مؤسسه نور به بانک ملی منتقل شد/ تکلیف سپردهگذاران نور چه میشود؟
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای برنامه اصلاح نظام بانکی کشور نسبت به انتقال سپردهها، داراییها، تسهیلات، کارکنان و شعب مؤسسه اعتباری نور به بانک ملی ایران اقدام میکند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طبق اعلام قبلی بانک مرکزی، این بانک بنا دارد تا پایان سال نسبت به تعیین تکلیف 3 مؤسسه اعتباری و یک بانک اقدام کند؛ بر همین اساس نیز مؤسسه اعتباری توسعه در ماههای اخیر رسماً منحل شد.
با اعلام بانک مرکزی، مؤسسه اعتباری نور هم در راستای برنامه اصلاح نظام بانکی کشور به بانک ملی ایران منتقل شد؛ بر همین اساس نیز سپردهها، داراییها، تسهیلات، کارکنان و شعب مؤسسه اعتباری نور به بانک ملی ایران انتقال خواهد یافت.
سپردهگذاران و تمام ذینفعان این مؤسسه میتوانند از تاریخ شنبه یازدهم آذرماه با مراجعه به شعب سابق مؤسسه اعتباری نور (ذیل مدیریت بانک ملی) از تمام خدمات بانکی لازم استفاده کنند.
طبق اطلاعیه بانک مرکزی، در خصوص سایر ذینفعان بانک، برنامهریزی لازم بهشرح ذیل اتخاذ شده است:
1 ـ شعب و کارکنان شاغل در مؤسسه اعتباری نور همانند گذشته مشغول به فعالیت بوده و در چارچوب مصوبات کمیته اصلاح نظام بانکی به بانک ملی ایران منتقل میشوند.
2 ـ ارائه خدمات بانکی به تمامی مشتریان محترم اعم از سپردهگذاران و تسهیلاتگیرندگان مؤسسه اعتباری یادشده با مدیریت و راهبری بانک ملی ایران در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغی و طبق روال عادی قبلی بهقوت خود ادامه مییابد و مشتریان میتوانند خدمات مزبور را همانند گذشته در چارچوب قراردادهای سپردهگذاری و تسهیلاتی دریافت کنند، علاوه بر آن در چارچوب مقررات این بانک از خدمات گستردهتری که توسط بانک مذکور در حال ارائه است بهرهمند شوند.
3 ـ امور سهام مؤسسه اعتباری نور، پاسخگوی تمام سؤالات و درخواستهای سهامداران محترم مؤسسه خواهد بود. مطالبات سهامداران محترم مؤسسه یادشده در چارچوب مصوبات صدرالاشاره و پس از ایفای تعهدات مؤسسه مذکور به بانک مرکزی و سایر دستگاههای اجرایی و مراجع قانونی، محاسبه و پرداخت میشود.
4 ـ هیئت سرپرستی منصوب بانک مرکزی در مؤسسه اعتباری غیربانکی نور مستقر هستند و تمام مراحل این برنامه توسط آنان و با نظارت کامل در حال انجام میباشد.
5 ـ بیتردید کنار لطف و مرحمت الهی، اصحاب رسانه، کارشناسان، مدیران و صاحب نظران نظام بانکی در راستای تشریک مساعی برای دستیابی به اهداف مدنظر این تکلیف مهم، نقش انکارناپذیری دارند و مددکار مسئولان و عوامل این مأموریت هستند.
در پایان خاطرنشان میسازد این فرایند بهعنوان گامی مهم در راستای حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی محسوب میشود و همراهی در اجرای موفق آن برای ارائه خدمات بهتر به آحاد جامعه مورد انتظار میباشد، بنابراین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از هموطنان گرامی تقاضا دارد اخبار و اطلاعات مربوط به این طرح ملی را صرفاً از طریق اطلاعیههای رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک ملی ایران پیگیری کنند.
انتهای پیام/+