حکم ممنوعیت رسانهای ترامپ بار دیگر برقرار شد
قاضی آمریکایی بار دیگر حکم ممنوعیت رسانهای دونالد ترامپ در پرونده تلاش برای تغییر نتایج انتخابات ۲۰۲۰ را برقرار کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، قاضی تانیا چاتکان، از دادگاه منطقهای واشنگتن در پی درخواست وزارت دادگستری، بار دیگر حکم ممنوعیت رسانهای دونالد ترامپ در پرونده تلاش برای تغییر نتایج انتخابات 2020 را برقرار کرد.
وی پیشتر در تاریخ 20 اکتبر در پی درخواست تجدیدنظر وکلای ترامپ، این حکم را بهطور موقت لغو کرده بود اما بار دیگر دستور برقراری این ممنوعیت را صادر کرد.
وکلای ترامپ از قاضی چاتکان خواسته بودند این محدودیت را لغو کند. آنها در دادخواست خود برای دادگاه تجدیدنظر، این حکم را بیش از اندازه سنگین توصیف کرده بودند.
پیشتر قاضی چاتکان، دونالد ترامپ را از حمله لفظی و کلامی علیه دادستانها، کارکنان دادگاه و شاهدان احتمالی پرونده تلاش وی برای تغییر نتایج انتخابات 2020، منع کرده بود.
قاضی چاتکان با اشاره به پستهای توهینآمیز منتشرشده از سوی ترامپ در شبکههای اجتماعی گفت: او به رئیس جمهور سابق اجازه نخواهد داد کارزار بدنامسازی علیه افراد دخیل در این پرونده را بهراه بیندازد.
براساس این حکم، ترامپ و وکلای وی در این پرونده اجازه ندارند بهصورت شخصی جک اسمیت بازپرس ویژه پرونده، دادستانهایی را که کنار او کار میکنند و کارکنان دادگاه را مورد حملات لفظی قرار دهند.
علاوه بر این، طبق این حکم، ترامپ باید از ارعاب و حمله لفظی علیه شاهدان احتمالی پرونده خودداری کند.
این حکم پس از آن صادر شد که قاضی یکی از وکلای ترامپ را بهدلیل انتشار پستی در شبکه اجتماعی مورد مؤاخذه قرار داد. ترامپ در این پست، جک اسمیت را فردی دیوانه و تبهکار و شهر واشنگتن را محلی برای جنایات کثیف مایه شرمساری خواند و به مارک میلی، ژنرال ارشد سابق ارتش آمریکا پیشنهاد داد که به جرمی اعتراف کند که ممکن است باعث صدور حکم مرگ برای او شود.
پس از برقراری دوباره این ممنوعیت رسانهای ترامپ در پستی در شبکه تروث سوشیال نوشت: دولت فاسد بایدن متمم اول قانون اساسی آمریکا در مورد برخورداری از حق آزادی بیان را برای من نقض کرده است و این کار «غیرقانونی» است.
در زمان حاضر ترامپ درگیر پرونده رسیدگی به اتهامات مربوط به کلاهبرداری و بیش از حد نشان دادن ارزش داراییها و املاکش برای دریافت وامهای بهتر و شرایط بیمهای مطلوبتر است.
علاوه بر این ترامپ بههمراه 18 تن از مقامات سابق، وکلا، دستیاران، کارکنان دفاتر انتخاباتی و اعضای محلی حزب جمهوریخواه متهم هستند که برای ایجاد تغییر در نتیجه انتخابات ریاستجمهوری 2020 آمریکا در ایالت جورجیا دست به اعمال غیرقانونی زدهاند، در این پرونده ترامپ با 13 اتهام روبهرو است.
او در یک پرونده دیگر به نگهداشتن اسناد محرمانه آمریکا بعد از ترک کاخ سفید متهم شده است. رئیسجمهور سابق آمریکا در این پرونده به 40 فقره جرم از جمله نگهداری آگاهانه اطلاعات حساس دفاعی و مانعتراشی در اجرای عدالت متهم شده است.
پرونده دیگر علیه ترامپ، به تلاش او برای ابطال نتیجه انتخابات قبل از شورش 6 ژانویه 2021 مربوط میشود. در این شکایتنامه که در آن 4 اتهام مطرح شده است ترامپ به جرایمی مانند توطئه برای فریب دولت و توطئه برای مانعتراشی در تأیید رئیسجمهوری جو بایدن توسط کنگره متهم شده است.
علاوه بر اینها ترامپ در ماه مارس به نخستین رئیسجمهور ایالات متحده تبدیل شد که بهدلیل پرداخت حقالسکوت به یک بازیگر فیلمهای مستهجن در سال 2016 و دستکاری اسناد تجاری با اتهامات کیفری مواجه شد.
اما دونالد ترامپ طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابتهای انتخاباتی 2024 میداند، این در حالی است که براساس نتایج تازهترین نظرسنجیها، ترامپ همچنان نامزد پیشتاز جمهوریخواهان برای انتخابات 2024 است. وی مدعی است طرح این اتهامات تنها باعث پیشتازی او در نظرسنجیها شده است.
انتهای پیام/+