از کالیفرنیا تا استانبول مقابل دوربین تسنیم|شما بگویید: کدام فیلم‌های سینما حقیقت "فیروزه‌ای" می‌شوند؟!

از کالیفرنیا تا استانبول مقابل دوربین تسنیم|شما بگویید: کدام فیلم‌های سینما حقیقت "فیروزه‌ای" می‌شوند؟!

مستندسازان خارجی که برای حضور در سینما حقیقت به پردیس چارسو آمده بودند، مقابل دوربین تسنیم نشستند و درباره سینمای ایران سخن گفتند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بخش بین‌الملل جشنواره سینما حقیقت همواره یکی از بخش‌های مهم و جدی این رویداد به حساب می‌آمده و بسیاری از فیلمسازان مشهور خارجی برای حضور در این بخش، پا به سینما حقیقت می‌گذاشتند.

جشنواره امسال هم در بخش بین‌الملل حال و هوای خوبی داشت و مستندسازان خارجی آثار خود را برای شرکت در جشنواره ارسال کردند.

هانا پولاک، جیمز لانگلی و مهرداد اسکویی به‌عنوان داوران بخش کوتاه و نیمه بلند مسابقه بین‌الملل هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» معرفی شدند و میلیوشا آیتوگانووا، سلیمان سیسه و رضا میرکریمی نیز داوران مستند بلند مسابقه بین‌الملل هستند. 

در گزارش ویدیویی خبرگزاری تسنیم از جشنواره سینما حقیقت، گپ و گفتی با دو تن از مستندسازان خارجی حاضر در جشنواره داشتیم؛ اوویدیو سالازار کارگردان مستند «در رکاب حضرت عشق» از کالیفرنیا آمریکا به جشنواره سینما حقیقت آمده و فارسی را نسبتا خوب بلد است. او درباره فیلمش می‌گوید: هجرت پیامبر اسلام (ص) از مکه به مدینه در تاریخ اسلام به قدری حائز اهمیت است که تاریخ آن مبدا آغاز تقویم مسلمانان قرار گرفته است. دکتر عبدالله الکادی فردی‌ست که مسیر هجرت را اصلی‌ترین هدف تحقیقات خود قرار داده است. با دنبال کردن دکتر الکادی و تیم تحقیقاتیش، اهمیت هر مکان در این مسیر و سهم ویژ‌ه‌ هر کدام در داستان هجرت پیامبر را کاوش می‌کنیم.

او درباره سینمای ایران نیز سخنان جالبی بر زبان می‌آورد و می‌گوید: سینمای ایران را دوست دارم چون از مضامین انسانی سرشار است. سالازار به شعرخوانی نیز علاقه زیادی دارد و چند بیتی از مولانا برایمان خواند.

سوینچ یشیل تاش کارگردان مستند «مادر دانا مولود گنچ» از استانبول ترکیه به هفدهمین جشنواره سینما حقیقت آمده و درباره سینمای ایران می‌گوید: از سینمای ایران کارهای مجید مجیدی را بسیار دوست دارم. البته فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» که برنده جایزه اسکار شد نیز فیلم قابل احترامی است.

بخش دیگری از گفت‌وگوی ویدیویی ما اختصاص به گفت‌وگو با اعضای گروه مشاورین انتخاب هفدهمین جشنواره سینما حقیقت و چهره‌های شناخته شده حاضر در جشنواره دارد. آنها از فیلم‌های مورد علاقه خود می‌گویند و البته تعدادی از جوایز را نیز پیش‌بینی می‌کنند.

سعید رشتیان تهیه‌کننده باسابقه مستند معتقد است که فیلم مستند «قوی دل» اثر قابل احترامی است او فیلم «خانواده خلج» را نیز دوست دارد.

محمد سلیمی‌راد که از اعضای مشاورین انتخاب بخش کوتاه و نیمه بلند است از مستند «پورزال» تعریف می‌کند و این اثر را نگاهی جدید می‌داند. سعید صفار نیز که عضو گروه مشاورین انتخاب بخش شهید آوینی است فیلم «پلی که نیست» و «قوی دل» را اثری قابل تحسین می‌داند. او توضیحاتی نیز درباره ارتقای آثار بخش شهید آوینی در جشنواره سینما حقیقت امسال داد.

حضور مجید مجیدی در پردیس سینمایی چارسو برای تماشای فیلم مستند «احمد» یکی از اتفاقات قابل توجهی بود که در روز آخر جشنواره رخ داد.

پرونده هفدهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت امشب در تالار وحدت بسته می‌شود و باید ببینیم کدام فیلم‌ها صاحب تندیس فیروزه‌ای جشنواره می‌شوند.

در زیر گزارش ویدیویی تسنیم از هفدهمین جشنواره سینما حقیقت را می‌بینید:

 

.

 

انتهای پیام/
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران