"حمایت از تولید داخلی" اولویت نخست توسعه ناوگان اتوبوسرانی تهران


"حمایت از تولید داخلی" اولویت نخست توسعه ناوگان اتوبوسرانی تهران

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: سیاست مدیریت شهری در توسعه حمل‌ونقل عمومی پایتخت به‌ویژه اتوبوسرانی حمایت از تولید داخل است و قراردادهای خرید ۳هزار دستگاه اتوبوس از شرکت‌های اتوبوس‌سازی داخلی بر این مهم صحه می‌گذارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ وضعیت حمل‌ونقل عمومی شهر تهران در یک سال اخیر با فعالیت‌های مدیریت شهری جان تازه‌ای گرفته است و اوضاع نگران‌کننده حوزه مترو و به‌ویژه اتوبوسرانی رو به بهبودی است و ورود اتوبوس‌های تازه‌نفس به مدار خدمات‌رسانی به شهروندان و عقد قراردادهای متعدد برای تولید اتوبوس‌های جدید نویدبخش روزهای بهتر برای سیستم حمل‌ونقل عمومی تهران در آینده‌ای نزدیک است.

یکی از کارهای بزرگی که در شهرداری با حمایت شورای اسلامی شهر و همت علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران صورت گرفته عقد قرارداد تولید 3000 دستگاه اتوبوس برای شهر تهران با رقم بیش از 28 هزار میلیارد تومان است که اقدام بی‌نظیری در تاریخ بلدیه شهر تهران محسوب می‌شود.

طبق قرارداد منعقدشده، از آذر باید تحویل اتوبوس‌ها آغاز می‌شد اما با مساعدت شرکت‌های طرف قرارداد و پیگیری‌های شهرداری تهران، بخش نخست اتوبوس‌ها شامل 59 دستگاه اتوبوس تک‌کابین از شرکت عقاب‌افشان، 23 دستگاه اتوبوس از شرکت اسنا و 18 دستگاه مینی‌‌بوس با ظرفیت 17 مسافر از شرکت سبلان خودرو تحویل گرفته شده است.

مجموعاً در مدت زمان کوتاهی 200 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران افزوده شد، این در حالی است که در دوره گذشته مدیریت شهری طی 4 سال رقمی مشابه این به اتوبوس‌های تهران اضافه کردند.

در ادامه روند تولید اتوبوس‌ها از سوی تولیدکنندگان داخلی، مهدی علیزاده؛ مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از شرکت عقاب‌افشان بازدید و اعلام کرد: بر اساس توافقات صورت‌گرفته بخشی از اتوبوس‌های خریداری‌شده تا پایان سال و مابقی تا پایان شهریور سال 1403 به ناوگان اضافه می‌شود.

وی با تأکید بر جدیت مدیریت شهری بر افزایش ناوگان حمل‌ونقلی تهران، گفت: سیاست مدیریت شهری در توسعه حمل‌ونقل عمومی پایتخت به‌ویژه اتوبوسرانی حمایت از تولید داخل است و قراردادهای خرید 3 هزار دستگاه اتوبوس از شرکت‌های اتوبوس‌سازی داخلی بر این مهم صحه می‌گذارد.

علیزاده با بیان اینکه ظرفیت تولیدکنندگان داخلی، برای تأمین ناوگان موردنیاز کشور محدود است، اضافه کرد: تمام تلاشمان استفاده از توان و ظرفیت داخلی است ولی با این حال برای افزایش ناوگان و رسیدن به وضعیت ایده‌آل برای خدمات‌‌رسانی به شهروندان استفاده از ظرفیت‌های دیگر مانند واردات اتوبوس‌های خارجی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در افزایش ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی ادامه داد: بر اساس اهداف تعیین‌شده برای سال 1402، امیدواریم از طریق بازسازی و نوسازی، تعداد ناوگان فعال اتوبوسرانی را به حدود 4700 دستگاه افزایش یابد و طبق برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران این تعداد تا پایان سال 1404 باید به 7500 دستگاه برسد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا کنون 344 دستگاه اتوبوس از طریق نوسازی و بازسازی به ناوگان اضافه شده است.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon