درخواست ایالات آلمان از دولت برای بودجه بیشتر به منظور مقابله با بحران پناهندگان

درخواست ایالات آلمان از دولت برای بودجه بیشتر به منظور مقابله با بحران پناهندگان

ایالات و شهرداری های آلمان که به شدت تحت فشار هجوم پناهندگان هستند و اکثر آن ها اعلام شرایط اضطراری کرده اند، کمک های بیشتر مالی از دولت فدرال برای تامین هزینه های روزافزون برای مقابله با این بحران را درخواست کرده اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" آلمان در گزارشی نوشت: در آستانه برگزاری یک نشست عالی رتبه در مورد سیاست های مهاجرت، ایالت ها برای مراقبت از پناهندگان از دولت فدرال پول بیشتری را درخواست کرده و بر این مسئله فشار آوردند.

بوریس راین ، رئیس کنفرانس نخست وزیری (MPK) که رئیس دولت ایالت هسن نیز هست به خبرگزاری آلمان گفت: تنها در سال جاری، هزینه‌های پناهندگی و هزینه های مربوط به پناهندگان توسط ایالت ها به 17.6 میلیارد یورو می رسد. علاوه بر این، 5 میلیارد و 700 میلیون یورو هزینه های دیگری نیز در این راستا بر عهده شهرداری ها است.

به گفته راین، دولت فدرال امسال تنها 3.75 میلیارد یورو به این هزینه ها کمک کرده و می خواهد این مبلغ را برای سال 2024 به 1.25 میلیارد یورو کاهش دهد. از دیدگاه ایالت ها، این غیرقابل قبول است زیرا دولت فدرال مسئول شهرها است. به گفته وی دولت، شهرداری ها را با مشکلاتشان رها می کند.

امروز ( جمعه) اولاف شولتز، صدراعظم آلمان می‌خواهد با فردریش مرتز، رهبر گروه پارلمانی احزاب متحد مسیحی و الکساندر دوبرینت، رهبر گروه منطقه‌ای حزب سوسیال مسیحی درباره سیاست‌های مهاجرتی صحبت کند. این نشست به طور رسمی اعلام نشده است. هر دو طرف توافق کرده اند که این موضوع محرمانه بماند. بنابراین می توان فرض کرد که هیچ نتیجه ای اعلام نخواهد شد. روز دوشنبه هم قرار است نشستی رسمی با حضور صدر اعظم و نخست وزیران ایالات با این محور برگزار شود.

اولاف شولتز می‌خواهد اپوزیسیون را در تلاش برای محدود کردن مهاجرت‌های به زعم خود غیرقانونی مشارکت دهد، زیرا او در تلاش است تا گسترده‌ترین اجماع اجتماعی ممکن را در مورد این موضوع به دست آورد.

"هندریک وست"، نخست وزیر ایالت نوردراین-وستفالن نیز از طرح بررسی رویه های پناهندگی در خارج از اروپا حمایت کرد. استفان ویل، همتای وی در نیدرزاکسن البته این موضوع را رد می کند.

بر اساس یک نظرسنجی، بسیاری از شهرداری ها به دلیل تعداد بالای پناهجویان، خود را در «حالت اضطراری» می بینند.هر چه جامعه کوچکتر باشد، مشکلات بزرگتر است.

بر این اساس حدود 40 درصد از شهرداری‌ها در آلمان با پذیرش پناهندگان خود را تحت فشار بالا یا در «حالت اضطراری» می‌بینند. این از نظرسنجی توسط دانشگاه هیلدسهایم و سرویس رسانه ای ادغام (PDF) به دست آمده است. بر این اساس 58 درصد آن ها وضعیت ناشی از تعداد بالای پناهجویان را «چالش‌برانگیز، اما (هنوز) امکان‌پذیر توصیف کردند. تنها 1.5 درصد وضعیت را "آرام" توصیف کردند.

تقریباً نیمی از شهرداری های مورد بررسی (45 درصد) اظهار داشتند که آنها پناهندگان را در اسکان اضطراری اسکان داده اند. 55 درصد بدون این امکانات رفاهی زندگی می‌کنند. وقتی صحبت از اسکان اضطراری می شود، عمدتاً منظور کانتینرها هستند. از سوی دیگر سالن های ورزشی تنها در شش درصد شهرداری ها توسط پناهجویان اشغال شده است. استفاده از آپارتمان های اجاره ای نیز به ویژه در جوامع کوچکتر گسترده است.

شهرداری ها به منظور تسهیل وضعیت، از جمله خواستار «محدودیت در مهاجرت» و «تامین مالی بهتر» هستند. همچنین به زعم آن ها برای کارهای ساختمانی و تهیه مسکن برای پناهندگان، حمایت و تسهیلات لازم بود.

بیش از 600 شهر، شهرداری و بخشداری در این نظرسنجی شرکت کردند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon