منصوری: هر جا احساس کنیم ساخت ۴ میلیون مسکن امکان‌پذیر نیست صادقانه به مردم می‌گوییم

منصوری: هر جا احساس کنیم ساخت 4 میلیون مسکن امکان‌پذیر نیست صادقانه به مردم می‌گوییم

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: برای تحقق وعده‌ی خود محکم پای‌کار هستیم و هر جا احساس کردیم ساخت ۴ میلیون امکان‌پذیر نیست صادقانه به مردم می‌گوییم. فرآیند و فرمول ساخت مسکن برای کشور محقق شده و در این حوزه کار ما رو به جلو است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور، عصر امروز در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در این دانشگاه برگزار شد، طی سخنانی در پاسخ به سوالات دانشجویان که در حوزه‌های مختلف سیاسی، اظهار داشت: دولت آقای رئیسی از وقتی پای‌کار آمد تصمیم به کار جهادی و شبانه‌روزی شد. در این زمینه باید نگاه تحلیلی به دو دولت بررسی شوند؛ دولتی که بر اجرای حکمرانی اسلامی معتقد است و دولتی که چنین دیدگاهی نداشت. در این میان رویکرد دولت خدمتگزار در مقابل منت‌گذار غیره نیز قابل مقایسه است‌. ما دولت سیزدهم را دولت اقدام و عمل در مقابلِ دولتِ وعده و ادعا می‌دانیم.

وی با اشاره به اینکه خود را متعهد به عمل به وعده‌ها می‌دانیم، گفت: دولت پشت عاج نشینی و میزنشین نیستیم و با نگاه و دستور دولت میزخدمت را به جمع مردم بردیم. سلک ما جهادگرانه با روحیه شور و نشاط است در مقابل دولت خسته‌ی پا در گل که حال اداره مجموعه خود را نداشت.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به وضعیت کشور در آغاز به‌کار دولت سیزدهم گفت: در شهریور 1400 حدود 480 هزار میلیارد کسری بودجه داشتیم و با 15 هزار میلیاردتومان بدهی دولت در حوزه اوراق مشارکت روبرو بودیم. هم‌چنین کشته شدن روزانه 700 نفر در کرونا مسئله مهمی بود؛ موضوع کرونا فقط یک موضوع بهداشتی نبود و مشکلات دیگری را در این حوزه برای کشور ایجاد شده بود.

منصوری گفت: آن‌زمان دغدغه پرداخت حقوق‌ها را در کشور وجود داشت و ذخیره کالای اساسی نیز بسیار کم بود. سرپرست بانک‌مرکزی آقای کمیجانی اعلام کرده بود که باید منتظر تورم سه‌رقمی باشید زیرا با  کسری بودجه شدید روبرو بودیم. هم‌چنین نرخ رشد نقدینگی کشور 42 درصد بود و حال‌اینکه امروز به 26 درصد رسیده است.

وی گفت: گله‌ی درست از دولت، درباره‌ی معیشت و سفره مردم است؛ سیاست‌های دولت در اقتصاد کلان اثر گذاشته اما در اقتصاد خرد هنوز اثرگذار نبوده ولی رو به بهبود است و معتقدیم که شرایط بهتر می‌شود.

* دولت از وعده‌های خود در ساخت مسکن عقب‌نشینی نکرده است

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در حوزه مسکن با کسری شدید در ساخت مسکن در 8 سال گذشته روبرو بودیم، اظهار داشت: دولت قبل معتقد به ساخت مسکن نبود. طبق برآوردها در کشور به سالی یک میلیون مسکن نیاز داریم که اگر تولید نشود، عقب می‌افتیم. ما در وعده‌هامان عقب‌نشینی نکردیم و اگر سالی یک میلیون ساخته نشود کسری مسکن بیشتر خواهد شد‌.‌

منصوری گفت: متعهد به ساخت 4 میلیون مسکن هستیم، تمهیدات این مسئله زمان بُرد‌ زیرا در تهیه زمین و  تدارکات مالی با مشکلاتی مواجه شدیم. در حال حاضر، عملیات ساخت یک میلیون و 900 هزار واحد مسکونی آغاز شده و ان شالله در پایان کار دولت وعده دولت محقق می‌شود.

وی اضافه کرد: فرآیندها در این زمینه فرآیند خوبی است و مشکلات کشور در حوزه املاک، مستغلات و مسکن ریشه‌یابی شده و درصدد رفع آن هستیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در همین‌باره گفت: بهترین جا برای نوسازی بخش‌های فرسوده است؛ ساخت 240 هزار واحد مسکونی از دولت‌های قبل برجای مانده بود که 107 هزار واحد آن را تحویل دادیم‌. ما برای تحقق وعده‌ی خود محکم پای‌کار هستیم و هر جا احساس کردیم ساخت 4 میلیون امکان‌پذیر نیست صادقانه به مردم می‌گوییم. فرآیند و فرمول ساخت مسکن برای کشور محقق شده و در این حوزه کار ما رو به جلو است.

منصوری در ادامه به موضوع تولید خودرو اشاره کرد و عنوان کرد: در حوزه ساخت خودرو  کمبود تولید داشتیم و امیدواریم رکورد سال قبل را در این حوزه بزنیم.

وی در ادامه بیان کرد: تیم اقتصاری دولت در موضوعات مهم وحدت‌نظر دارند و آن‌جایی که به تصمیم واحد رسیدیم، کار را دنبال می‌کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره حضور رئیس‌جمهور در جمع دانشجویان، گفت: آیا حضور دولتمردان دولت سیزدهم نسبت به قبل تفاوت ندارد؟ شخص رئیس‌جمهور پای مسئله‌ی آزادی‌بیان ایستاده و بارها در جمع دانشجویان حاضر شده است. در مسیر اجرایی برخی برنامه‌ها، ممکن است مدیر میانی تصمیمی بگیرد یا اقدامی بکند که شاید کج‌سلیقگی و بدسلیقگی باشد اما شخص رئیس‌جمهور در همه استان‌ها یا در یک نشست دانشجویی جلسات شرکت کرده و افراد بدون لکنت مطالب خود را مطرح می‌کنند. فضای جلسه دانشجویی برای ارکان دولت عادی است زیرا دولتمردان اکثراً از اعضای هیئت علمی هستند.

وی با اشاره به پرونده تخلفات شرکت چای دبش اظهار داشت: گزارش تخلفات چای دبش به قوه قضاییه گزارش شده است. در این قضیه فقط یک شرکت خاص پول نگرفته و چند شرکت گرفته‌اند. ارز تخصیص‌یافته تنها برای واردات چای نبوده که بخشی از این منابع برای واردات تجهیزات و ماشین‌آلات تولید ارائه شده است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با بیان اینکه عزم دولت برای مبارزه با فساد جدی است و با همه خاطیان این پرونده برخورد شده است، خاطر نشان کرد: از دوران «اگر دست به برادر من بزنید اعلام جنگ می‌کنم» به «گشت ارشاد مدیران» در این دولت رسیده‌ایم. دولت به‌محض اطلاع با جدیت در این زمینه وارد عمل شد و باید در این روایت‌ها نهایت دقت را داشته باشیم.

منصوری انتشار صورت‌های مالی شرکت‌ها را یک اقدام مهم در امر مبارزه با فساد در این دولت دانست و گفت: در برخی دولت‌ها جرأت و جسارت انتشار صورت‌های مالی شرکت‌ها وجود نداشت ولی ما با مردم امر محرمانه نداریم. در این دولت برای اولین‌بار صورت مالی بیش از هزار شرکت منتشر شد.

وی با بیان اینکه دولت در تمامی لایه‌ها و رده‌ها با متخلفان پرونده چای دبش برخورد و افراد را عزل کرده است، ادامه داد: در این پرونده بخشی از ارز تخصیص‌یافته مربوط به چای نبود بلکه بخشی برای خرید تجهیزات بوده و ارز تخصیصی به حوزه چای ارز ترجیحی نبوده بلکه ارز نیمایی بوده است. در این زمینه همه دستگاه‌ها و وزارت اطلاعات هم ورود کرده‌اند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور عنوان کرد: آقای فرزین 10 روز پس از انتصاب به‌عنوان رئیس کل بانک مرکزی طی نامه‌ای میزان ارز اختصاص‌یافته به چای دبش را نامتعارف دانست و از همان زمان جلوی این پرونده گرفته شد.

معاون رییس جمهور درباره به کار گرفتن نیروهای متخصص و جوان در دولت سیزدهم  نیز گفت: دولت در همه سطوح از ظرفیت جوانان استفاده کرده است. چهره های جوان در هیئت دولت و سایر سطوح مدیریتی حضور دارند؛ لذا در دولت جوان گرایی صورت گرفته است.

به گزارش تسنیم، در ابتدای این مراسم از خانواده شهید آرمان علی وردی، شهید مصطفی احمدی روشن، شهید علی عبداللهی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon