ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات استان‌ها در بخش مدیریت بحران

ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات استان‌ها در بخش مدیریت بحران

رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: تاکنون تلاش شده امکانات لازم در بخش مدیریت بحران فراهم شود و تلاش ما بر این است این اقدامات افزایش یابد، زیرا هرچه تجهیزات ایمنی و امدادی ما افزایش یابد به نفع صنعت آب و برق است.

علی رجبی صبح امروز در حاشیه برگزاری مانور تمرینی آموزشی آمادگی در برابر سیلاب منطقه جنوب شرق کشور در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: مانور امروز در قالب برنامه‌های منطقه‌ای وزارت نیرو تحت عنوان مانورهای تمرینی آموزشی در مناطق 6گانه کشور در حال برگزاری است.

وی به اهداف برگزاری این مانور اشاره و افزود: هدف اصلی برگزاری این مانور در سطح کلان و راهبردی بحث درک خدمت، حوادث و سوانح، ایجاد هماهنگی و انسجام در بین شرکت‌های صنعت آب و برق و مدیریت یکپارچه در بحران‌ها است.

رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو بیان کرد: علاوه بر شرکت‌های صنعت و آب برق استان، از صنعت آب و برق استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان نیز در این برنامه مشارکت دارند و تیم‌های عملیاتی آنان در قالب سناریویی که برای آنان تعیین شده فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند.

رجبی با بیان اینکه برای اینکه خروجی مناسبی از این برنامه داشته باشیم یک تیم ارزیابی از سراسر کشور فراخوان شده و در حال ارزیابی این مانور است، تصریح کرد: هدف نهایی این مانور درک خطر پذیری است تا راهکارهای لازم در جهت افزایش این امر در اختیار ما قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ششمین سالی است که در کشور این مانورها برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: در مجموع تاکنون حدود 32 مانور طی 6 سال گذشته در کشور برگزار شده و این مانورها از زمان شروع تاکنون روند رو به رشدی داشته است و تلاش شده از مانورها و جلسات دورمیزی به سطح عملیاتی در سطح یک برسد و امیدواریم در سال‌های آینده قوی‌تر برگزار شود.

رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو یادآور شد: در این مانورها صرف نظر از خود استان هایی که در 6 منطقه فعالیت و به عنوان استان میزبان عمل می‌کنند استان‌های واقع در آن منطقه نیز مشارکت دارند.

رجبی با بیان اینکه با برگزاری هر مانور کل شرکت‌های صنعت آب و برق در این مانور حضور پیدا می‌کنند، اظهار داشت: در مجموع کل صنعت آب و برق کشور در این مانور مشارکت می‌کنند.

وی به تجهیزات مانوری وزارت نیرو اشاره کرد و افزود: تاکنون تلاش شده امکانات لازم در بحث مدیریت بحران فراهم شود و تلاش ما بر این است این اقدامات افزایش یابد زیرا هرچه تجهیزات ایمنی و امدادی ما افزایش یابد و بهتر شود به نفع صنعت آب و برق است.

رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو اظهار داشت: در بحث تجهیزات نسبت به 6 سال قبل شرایط مطلوب‌تری داریم، اما باز هم کافی نیست و تلاش می‌شود روز به روز این تجهیزات به روزرسانی شود.

رجبی به ظرفیت قانونی ماده 16 اشاره و تصریح کرد: این ماده باید اجرایی شود، اما در اختیار وزارت نیرو نیست و باید سازمان مدیریت بحران کشور، مجلس و سازمان برنامه و بودجه منابع مالی آن را پیش‌بینی و حمایت کنند و این ماده قانونی عملی شود تا به همه دستگاه‌ها کمک کنند.

مشارکت 20 تیم عملیاتی در مانور آموزشی آمادگی در برابر سیلاب منطقه جنوب شرق کشور

مهدی دوستی هم درباره این مانور اظهار داشت: این مانور دومین مانور تمرینی آموزشی جنوب شرق کشور است که با مشارکت استان‌های معین برگزار شد.

وی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این مانور سامانه فرماندهی واحد حادثه است، افزود: یکی از دلایل انجام مانور این است که با توجه به اینکه خراسان جنوبی یکی از استان‌های پهناور کشور است و پراکندگی تأسیسات در سطح استان زیاد است، نیاز است آمادگی تیم‌های عملیاتی ما برای حوادث استان بیشتر شود.

رئیس شورای انسجام‌بخشی شرکت‌های صنعت آب و برق خراسان جنوبی بیان کرد: در این مانور 9 نقطه حادثه در تأسیسات آب، نیروگاه و برق پیش‌بینی شده تا با کمک استان‌های معین در صحنه عملیاتی حاضر و نسبت به رفع آن اقدامات لازم صورت گیرد.

دوستی با بیان اینکه این مانور، مانور سطح یک و اولین مانور عملیاتی است که در استان در حال انجام است، تصریح کرد: خراسان جنوبی با مخاطرات زیادی در حوزه بحران مواجه است و امید داریم بتوانیم بهترین خدمات را با سطح آسیب پایین در شرایط بحران ارائه دهیم.

وی به اهداف برگزاری مانور اشاره و اظهار داشت: انسجام و تشکیل سامانه فرماندهی واحد حادثه، هم افزایی هرچه بیشتر بین استان‌های معین برای امدادرسانی، استفاده از ظرفیت‌های منابع انسانی و ارزیابی آسیب‌های موجود و انجام اقدامات لازم در جهت رفع آنها از جمله اهداف برگزاری این مانور است.

رئیس شورای انسجام‌بخشی شرکت‌های صنعت آب و برق خراسان جنوبی یادآور شد: جلوگیری از موازی‌کاری و هدررفت سرمایه، ایجاد بستر مناسب به منظور تبادل اطلاعات و تجربیات موفق، کاهش خسارت‌های مالی و جانی ناشی از بحران‌ها، تسریع در ارائه خدمات و هماهنگی لازم برای بازیابی توان مدیریتی اجرایی از دیگر اهداف برگزاری این مانور است.

دوستی با بیان اینکه در این مانور 86 نفر از استان‌های معین در قالب 20 تیم عملیاتی مشارکت دارند، اظهار داشت: از این تعداد 21 نفر در قالب تیم عملیاتی بازسازی شرکت‌های آبفا، 18 نفر برای بازسازی از تأسیسات شرکت آب منطقه‌ای، 15 نفر تیم‌های عملیاتی بازسازی از شرکت‌های برق منطقه‌ای، 24 نفر تیم‌های عملیاتی بازسازی از شرکت‌های توزیع برق و 8 تیم‌ عملیاتی بازسازی از نیروگاه شهید کاوه هستند.

وی، تعداد ارزیابان مانور را 15 نفر عنوان کرد و افزود: 50 نفر در قالب 12 تیم پشتیبان داخلی این مانور را پشتیبانی می‌کنند، در بحث درصد مشارکت تیم‌های معین نیز شرکت‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان 33 درصد مشارکت دارند.

انتهای پیام/255

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon