اتحادیه اروپا همکاری برای رقابت با آمریکا و چین در زمینه هوش مصنوعی را تقویت می‌کند

اتحادیه اروپا همکاری برای رقابت با آمریکا و چین در زمینه هوش مصنوعی را تقویت می‌کند

کشورهای آلمان، فرانسه و ایتالیا همکاری‌های خود در زمینه هوش مصنوعی را به منظور رقابت بهتر در این زمینه با آمریکا و چین تقویت می‌کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، کشورهای آلمان، فرانسه و ایتالیا می‌خواهند در زمینه هوش مصنوعی (AI) با یکدیگر همکاری نزدیک‌تری داشته باشند تا اروپا بتواند بهتر با رقابت ایالات متحده و چین همراهی کند.

هم زمان وزرای اقتصاد این سه اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا، رابرت هابک، برونو لو مایر و آدولفو اورسو، در رم، پایتخت ایتالیا نسبت به مقررات بیش از حد هوش مصنوعی در اتحادیه اروپا هشدار دادند. هابک، وزیر اقتصاد آلمان در این باره گفت که با توجه به رقابت بین المللی، ما باید از نظر استراتژیک هماهنگ شویم.

آلمان، فرانسه و ایتالیا به گروه جی هفت از قوی ترین کشورهای صنعتی جهان تعلق دارند. ایتالیا از ابتدای سال 2024 به مدت یک سال ریاست دوره ای این تشکل را بر عهده خواهد گرفت. این سه وزیر قبلاً در ماه ژوئن در برلین برای بحث در مورد تهیه مواد خام حیاتی با هم ملاقات کرده بودند. نشست بعدی قرار است اوایل سال آینده در پاریس برگزار شود. در آنجا موضوع باید در درجه اول در مورد فن آوری های سبز باشد.

این وزرای اروپایی به طور مداوم تاکید کردند که اروپا می تواند در سطح بین المللی در زمینه هوش مصنوعی همگام باشد. هابک گفت: ما مجبور نیستیم پنهان شویم. ما شرکت هایی داریم که در بسیاری از زمینه ها بهتر از غول های فناوری ایالات متحده هستند. وی در عین حال خواستار تصمیم گیری سریعتر در این باره در سطح اروپا شد. وی تاکید کرد: اگر این انتظار سه سال و نیم طول بکشد، دیگر فرصتی نداریم. در غیر این صورت ما در نهایت بازاری را تنظیم خواهیم کرد که دیگر مشابهی ندارد.

لومر، وزیر اقتصاد فرانسه نیز نسبت به مقررات و بوروکراسی بیش از حد در این زمینه هشدار داده و گفت: قبل از اینکه به مقررات فکر کنیم، باید به نوآوری و تأمین مالی فکر کنیم. این نوآوری است که مقررات را ایجاد می کند. جایگاه اروپا در قرن بیست و یکم در خطر است.

لومر خاطرنشان کرد که در حال حاضر ده برابر بیشتر از اروپا بر روی هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه گذاری می شود. در این زمینه، هابک از ریسک گریزی در اروپا صحبت کرده و گفت: سرمایه کافی و شرکت های کارآمد کافی در اتحادیه اروپا وجود دارد، اما اغلب آنها هنوز گرد هم نمی آیند. هر سه وزیر از استفاده از بانک های توسعه دولتی مربوطه در این راستا حمایت کردند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هم با صدور فرمانی، ارائه دهندگان هوش مصنوعی را ملزم به انجام آزمایش های امنیتی کرد. دفتر ریاست جمهوری آمریکا در این باره گفت که نرم افزارهایی که خطراتی را برای امنیت ملی و سلامت و ایمنی عمومی ایجاد می کنند، در آینده باید تحت بررسی های خاصی قرار گیرند.

"بروس رید"، معاون رئیس کارکنان کاخ سفید نیز در این باره گفت: این گام بعدی در یک استراتژی تهاجمی برای انجام هر کاری در همه زمینه‌ها برای درک مزایای هوش مصنوعی و کاهش خطرات است. پیش از این، ایالات متحده در درجه اول به منظور حمایت در برابر خطرات هوش مصنوعی بخصوص به خود تنظیمی داوطلبانه شرکت ها متکی بود.

اکنون، طبق الزامات این فرمان، نرم افزار هوش مصنوعی جدید باید ابتدا نتایج آزمایش های طراحی شده توسط نهادها را قبل از عرضه به بازار ارائه کند. علاوه بر این، وزارت بازرگانی باید دستورالعمل هایی را برای برچسب گذاری محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی تدوین کند. تا به امروز، ارائه دهندگان پیشرو هوش مصنوعی مانند OpenAI (ChatGPT)، Google یا Meta (Facebook) داوطلبانه متعهد شده اند که چنین محتوایی را برچسب گذاری کنند.

به گفته کاخ سفید، آژانس‌های فدرال اکنون استانداردها، ابزارها و آزمایش‌هایی را برای اطمینان از ایمنی و قابل اعتماد بودن سیستم‌های هوش مصنوعی توسعه خواهند داد. این فرمان علاوه بر موضوع امنیت، از جمله به مسائل مربوط به کپی رایت و بازار کار می پردازد. طبق یک سند منتشر شده، دولت آمریکا اصولی را برای کاهش خطرات ناشی از هوش مصنوعی برای کارگران و به حداکثر رساندن تأثیر مثبت آن ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران