تصویب طرح ضد مهاجرتی دولت آلمان در پارلمان

تصویب طرح ضد مهاجرتی دولت آلمان در پارلمان

پارلمان آلمان با وجود برخی انتقادها، کشورهای مولداوی و گرجستان را به منظور تسهیل روند اخراج مهاجران به عنوان کشورهای مبدأ امن طبقه بندی کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، پارلمان آلمان جمهوری مولداوی و گرجستان را کشورهای مبدأ امن برای پناهندگان اعلام کرده است. اکثریت قاطعی از نمایندگان پارلمان به لایحه مربوطه از سوی دولت فدرال رأی مثبت دادند. فقط چپ ها در پارلمان به آن رای منفی دادند. در صورتی که شورای فدرال از تصمیم پارلمان پیروی کند این طرح می تواند اجرایی شود.

هدف از این اقدام محدود کردن تعداد فزاینده پناهجویان است. با ثبت نام یک کشور به عنوان کشور مبدا امن، درخواست پناهندگی افراد این ملیت سریعتر بررسی می شود و بنابراین اخراج زودهنگام امکان پذیر است.

نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان در این باره گفت: این گام مهم دیگری برای محدود کردن مهاجرت به زعم وی غیرقانونی است.

وی افزود: با تعیین این کشورها به عنوان کشورهای مبدأ امن، می‌توانیم روند پناهندگی را به میزان قابل توجهی تسریع کنیم و بار شهرداری‌ها و دادگاه‌ها را کاهش دهیم. آلمان می‌خواهد به این نتیجه برسد. توافقنامه مهاجرت با گرجستان و مولداوی برای اطمینان از واجد شرایط بودن برای فعال کردن مهاجرت کارگران و در نتیجه ایجاد انگیزه برای اطمینان از اینکه شهروندان گرجستانی و مولداویایی در آینده درخواست های پناهندگی ناامیدکننده ای را در آلمان ارائه نمی کنند، است.

بر اساس این اطلاعات، سال گذشته 8865 گرجی و 5218 نفر از مولداوی به آلمان درخواست پناهندگی داده اند. بیش از 10 درصد از درخواست های پناهندگی رد شده تنها از این دو کشور است. معیار یک کشور مبدأ امن این است که ترس از آزار و اذیت سیاسی در آنجا وجود نداشته باشد.

کلارا بانگر، سخنگوی سیاست پناهندگان حزب چپ، این طبقه بندی را غیرمسئولانه توصیف کرد، زیرا امنیت برخی اقلیت ها در این دو کشور تضمین نشده است.

"فیلیز پولات"، نماینده سبزها، گفت که گروه او نیز در مورد امنیت کولی ها در مولداوی و برخی اتباع در گرجستان تردید دارند. با این حال، به دلیل معافیت ویزا، افرادی که نیاز به حمایت دارند همچنان می توانند وارد آلمان شوند. علاوه بر این، هر دو کشور در فرآیند الحاق به اتحادیه اروپا هستند و برای دستیابی به این امر باید استانداردهای بالای قانون اساسی را رعایت کنند.

حمایت اتریش از توافق بحث برانگیز پناهندگان با تونس

در این میان اتریش هم از توافق پناهندگان با تونس برای مهار مهاجران دفاع کرده است.

"گرهارد کارنر"، وزیر کشور اتریش روز پنجشنبه در جریان سفر 3 روزه خود به این کشور شمال آفریقا، گفت: پیمان مهاجرتی که اتحادیه اروپا و تونس در تابستان منعقد کردند به آرامی شروع به تأثیرگذاری می کند."

به گفته فرانتکس، 1652 نفر در ماه اکتبر تونس را به مقصد اروپا ترک کردند در حالی که این تعداد در سپتامبر 16396 بود. اتریش هم اعلام کرد که می خواهد وظیفه خود را با آموزش نگهبانان مرزی انجام دهد.

این در حالی است که چندین نهاد اتحادیه اروپا از این توافق که تصریح می‌کرد کمیسیون اتحادیه اروپا می‌تواند کمک‌های مالی تا سقف 900 میلیون یورو را به این کشور آسیب‌ دیده اقتصادی بپردازد انتقاد کردند. این در حالی است که وزیر کشور تونس گفته است: "تونس تحت هیچ شرایطی نمی تواند به عنوان مرزبان برای سایر کشورها عمل کند."

وزیر کشور اتریش اعلام کرد: مهم است که ما از تونس در زمینه حفاظت از مرزها حمایت کنیم؛ آنها می توانند روی حمایت ما حساب کنند.

وزیر کشور اتریش همچنین تاکید کرد: این "در شرایط برابر" بود و همکاری با کشور ثالث به خوبی پیش می رفت. من همیشه گفته ام: امنیت سرزمین مبدا به جای نجات دریایی پناهندگان. مردم حتی نباید سفر خطرناک را از طریق دریا انجام دهند.»

پیشرفت توافق ضد مهاجرتی پناهندگان بین ایتالیا و آلبانی با وجود بالا گرفتن انتقادها

دولت آلبانی نیز پیش نویس قانون توافقنامه مهاجرت با ایتالیا را ارائه کرده است. ایتالیا و آلبانی در این ماه از همکاری پنج ساله برای رسیدگی به درخواست های پناهندگی مهاجرانی که از طریق دریای مدیترانه وارد ایتالیا شده اند، خبر دادند.

بر این اساس، آلبانی به طور موقت هر سال تا 36000 مهاجر را در خود جای می دهد، در حالی که رم درخواست های پناهندگی آنها را با سرعت بیشتری بررسی می کند.

ایتالیا موافقت کرده است که ساخت دو مرکز پذیرش در این کشور برای حداکثر 3000 مهاجر را تامین مالی کند. ملونی گفت که انتظار دارد بهار آینده عملیات خود را آغاز کند. آلبانی تفرجگاه ساحلی «شنججین» در 75 کیلومتری جنوب پایتخت تیرانا و فرودگاه نظامی سابق «جادر» در مجاورت آن را به‌عنوان مکان‌هایی برای اخراج‌شدگان تعیین کرده است. این توافقنامه مشخص نمی کند که افراد آسیب دیده چگونه باید به کشورهای خود بازگردانده شوند. این فرآیند اغلب دشوار و طولانی است.

این در حالی است که سازمان های حقوق بشر از این توافق به شدت انتقاد می کنند. با این همه "ایلوا یوهانسون"، کمیسر مهاجرت اتحادیه اروپا روز چهارشنبه در بروکسل اعلام کرد، این پروژه قوانین اتحادیه اروپا را نقض نمی کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon