واکنش شورای شهر تهران به مازوتسوزی در نیروگاههای تهران
اعضای شورای شهر در جلسه امروز به موضوعات مختلف از جمله مازوتسوزی در تهران، جلوگیری از شن پاشی در معابر، پروژههای در وضعیت قرمز و... پرداختند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری، یکصد و نود و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران آغاز شد.
سوده نجفی؛ عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در جریان جلسه با اشاره به صحبتهای رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در هفته گذشته مبنی بر اینکه قول نمیدهد در فصل زمستان مازوتسازی انجام نشود، اظهار کرد: این موضوع به نوعی شفافسازی است اما سؤال من این است که وظیفه رییس سازمان محیط زیست چیست؟ اجرای قانون هوای پاک چه میشود؟ این اظهارات شانه خالی کردن از اجرای قانون و عدم انجام مسئولیتهای اصلی سازمان است.
وی تصریح کرد: کسی که مسئولیت اصلی در زمینه آلودگی هوا دارد، چنین اظهاراتی را مطرح میکند، چه انتظاری از دیگر مسئولان باقی میماند؟ شهروندان بدانند که یکی از دلایل آلودگی هوای شهر تهران در 6 ماه دوم سال مازوتسوزی و موارد اینگونه است اما متاسفانه به دلیل عملکرد بد شهرداری تهران بهویژه مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی در تبیین این موضوع نخستین نهادی که در این روزهای آلودگی هوا مورد انتقاد بوده، مدیریت شهری است و شهروندان خواستار حل این موضوع از سوی مدیریت شهری هستند.
مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران در واکنش به صحبتهای نجفی تاکید کرد: امیدواریم بتوانند قول عدم مازوتسوزی را بدهند و این مازوت در تهران سوزانده نشود؛ گازوئیل استاندارد دنیا 50 ppm است اما گازوئیلی که کامیونها از آن استفاده میکنند، خود مشکلساز است و میزان آلایندگی آن به 5 هزار PPM رسیده است. اگر گازوئیل 500 ppm به شرکت واحد تحویل میدهند که هیچ اما اگر تحویل نمیدهند، چرا استاندارد آن را به شرکت واحد نمیدهند؟
چمران ادامه داد: مازوتسوزی در نیروگاهها تکذیب شده است و قرار بود موتورخانهها بازسازی شوند و از استانداردها برخوردار باشند، اما این اقدام صورت نمیگیرد.
مهدی پیرهادی؛ رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز در این باره گفت: مازوتسوزی در نیروگاههای تهران نیز انجام میشود.
سید محمد آقامیری؛ رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در یکصد و نود و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: پلهای ورودی و خروجی خیابان خاوران به شکل ناقص اجرا شده است. این پلها سالیان سال است که باقی مانده و منطقه 15 برای اجرای کامل پل جنوبی دو ملک را تملک کرده است. در بودجه سال آینده باید موضوع لحاظ شود که پل جنوبی به اتمام برسد و پل شمالی را نیز شهرداری منطقه 14 اجرایی کند.
مهدی پیرهادی؛ رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر نیز در جریان جلسه به پیشبینی بارش برف در سطح شهر در ایام پیش رو اشاره کرد و گفت: توزیع شن و نمک خسارات جبرانناپذیری به آسفالت معابر و گونههای گیاه وارد میکند؛ لذا باید از مواد سازگار با محیط زیست استفاده شود تا به این فضا خسارت وارد نکند.
وی گفت: موادی در دنیا وجود دارد که قاعدتاً هم نسبت به یخزدایی وضعیت مناسبی دارد و هم با محیط زیست سازگار است. از شهرداری تهران درخواست داریم که به این موضوع توجه داشته باشد.
پیرهادی تصریح کرد: استفاده از نمک، به شدت به آسفالت آسیب میزند و امروز که معابر ما آسفالت شده، اگر نمکها به صورت غیرفنی در معابر توزیع شود، آسفالت دچار مشکل خواهد شد و عمر آن کاسته خواهد شد.
وی با اشاره به مصوبه شورا در گذشته در این زمینه، اظهار کرد: شورا، شهرداری را نسبت به استفاده از نمک برای یخزدایی منع کرده بود و درخواست داریم نسبت به موضوع توجه کافی صورت بگیرد.
وی به لایروبی انهار اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز باید دقت کافی کرد تا شاهد آبگرفتگی معابر نباشیم.
میثم مظفر؛ رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران نیز در جریان جلسه امروز تصریح کرد: یکی از اقدامات تحولی منطقه 16 شهرداری تهران تبدیل یک قالیشویی به بوستان بود و این اقدام رضایت قابل توجهی برای اهالی محله جوادیه داشت؛ چراکه این قالیشویی حصاری در محله بود.
مظفر به پروژه پارکینگ زیرسطحی در جوار بوستان اشاره کرد و ادامه داد: گودبرداری در این پروژه صورت گرفت اما با توجه به واگذاری پروژه از سازمان عمران به سازمان حمل و نقل و ترافیک، گود رها شده و وضعیت نامناسبی و پروژه در وضعیت قرمز قرار دارد.
انتهای پیام/