ایتالیا در معرض خطر انقراض نسل به دلیل نرخ زاد و ولد پایین

ایتالیا در معرض خطر انقراض نسل به دلیل نرخ زاد و ولد پایین

یک رسانه غربی با استناد به آمارهای سازمان ملل از نرخ زاد و ولد پایین در ایتالیا و نگرانی مقامات درباره پایین بودن جمعیت در این کشور به عنوان یک تهدید خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس آنسایگر" سوئیس در مطلبی نوشت: بر اساس محاسبات سازمان ملل، نرخ تولد در سراسر ایتالیا 1.29 است. این عدد نشان می دهد که از نظر آماری به ازای هر زن در سن باروری چند تولد در این کشور وجود دارد. برای ثابت ماندن جمعیت در این کشور نرخ تولد 2.1 ضروری است. در سوئیس نرخ تولد 1.39 است . در مقایسه با سایر کشورهای اتحادیه اروپا، ایتالیا با مالت و اسپانیا در انتهای جدول قرار دارد. فرانسه، جمهوری چک و رومانی در این زمینه پیشرو هستند.

بر اساس این گزارش یک آستانه دیگر در ایتالیا در سال 2022 به زیر خط قرمز رسید به گونه ای که کمتر از 60 میلیون شهروند در این کشور شمارش شده است. بر اساس این ارزیابی تا سال 2070 تنها 48 میلیون ایتالیایی باقی خواهند ماند که اکثراً افراد مسن هستند. نرخ زاد و ولد اخیراً پس از سال ها کاهش تا حدودی در این کشور تثبیت شده است، اما احتمالاً برای مدت طولانی در سطح نسبتاً پایینی باقی خواهد ماند.

این مسئله در زندگی روزمره هم قابل مشاهده است. به گفته سازمان Tuttoscuola، حدود 2600 مدرسه ابتدایی و پیش دبستانی در 10 سال گذشته در این کشور مجبور به تعطیلی شده اند. کمبود کارگر، کارگران ماهر و مخترع در این کشور وجود دارد. در بلندمدت، سیستم بازنشستگی در این کشور در این شرایط ممکن است سقوط کند.

دولت دست راستی تحت رهبری "جورجیا ملونی"، نخست وزیر این کشور نیز به این مسئله واقف است. فریاد نبرد او از مبارزات انتخاباتی 2022 هنوز طنین انداز است.

وی فریاد می زد:"من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم." در سپتامبر گذشته، ملونی برای اجلاس جمعیتی به بوداپست سفر کرد، که ویکتور اوربان ملی‌گرای راست‌گرا هر دو سال یک‌بار آن را برگزار می‌کند. این مقام مجارستانی با سیاست اجتماعی و خانوادگی خود، تمرکز ویژه ای بر نرخ زاد و ولد دارد. اوربان سیاست های خود در این زمینه را راهگشا توصیف می کند.

جورجیا ملونی در این سفر سخنرانی اصلی کنفرانس بوداپست را ایراد کرد - و صریحاً مجارستان را به عنوان یک الگو تمجید کرد.

حدود چند دهه پیش، محققان جمعیت شناسی با وحشت فزاینده هشدار دادند که جمعیت جهان به طور تصاعدی افزایش خواهد یافت. با این حال، اکنون فرض بر این است که تا سال 2100 رکود یا حتی کاهش رخ خواهد داد و جمعیت جهان از حدود 10 میلیارد نفر تجاوز نخواهد کرد. اروپا در حال حاضر یکی از قاره هایی است که بیشترین کاهش را در این زمینه دارد.

دولت ملونی به تازگی برخی تصمیمات خانوادگی را برای سال 2024 اتخاذ کرده که بر اساس آن مالیات بر ارزش افزوده برای برخی از محصولات کودک کاهش یافته است، هزینه مهدکودک برای فرزند دوم حذف می شود و مادران مجبور به پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی نیستند.

فرانچسکو بیلاری، استاد اقتصاد و رئیس دانشگاه مشهور جهانی بوکونی در میلان، می گوید: این روند در مسیر درستی است، اما کافی نیست. بیلاری زمانی را به یاد می آورد که آلمان، ایتالیا و اسپانیا از نظر نرخ زاد و ولد در انتهای لیست اروپا قرار داشتند. سپس مزایای بیشتر و بیشتر خانواده در آلمان تصمیم گیری شد و این کشور دوباره از آستانه 1.5 فراتر رفت.

به گفته "بیلاری" امروزه ایتالیایی های بین 20 تا 40 ساله بسیار اندک هستند، اما در کوتاه مدت نمی توان این شرایط را تغییر داد. بیلاری می گوید، تنها در صورتی که ایتالیا به طور مداوم مهاجران را بپذیرد، آنها را آموزش دهد و آنها را در بازار کار ادغام کند، می توان این روند (کاهش جمعیت) را معکوس کرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon