سازمانهای بینالمللی: اسرائیل از گرسنگی بهعنوان سلاح جنگی علیه غیرنظامیان غزه استفاده میکند
سازمانها و مسئولان بینالمللی با اشاره به اینکه نوار غزه میان یک فاجعه واقعی قرار دارد اعلام کردند اسرائیل از گرسنگی بهعنوان سلاح جنگی علیه غیرنظامیان استفاده میکند و هیچیک از مناطق غزه از بمبارانهای این رژیم در امان نیست.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، سازمانهای بینالمللی خواستار پایان دادن به مجازات دستهجمعی ساکنان غزه و توقف جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در این منطقه شدند و نسبت به فاجعه انسانی که در سایه محاصره سنگین و بمبارانهای مکرر اشغالگران اکنون در نوار غزه درحال رخدادن است هشدار دادند.
هیچ مکان امنی در نوار غزه وجود ندارد
«ژاوینا شمداسانی» سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در کنفرانس هفتگی این کمیساریا در مقر سازمان ملل در ژنو تأکید کرد: اسرائیل هرچه زودتر باید به حملات خود علیه نوار غزه پایان دهد و مجازات دستهجمعی ساکنان غزه بهمعنای جنایت جنگی است. ما نگران مجازات جمعی مردم غزه و جنایات جنگی که در این منطقه رخ میدهد هستیم.
در این کنفرانس آژانسهای وابسته به سازمان ملل با تأکید بر لزوم پایان دادن به رنج و مصیبت غیرنظامیان در نوار غزه اعلام کردند که یک فاجعه انسانی در غزه رخ داده و بیش از 2 میلیون نفر را درگیر کرده است و هیچ جای امنی در نوار غزه وجود ندارد که مردم بتوانند به آنجا پناه ببرند.
خطر بزرگ گرسنگی در غزه
در همین حال، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با بیان اینکه رسیدن کمکهای فوری و کافی به نوار غزه در شرایط بحرانی کنونی یک ضرورت است تأکید کرد: خطر گرسنگی مردم غزه را تهدید میکند و کمکهایی که در 3 مرحله تاکنون وارد این منطقه شده بسیار اندک و محدود بوده است و هیچ تغییری در اوضاع بحرانی مردم غزه ایجاد نمیکند.
وی تصریح کرد: نوار غزه میان یک فاجعه بزرگ قرار دارد و در سایه نبود سوخت و کمکهای موردنیاز خطر شیوع بیماریهای خطرناک این منطقه را تهدید میکند. تاکنون 57 تن از کارمندان آنروا در نتیجه بمباران نوار غزه توسط اسرائیل جان خود را از دست دادهاند و ما خواستار حفاظت از غیرنظامیان و مراکز عمومی مانند بیمارستانها هستیم.
در همین راستا «لین هستینگز» هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در اراضی فلسطینی نیز با هشدار درباره اینکه در نتیجه بمبارانهای مستمر اسرائیل هیچ مکان امنی در نوار غزه برای غیرنظامیان وجود ندارد گفت: محافظت از جان غیرنظامیان ضروری است. هشدارهای قبلی ارتش اسرائیل به ساکنان غزه برای تخلیه مناطقی که قصد هدف قرار دادن آنها را دارد هیچ تفاوتی در شرایط امنیتی غزه ایجاد نمیکند؛ چرا که همه مناطق غزه هدف قرار میگیرد و جای امنی در اینجا نیست.
اسرائیل از گرسنگی بهعنوان سلاح جنگی علیه غیرنظامیان غزه استفاده میکند
کمیته بینالمللی صلیب سرخ نیز بهنوبه خود خواستار تسهیل دسترسی پایدار و ایمن به کمکهای موردنیاز در نوار غزه شد.
سازمان آکسفام گزارش داد، سازمان جهانی بهداشت تخمین زده است که هنوز بیش از هزار نفر در نوار غزه زیر آوار هستند و استفاده از گرسنگی بهعنوان یک سلاح علیه مردم غزه قابل توجیه نیست.
این سازمان تأکید کرد: اسرائیل از گرسنگی بهعنوان سلاح جنگی علیه غیرنظامیان غزه استفاده میکند. ما مجدداً تأکید میکنیم ورود سریع غذا و آب و سایر ملزومات به نوار غزه یک ضرورت است و این منطقه میان بحرانی بزرگ قرار دارد.
سازمان پزشکان بدون مرز نیز با صدور بیانیهای خواستار محافظت مطلق از تمامی مراکز بهداشت و تیمهای امداد و نجات و پزشکی و نیز همه غیرنظامیان در سراسر نوار غزه شد.
این سازمان همچنین با اشاره به جنایاتی که اشغالگران در کرانه باختری نیز علیه مردم فلسطین مرتکب میشوند تأکید کرد: بهدنبال جنگ اخیر در نوار غزه، خشونت در کرانه باختری نیز درحال تشدید است و در این مدت بیش از 105 فلسطینی در کرانه باختری جان خود را از دست دادهاند که دستکم 31 نفر آنها کودک هستند.
سازمان پزشکان بدون مرز با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری نیز تاکنون دهها مرکز بهداشتی را هدف قرار داده است، درباره فروپاشی بخش بهداشت و درمان نوار غزه در نتیجه بمبارانهای مستمر اشغالگران و عدم وجود تجهیزات و امکانات پزشکی هشدار داد.
هشدار درباره تعطیلی مستمر نانواییهای غزه
برنامه جهانی غذا نیز با هشدار درباره خطر گرسنگی در نوار غزه گزارش داد، شرایط فاجعهباری که صدها هزار فلسطینی در غزه با آن روبهرو هستند بهدلیل کمبود شدید سوخت که تهدیدی برای توقف عملیاتهای غذایی و بشردوستانه است، در حال بدتر شدن میباشد.
برنامه جهانی غذا با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی بهشکل مکرر نانواییهای غزه را هدف قرار میدهد تأکید کرد: در زمان حاضر تنها دو نانوایی که با ما قرارداد داشتند پابرجا هستند و کمی سوخت برای تولید نان دارند اما هیچ تضمینی برای ادامه فعالیت آنها در سایه اتمام سوخت و بمبارانهای مکرر وجود ندارد.
انتهای پیام/+