اروپا اهرم فشار بر پناهجویان را تشدید می‌کند

اروپا اهرم فشار بر پناهجویان را تشدید می‌کند

در راستای تشدید سیاست‌های سختگیرانه اروپا در قبال مهاجران، فرانسه و سوئیس برنامه اقدام مهاجرات را تصویب کرده، آلمان کنترل‌های مرزی برای مهار هجوم مهاجران را تمدید کرده و صدر اعظم اتریش از طرح کمیسیون برای همکاری با مصر حمایت کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه های غربی روز به روز خبرهای بیشتری درباره تشدید فشارها بر مهاجران از طرف کشورهای اروپایی و اعمال مقررات سختگیرانه برای مهار هجوم پناهجویان منتشر می کنند.

به نوشته "اس ار اف" سوئیس در همین راستا کشورهای سوئیس و فرانسه برنامه اقدام مهاجرت را تصویب کردند.

بر این اساس سوئیس و فرانسه می خواهند با هم اقدامات بیشتری علیه مهاجرت به زعم خود غیرقانونی انجام دهند.

در همین راستا الیزابت باوم اشنایدر، مشاور فدرال دولت سوئیس و جرالد دارونین، وزیر کشور فرانسه، طرح اقدامی را برای مهاجرت در Thônex/GE تصویب کردند. این دو کشور در این توافق به ویژه باندهای قاچاقچی و افرادی را که حق پناهندگی ندارند هدف قرار می دهند.

برن و پاریس در حال حاضر با هم در منطقه مرزی برای مهار هجوم مهاجران کار می کنند، اما با توجه به افزایش مهاجرت ثانویه - سفر از یک کشور شینگن به کشور دیگر - می خواهند حتی کارهای بیشتری در این راستا انجام دهند.

بوم اشنایدر در یک کنفرانس رسانه‌ای در ژنو گفت که با این برنامه عمل، فرانسه و سوئیس باید بتوانند هماهنگی بهتری داشته باشند تا اقدامات مؤثرتری علیه قاچاقچیان سازمان یافته انجام دهند.

اقدامات خاص شامل عملیات مشترک مقامات سوئیس و فرانسه علیه قاچاق - اما همچنین بررسی مشترک قطارهای فرامرزی هم در دستور کاراست. همچنین باید با انتصاب افسران رابط، ارتباطات تقویت شود.

پس از آلمان و اتریش، فرانسه سومین کشور همسایه ای است که سوئیس با آن برای مقابله با مهاجرت به اصطلاح غیرقانونی موافقت کرده است.

تمدید کنترل‌های مرزی برای مهار هجوم مهاجران از طرف آلمان

"ان تی وی" آلمان هم در راستای تقویت سیاست های سختگیرانه اتحادیه اروپا در قبال مهاجران نوشت: پس از ده روز کنترل در مرزهای لهستان، جمهوری چک و سوئیس، دولت فدرال آلمان اولین نتیجه گیری ها را اعلام کرده است. بر این اساس، تعداد ورودی های نامنظم در سطحی است که به طور قابل توجهی بسیار زیاد است. به منظور کاهش این امر، وزارت کشور آلمان تصمیم به تمدید این کنترل ها گرفته است.

بر اساس اطلاعات این وزارتخانه طی کنترل های ثابت در مرزهای لهستان، جمهوری چک و سوئیس، در ده روز اول، در مجموع 3700 ورودی غیرمجاز شناسایی شد. این را سخنگوی وزارت کشور فدرال با اشاره به آمار اولیه اعلام کرد.

به این ترتیب به بهانه تداوم تعداد بالای پناهندگانی که بدون مجوز وارد کشور می شوند، نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان کنترل های ثابت مرزی با لهستان، جمهوری چک و سوئیس را 20 روز دیگر تمدید کرد. سخنگوی وزارت کشور فدرال گفت که برلین به کمیسیون اتحادیه اروپا اطلاع داده است که کنترل ها "تا 20 روز دیگر" ادامه خواهد داشت، زیرا ورود غیرقانونی و قاچاق پناهجویان در سطحی که آشکارا بسیار بالاست ادامه دارد.

به گفته این سخنگو، از زمان شروع کنترل موقت مرزی ثابت در 25 مهرماه، «در مجموع 3700 ورود غیرمجاز» در مرزهای سه کشور ثبت شده است. وی خاطرنشان کرد که این ارقام اولیه است و نمی تواند در مورد وضعیت دستگیر شدگان اظهار نظری کند.

به گفته کمیسیون اتحادیه اروپا، کنترل های مرزی با وضعیت راه های فرار از طریق مدیترانه شرقی، بالکان و از طریق روسیه و بلاروس به سمت آلمان توجیه شده است. به گفته بروکسل، تمدید کنترل آلمان تا 14 نوامبر تایید شده است.

در ابتدا، این کنترل مرزها برای ده روز برنامه ریزی شده بود. هدف از این اقدام بحث برانگیز مبارزه با مهاجرت غیرقانونی و قاچاق بیان شده است.

از زمان بحران پناهجویان در سال 2015/2016، آلمان تنها کنترل مرزی ثابت در مرزهای اتریش داشته است. آنها اکنون به طور مکرر هر شش ماه تمدید می شوند و در حال حاضر تا 11 می سال آینده معتبر هستند.

حمایت اتریش از طرح کمیسیون اروپا برای انعقاد توافق مهاجران با مصر

کارل نهمر ، صدر اعظم اتریش هم از آخرین برنامه های کمیسیون اتحادیه اروپا برای انعقاد توافقنامه مهاجرت با مصر استقبال کرد. صدراعظم اتریش روز جمعه پس از نشست سران اتحادیه اروپا در بروکسل گفت که این کشور شریک مهمی برای اروپا و اتریش خواهد بود.

صدر اعظم اتریش همچنین گفت: اتریش و مصر سنت طولانی دوستی دارند و ما می خواهیم آن را گسترش دهیم. این کشور در بازگرداندن مهاجران و کنترل مهاجرت به بازار کار شریک است. وی همچنین گفت: علاوه بر این، توافقنامه مهاجرتی برنامه ریزی شده با تونس در جهت صحیح است، اما هنوز باید به حیات خود ادامه دهد.

موضع اتریش در این مورد این است که پول باید به سرعت به تونس سرازیر شود تا بفهمد که اروپا آن را جدی می گیرد. دولت تونس اخیراً به دلیل اختلافات نامشخص 60 میلیون یورو از اتحادیه اروپا را پس داد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان