چرا هزینه عمره مفرده برای هر زائر ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومان تمام میشود؟
با آغاز ثبتنام از متقاضیان عمره مفرده یکی از پرسشهای پرتکرار برخی از شهروندان درباره چرایی هزینه ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومانی این سفر است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بعد از سالها انتظار، خبر ازسرگیری اعزام زائران ایرانی به عمره مفرده بهصورت جدی مطرح شد و از 22 آذر ماه ثبتنام از اولویتهای یک تا 600 که نزد بانکهای ملی و ملت ودیعهگذاری کرده بودند، آغاز شد.
13 دی نخستین گروه از زائران عمره از ایستگاه تهران اعزام میشوند و روند اعزامها تا 10 اسفند ادامه خواهد داشت؛ در این مدت 70 هزار نفر در قالب 570 کاروان راهی سرزمین وحی میشوند. مدت تعیینشده برای سفر نیز 10 روز است که 5 روز آن در مکه و 5 روز دیگر در مدینه منوره سپری خواهد شد.
در عمره امسال چند گروه قیمتی تعیین شده که نسبت به کیفیت هتل متغیر است؛ کمترین قیمت با همه خدمات 40 میلیون و 200 هزار تومان و بیشترین قیمت 44 میلیون و 200 هزار تومان است که از کودکان زیر دو سال 10 درصد این هزینهها دریافت میشود؛ اما یکی از پرسشهای پرتکرار برخی از شهروندان درباره میزان هزینه این سفر است.
سیدعباس حسینی؛ رئیس سازمان حج و زیارت در این باره میگوید: این موضوع چندان به نرخ خدمات در عربستان مربوط نمیشود؛ نرخ خدمات تکلیفی در این کشور نهایت تا 15 درصد افزایش داشته است اما مسئله اصلی تغییرات و نوسانات نرخ ارز در داخل کشور است.
بهگفته وی، هزینههای ارزی عمره برای هر زائر از 650 تا 750 دلار است، که شامل تغذیه، حملونقل، خدمات فرودگاهی، اسکان، بهداشت و درمان میشود. بخشی از هزینههای این سفر نیز ریالی است، که شامل حدود 12 میلیون تومان است و به آن هزینههای ارزی اضافه میشود؛ هزینه روادید و بیمه هم در هزینه ارزی محاسبه شده که مبلغ آن حدود 131 دلار است.
به گزارش تسنیم، هزینههای سفر عمره با ارز نیمایی بهنرخ 42 هزار و 900 تومان محاسبه شده است.
انتهای پیام/+