ماجرای ایراد وارد شده شورای نگهبان به اساسنامه ساترا چیست؟/ تکلیف تولیدات نمایش‌خانگی در قانون عفاف و حجاب روشن می‌شود

ماجرای ایراد وارد شده شورای نگهبان به اساسنامه ساترا چیست؟/ تکلیف تولیدات نمایش‌خانگی در قانون عفاف و حجاب روشن می‌شود

معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا اعتقاد دارد که ابهام وارد شده از سوی شورای نگهبان به دلیل اصرار مجلس شورای اسلامی بر ذکر نام ساترا بوده است که با درج نام سازمان صدا و سیما به جای نام ساترا این مشکل حل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی چهارشنبه، 29 شهریور 1402 با اجرای آزمایشی 3 ساله لایحه عفاف و حجاب با 152 رأی موافق، 34 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع موافقت کردند.

بر اساس یکی از بندهای این لایحه جلوگیری از تولید و پخش محتوای صوت و تصویر فراگیر مروج فساد، برهنگی، بی عفتی، بدحجابی و بدپوششی در شبکه نمایش خانگی از طریق سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی «ساترا“ در چارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی الزامی است. همچنین ساترا مکلف شده است تا سیاست‌ها و مقررات تولید و پخش محتوای صوت و تصویر فراگیر در سکو‌های انتشار را جهت تامین اهداف این قانون ظرف مدت سه ماه در چارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظارت بر آنها تهیه و ابلاغ کند.

روز گذشته خبری منتشر شد که شورای نگهبان اعلام کرده است که ابهاماتی در خصوص اساس‌نامه سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) وجود دارد که باید این ابهامات برطرف شود.

محمدصادق افراسیابی معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا در خصوص ایراد وارد شده از سوی شورای نگهبان در خصوص اساس‌نامه ساترا به خبرنگار تسنیم توضیحاتی ارائه کرد.

او گفت: سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در حقیقت معاونت تخصصی سازمان صدا و سیما برای انجام تکالیف قانونی صدا و سیما در حوزه حمایت و نظارت بر صوت و تصویر فراگیر و نمایش‌خانگی است و از صدا و سیما استقلال سازمانی ندارد، به همین دلیل در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر قوانین از جمله قانون بودجه سال 1402 و قوانین بودجه سال‌های قبل برای تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر نام سازمان صدا و سیما قید شده بود، لذا ابهام وارد شده از سوی شورای نگهبان به دلیل اصرار مجلس شورای اسلامی بر ذکر نام ساترا بوده است که با درج نام سازمان صدا و سیما به جای نام ساترا این مشکل حل خواهد شد.

وی با اشاره به تلاش مجلس شورای اسلامی برای تدوین و تصویب قانون ساترا تأکید کرد: پیش‌نویس قانون ساترا از سوی مرکز پژوهشهای مجلس برای تصویب در مجلس شورای اسلامی آماده شده است و در کمیسیون‌های مربوطه در حال بررسی است که اگر این قانون به تصویب مجلس برسد ابهامات فعلی برطرف خواهد شد و می‌توان از سازمان صدا و سیما یا ساترا طبق صلاحدید مجلس شورای اسلامی در قانون عفاف و حجاب نام برد اما فعلاً با درج نام صدا و سیما به جای نام ساترا ان‌شاءالله مشکل حل خواهد شد و بند مربوط به نظارت بر شبکه نمایش‌خانگی در قانون عفاف و حجاب به تأیید شورای نگهبان خواهد رسید.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران