انگلیس برای مقابله با افزایش دزدی‌ها دست به دامن هوش مصنوعی می‌شود

انگلیس برای مقابله با افزایش دزدی‌ها دست به دامن هوش مصنوعی می‌شود

در حالی که موارد دزدی از مغازه‌ها در انگلیس به شدت افزایش پیدا کرده و پلیس هم به دلیل کمبود پرسنل خود را درگیر این گونه جرائم نمی‌کند، دولت انگلیس می‌خواهد با اقدامات نظارتی بیشتر از جمله با کمک هوش مصنوعی با این اقدام مقابله کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، تعداد موارد دزدی از مغازه ها در بریتانیا به سرعت در حال افزایش است و مجازات ها علیه مجرمان به ندرت دنبال می شوند. حالا هوش مصنوعی و تشخیص چهره برای حل این مشکل در نظر گرفته شده است.

در ادامه این مطلب آمده است: روزی مثل روزهای دیگر در سوپرمارکت بریتانیایی آسدا در لندن اتفاق می افتد. در حالی که یک مرد 50 ساله در خروجی ایستاده و فحش می دهد، پرسنل امنیتی بطری‌ها را از کیف خریدش بیرون می آورند. فروشنده‌ای می‌گوید: او می‌خواست با کل این کالاها بدون پرداخت هزینه برود. چنین حوادثی هر روز در انگلیس اتفاق می افتد. در سبد خرید دزد دو بسته شکر، یک بطری روغن زیتون، کلم - و غیره وجود دارد.

مشکل اینجاست که در چنین مواردی حتی نیازی به اطلاع به پلیس وجود ندارد زیرا آنها نمی آیند. نیروهای پلیس کارکنان کافی برای پرداختن به این مسئله ندارند. با حدود 850 سرقت در هر روز پرداختن به این مسئله می تواند به حملات بیشتر به کارکنان و مشتریان تبدیل می شود. پلیس علاقه‌ای به پرداختن به مسئله دزدی از مغازه های زیر 200 پوند معادل 230 یورو ندارد، زیرا در این موارد محکومیتی وجود ندارد.

بر اساس گزارش دفتر آمار ملی بریتانیا (ONS)، گزارش‌های دزدی از مغازه در سال جاری 25 درصد افزایش یافته و به بیش از 365000 مورد رسیده است - و این فقط آمار اعلام شده در انگلیس و ولز است. طبق گزارش انجمن خرده فروشی، تعداد موارد گزارش نشده هر سال هشت میلیون است. اما به گفته وزارت کشور، حتی زمانی که سرقت ها گزارش می شود، پلیس 54.5 درصد پرونده ها را مختومه اعلام می کند زیرا نمی تواند عاملان را شناسایی کند. اتهامات فقط در 14.2 درصد موارد ثبت می شود.

انجمن خرده فروشی بریتانیا گزارش می دهد که یک فروشگاه زنجیره ای در 73 درصد از سرقت های جدی بیهوده منتظر پلیس بوده است. رئیس فروشگاه مبلمان جان لوئیس شکایت می کند: این شرایط مانند یک دعوت به دزدی است." به گفته وی تورم و بی پولی در بسیاری از خانوارها این مشکل را تشدید کرده است. بیش از 90 شرکت از کنسرسیوم خرده فروشی بریتانیا (BRC) در ماه سپتامبر نامه‌ای به وزارت کشور بریتانیا نوشتند و خواستار تشدید قوانین شدند تا در نهایت سارقان دوباره با عواقب جدی روبرو شوند.

بر اساس گزارش مرکز تحقیقات خرده فروشی، اقلام مورد تقاضا عبارتند از: گوشت، تیغ، ویسکی، لوازم آرایشی، پنیر، دئودورانت، باتری، لباس، قهوه و لباس نوزاد و شیر خشک.

یک مشکل رو به رشد، باندهایی هستند که در آن بیشتر زنان برای امرار معاش دزدی می کنند. به گفته مدیر یک فروشگاه بزرگ در انگلیس این مانند برده داری مدرن است. زنان مورد استثمار قرار می گیرند و مجبورند هر روز یک کیف دستی از Balenciaga بدزدند – به گفته وی «زنان به قدری دستمزد ضعیفی دریافت می‌کنند که گاهی اوقات مجبور می‌شوند عصرها برای سیر کردن فرزندانشان دزدی کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: از زمان همه‌گیری کرونا همچنین جوانانی نیز وجود داشته‌اند که به‌طور خودجوش ترتیبی داده‌اند تا در گروه‌هایی در TikTok ملاقات کنند و به فروشگاه‌ها حمله کنند. پس پرسنل امنیتی هیچ شانسی ندارند. جوانانی که کلاه‌هایشان را پوشانده‌اند، تا جایی که می‌توانند کفش‌های ورزشی و لوازم آرایشی را در جیب‌های خود فرو می‌کنند. قبل از آمدن پلیس می روند. سپس جوانان اقدام قهرمانانه خود را در TikTok پخش می کنند.

برخی از خرده فروشان دیگر نمی دانند چه کار کنند. در تابستان، یک صاحب کسب و کار آسیایی در منطقه پکهام لندن از دزدی مشتری عصبانی شد. با او درگیر شد، او را کتک زد. پلیس خیلی دیر آمد. به دنبال آن روزها کمپین هایی توسط ساکنان آفریقایی-بریتانیایی علیه فروشنده، که مجبور شد مغازه خود را برای مدت طولانی ببندد، دنبال شد.

بر اساس گزارش BRC ، موج جنایت برای خرده فروشان بریتانیایی 953 میلیون پوند در سال هزینه دارد که بیش از یک میلیارد یورو است. علاوه بر این، سال گذشته این صنعت 715 میلیون پوند در اقداماتی برای جلوگیری از سرقت سرمایه گذاری کرد: دراین راستا به ویژه در صندوق های جدید که به طور خودکار از مشتریان فیلم می گیرند، و همچنین سیستم های تشخیص چهره و هوش مصنوعی سرمایه گذاری می شود.

این مسیری است که کریس فیلپ، معاون وزیر امور امنیت انگلیس می خواهد در پیش بگیرد. در ماه اکتبر، او ابتکاری را برای تشویق خرده فروشان بیشتر به پیوستن به پروژه پگاسوس اعلام کرد. این یک همکاری Home Office با فروشگاه های زنجیره ای مانند John Lewis، Co op، M&S، Boots و Primark است. این شرکت‌ها دوربین‌هایی را نصب می‌کنند که در حین پرداخت از مشتری فیلمبرداری می‌کنند. داده ها به پلیس ارسال می شود و آنها تصاویر را با عکس های مجرمان مقایسه می کنند. این بدان معنی است که عاملان سریعتر شناسایی می شوند و میزان شناسایی مجرمان افزایش می یابد.

دیو سامنر، افسر پلیس سابق که اکنون مدیر شرکت امنیتی Facewatch است حالا یک قدم فراتر رفته و از هوش مصنوعی و تشخیص چهره برای کمک به فروشگاه ها برای جلوگیری از جرم استفاده می کند. در ورودی فروشگاه هایی که به Facewatch ملحق شده اند، با یک پوستر بزرگ به مشتریان هشدار داده می شود که هنگام ورود به فروشگاه از چهره آنها فیلم گرفته می شود و با استفاده از تشخیص چهره با پایگاه داده Facewatch مقایسه می شود. این مجموعه متشکل از عکس های مجرمان و دزدانی است که کسب و کار خود را به شرکت گزارش داده اند. اگر سیستم یک دزد مغازه را شناسایی کند، کارکنان فروشگاه اخطاری دریافت می کنند و می توانند دوستانه با آن فرد صحبت کنند. این به منظور جلوگیری از ارتکاب جنایت سارقان است. اگر سیستم مشتری را شناسایی نکند، داده های بیومتریک به طور خودکار حذف می شوند. سیستم Facewatch به طور قانونی در چارچوب مقررات حفاظت از داده های بریتانیا عمل می کند. کلوپ‌های شبانه همچنین Facewatch را نصب می‌کنند.

در حالی که سازمان های حقوق بشر در مورد آینده این شرایط و وضعیت نظارت شدید هشدار می دهند، انگلیس اهمیت چندانی به این مسئله نمی دهد. در لندن، در هر ایستگاه قطار، در هر اتوبوس، در هر مغازه و در هر مغازه ای دوربین نصب می شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon