حسینی: اتاق بازرگانی توسط حلقه قدرت تسخیر شده/ نتایج انتخابات از پیش تعیین شده است
عضو اتاق بازرگانی با اشاره به اظهارات حاشیه ساز سلاح ورزی، تشکل سازی ها و انفعال شورای نظارت را دو عاملی معرفی کرد که باعث شده نتیجه انتخابات ریاست اتاق بازرگانی توسط حلقه های قدرت تعیین شود.
سید حمید حسینی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران و ایران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اظهارات جنجالی و خارج از چارچوب رئیس مخلوع اتاق بازرگانی ایران گفت: متاسفانه به دلیل تشکل سازی هایی که در سال های اخیر صورت گرفته است تقریبا نتیجه ی انتخابات های ریاست اتاق بازرگانی ایران، از قبل تعیین شده است. این در حالی است که بسیاری از این تشکل ها، تشکل های سراسری نیستند و طبق قانون نمی توانند در هیئت نمایندگان عضو داشته باشند.
وی افزود: در شرایطی می توان انتظار تغییر و تحول در اتاق بازرگانی را داشت که شاهد اصلاحات اساسی باشیم. به عنوان مثال انتخاباتی که اخیرا در کرمان یا بوشهر برگزار شد، روسایی که دو دوره رئیس بودند، بدون اعتنا به آیین نامه مجددا رئیس شدند که در چنین شرایطی نمی توان انتظار داشت که وضعیت اتاق ایران تغییری کند.
حسینی با اشاره به موقعیت سلاح ورزی در اتاق ایران گفت: البته برای جریان فعلی که اکثریت اتاق را تشکیل می دهند هیچ کس شبیه رئیس مخلوع فعلی نخواهد شد. به هر حال با توجه به اینکه آقای سلاح ورزی در دوره های قبل هم بوده است، اجازه رسیدگی به اسناد و اتفاقات گذشته را نمی دهد و به همین خاطر است که تمام روسای قبلی به ایشان می گفتند که مقابل ابطال انتخابات مقاومت کند و رای را نپذیرد.
حسینی: انفعال شورای نظارت مشهود است
این نمایند اتاق تهران گفت: عملکرد انفعالی شورای نظارت واقعا جای انتقاد دارد. به عنوان مثال شورای نظارت بدون هیچ تحقیق و تفحصی انتخابات خیلی از شهرستان ها را تایید کرد در شرایطی که اعتراضات و شکایات بسیاری روی این انتخابات ها وجود داشت. فرصت به وجود آمده بهترین فرصت است که شورای نظارت جدی تر ورود کند و دست به اصلاح اتاق بازرگانی بزند.
وی افزود: هم اکنون آقای سلاح ورزی در شرایطی بر مسند ریاست اتاق نشسته است که انتخابات ابطال شده است. مشخص است در این شرایط که شورای نظارت رویکردی انفعالی در پیش گرفته است مجددا رئیس بعدی اتاق از افراد همین جریان فعلی خواهد بود. البته تنها نگرانی گروه فعلی این است که برای کاندید شدن مجدد باید تاییده ی واجا را کسب کنند که ممکن است آنجا با چالش مواجه شوند.
حسینی با اشاره به تعلل در تصویب قانون جدید اتاق بازرگانی توسط مجلس گفت:متاسفانه قانون جدید اتاق بازرگانی در کمیسیون اقتصادی مجلس گیر کرده است و هنوز تصویب نشده، در حالی که این قانون می توانست بسیاری از ضعف های قانون فعلی را جبران کند و تغییر و تحولات بنیادی در اتاق رقم زند. از طرفی اگر گزارش تحقیق و تفحص مجلس در خصوص انتخابات اخیر اتاق خوانده می شد، هرگز افراد فعلی به خود اجازه ی چنین اظهاراتی نمی دادند.
انتهای پیام/