از عملیات طوفان سایبری الاقصی چه میدانید؟
به موازات جنگ میدانی و مقاومت سلحشورانهای که گروههای فلسطینی و ملت صبور غزه از خود نشان میدهند، جنگ موازی هم در فضای سایبری علیه رژیم صهیونیستی در جریان است.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، با نگاهی به رسانههای عبری زبان شاهد این ضربات که شماری از فعالان فضای سایبری و هکرها به رژیم صهیونیستی وارد میکنند، هستیم.
روتر نت در خبری اعلام کرد، وزارت آموزش (رژیم صهیونیستی) طی بخشنامهای به تمامی اعضای هیئت علمی دانشگاهای این رژیم نسبت به حمله سایبری که گروهی به نام طوفان سایبری علیه وزارت آموزش عالی انجام داده هشدار و تاکید کرد در چارچوب این حمله سایبری سامانه این وزارتخانه هک شده و اطلاعات مربوط به اعضای هیئت علمی به سرقت رفته است.
در این بخشنامه که در رسانههای عبری زبان دیگر هم منتشر شده، آمده است، هکرها موفق شدند پیامهای کوتاهی را به اعضای هیئت علمی ارسال و به آنها اعلام میکند که سایت وزارت آموزش عالی و اطلاعات وی در اپلیکیشن ویز هک شدهاند.
به گفته این وزارتخانه موضوع در دست بررسی است و در حال تطابق بین اطلاعات منتشر شده توسط هکرها با دادههای موجود در سرورهای وزارتخانه هستیم، اما با این حال به تمامی اعضای هیئت علمی هشدار داده میشود که از باز کردن لینکهای که فرستنده آن اطمینان کامل ندارند اجتناب کنند.
از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارانوت هم در شماره امروز سه شنبه خود اعلام کرد، ساختار پدافند سایبری اسرائیل تمام تلاش خود را برای جلوگیری از وارد آمدن ضربات به ظرفیتهای ارتش و زیر ساختهای اسرائیل به کار بسته است.
به نوشته این رسانه عبری زبان، حماس جنگ رسانهای بزرگی را در شبکههای اجتماعی در حال انجام دارد اما خطر مهمتری که به طور بالفعل اسرائیل را تهدید میکند، حمله به سامانههای حیاتی و زیر ساختهایی دفاعی و حتی بیمارستانها توسط هکرها است.
ساختار پدافند سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد، حدود 15 گروه هکری اصلی که برخی از آنها توسط حماس و حزب الله هدایت و ایران آنها را رهبری میکند در حال حاضر مشغول انجام هزاران تهاجم در روز علیه اسرائیل هستند.
وای نت پایگاه اطلاع رسانی برخط روزنامه یدیعوت آحارانوت که این گزارش را باز نشر داده تاکید کرد، هک شدن سایت خبری کوپا و جمیع کادیشا که برای مدت کوتاهی امروز سه شنبه رخ داد، در میان اخبار دیگر گم شد، اما حادثهای که روز شنبه علیه مرکز پزشکی شیبا در تل هشومیر رخ داد، گویی تحقق یک سناریوی کلاسیکی برای یک تهاجم سایبری بود، چون باعث شد تا اینترنت این بیمارستان دولتی، به طور کامل قطع شود و کارهای روزمره این بیمارستان با استفاده از شبکه داخلی ادامه پیدا کند.
یسرائیل دیفنس هم در گزارشی خبر داد، از زمان آغاز عملیات شمشیرهای آهنین (طوفان الاقصی) تا روز دوشنبه بیش از 260 سایت اسرائیل هک شد.
به نوشته این رسانه متخصص در امور نظامی، از زمان آغاز این عملیات ما شاهد افزایش شدید حملات سایبری عیه اسرائیل بودیم، اکثر هکرها با انگیزههای دینی و اسلامی این سایتها را هک و شعارهایی در حمایت و نیز همبستگی با فلسطینیان بر روی آنها قرار میدهند.
انتهای پیام/