کم خونی رنج می برند. دو جراح قلب در تمام غزه وجود دارد. طرازی که 70 ساله است و 35 سال در اینجا پزشک بوده است، گفت که این بدترین سالی است که بیمارستان المعدانی تا به حال تجربه کرده است. در حالی که شرایط غزه بدتر و بدتر می شود، از زمان جنگ اوکراین هم این منطقه کمک های کمتری دریافت کرده است.

این پزشک گفت اما یک چیز بیشتر از هر چیز دیگری او را آزار می دهد و آن این است که اکثر مردم غزه دنیا را فقط از روی صفحه نمایش گوشی هوشمند خود می شناسند.

نویسنده در ادامه نوشت: غزه بیش از 16 سال است که در محاصره قرار دارد. از سال 2007، از زمانی که جنبش مقاومت فلسطین حماس قدرت را در غزه به دست گرفت، رژیم صهیونیستی مرزها در سرزمین های اشغالی را بسته نگه داشته و مصر نیز به دلایل مختلف اقدامی مشابه را انجام می دهد. در این مدت غزه فقیر شده است. اکثریت قریب به اتفاق 2.2 میلیون نفر از ساکنان آن تنها با کمک تحویل مواد غذایی از سوی سازمان های امدادی زنده می مانند. در این مدت، حکومت حماس در منطقه مستحکم شده است و نگاه به غزه از بیرون نیز تغییر کرده است.

کشورهای غربی تلاش جدی برای کاهش رنج غزه نمی‌کنند

در ادامه این مطلب آمد است: غرب هم در کنار اسرائیل، محاصره غزه را پذیرفته است. هیچ دولت غربی تلاش جدی برای اعمال فشار برای پایان دادن یا حداقل کاهش محرومیت جمعی از غیرنظامیان در این منطقه انجام نداده است. غزه به دنیایی متفاوت تبدیل شده که در آن جنگ و فقر یک حالت طبیعی است و مردم در آن یا مجرم هستند و یا قربانی. این تبدیل به منطقه‌ای شده است که استانداردهای برابری مانند بقیه دنیا برای آن وجود ندارد.

در ادامه آمده است: وضعیت غزه یک بحران سیاسی است. این یک بحران انسانی است. اما غزه همچنین یک بحران ارزشی برای غرب هم است و اگر پس از حمله به بیمارستان غزه بلافاصله خشم علیه اسرائیل و کشورهای غربی در پایتخت های عربی به راه افتاد، به این دلیل است که غرب از دیرباز به این موضوع (بی توجهی ها به این منطقه) متهم است.

دی سایت در ادامه نوشت: اکنون در غزه، اولاً مسئله دسترسی به کمک های بشر دوستانه مطرح است. مصر موظف است گذرگاه مرزی خود را برای ارسال کمک باز کند. حماس وظیفه دارد اطمینان حاصل کند که این کمک ها به نیازمندان می رسند. اسرائیل موظف است به کاروان‌های کمک‌رسانی حمله نکند و دیگر اینکه باید آتش بس برقرار شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران