تحقق اهداف تعلیم و تربیت با الگوگیری از مکتب حاج قاسم
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: حرکت در مسیر مکتب حاج قاسم یک راهبرد بسیار مهم در تحقق اهداف تعیین شده در اسناد فرادستی نظام تعلیم و تربیت است و ما تلاش میکنیم در این جهت گام برداریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمیجلال ظهر امروز در آیین تودیع معاون و معارفه سرپرست جدید معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان، ضمن گرامیداشت دهه بصیرت و مقاومت اظهار داشت: امروز با توجه به فتنههایی که هر روز دشمن ایجاد میکند و شبهههایی که به وجود میآورد، نیازمند بصیرتافزایی در ابعاد مختلف هستیم و این یک ضرورت اولویتدار محسوب میشود.
وی با اشاره به سالروز شهادت سپهبد سلیمانی گفت: حاج قاسم به فرمایش مقام معظم رهبری یک مکتب محسوب میشود که حرکت در مسیر این مکتب یک راهبرد بسیار مهم در تحقق اهداف تعیین شده در اسناد فرادستی نظام تعلیم و تربیت است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان ضمن تقدیر از زحمات شایسته طیب سالاروندیان، معاون سابق آموزش متوسطه و تبریک به سرپرست جدید این معاونت افزود: مجموعه معاونت آموزش متوسطه یکی از حوزههای بسیار حساس و مهم آموزش و پرورش است که نیازمند یک همگرایی و گفتمان مشترک برای پیشبرد دقیق فعالیتهاست که خوشبختانه این مهم تاکنون محقق شده است.
ناظمیجلال خاطرنشان کرد: در طول یک سال اخیر اقدامات مثبت و ارزندهای در حوزه معاونت آموزش متوسطه به وقوع پیوسته که نشانگر یک برنامهریزی دقیق و پشتکار مداوم و مستمر است.
اولویتهای کاری جدید معاونت جدید
سید حجتالله موسوی، سرپرست جدید معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن گرامیداشت دهه بصیرت و مقاومت و تشکر از حسن نیت و اعتماد مدیرکل آموزش و پرورش عنوان کرد: مسئولیت آموزش متوسطه بسیار سنگین است، از این حیث که نقش بسیار حیاتی در ترقی و توسعه فردی و اجتماعی دارد.
وی با بیان اینکه در این مرحله دانشآموزان به شکل جامعتری با چالشها و مسائل زندگی مواجه میشوند، افزود: در این دوره نه تنها ما به دنبال تقویت دانش تخصصی هستیم، بلکه مهارتهای ارتباطی تفکر انتقادی و حل مسئله و در یک معنا مهارتهای نرم را نیز تسهیل میکنیم. این دوره به دانشآموزان کمک میکند تا با یادگیری مفاهیم به شکلی عمیقتر به آگاهی بیشتری از دنیای اطراف برسند و آمادگی لازم برای ورود به تحصیلات عالی یا ورود به بازار کار را داشته باشند.
موسوی گفت: نگاه به اسناد بالادستی همچون سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، بیانیه گام دوم انقلاب، تغییرات زیست بوم جدید، برنامهریزیهای دقیق در حوزه مهارت آموزی، اکوسیستم جدید کنکور و تغییرات شاخه نظری در بحث ارزشیابی تحصیلی و ایجاد سوابق، توانمندسازی مدیران برنامهمحور و دبیرانی با رویکرد و پارادایم یادگیری در مقابل آموزش، دیدگاه نظام اقتصادی اسلامی، نفی کارگری و توسعه توانمندی در حوزه تولید جزو اولویتهای کاری ما در آینده خواهد بود.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان خواستار همکاری همه نیروهای بخشهای مختلف آموزش و پرورش برای رشد و تعالی کل مجموعه شد و گفت: امیدواریم به صورت یک تیم واحد که بر پایه اعتماد به توانمندیها استوار است، آموزش و پرورشی در تراز جمهوری اسلامی را برای ایران اسلامی رقم بزنیم.
طیب سالاروندیان، معاون سابق آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز در سخنانی ضمن تقدیر از همراهی مجموعه آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در طول دوران تصدی پرداخت و خواستار ادامه برنامههایی شد که در کیفیتبخشی به حوزه آموزش تأثیر دارند.
در پایان این جلسه ضمن تقدیر از زحمات طیب سالاروندیان، سید حجتالله موسوی به عنوان سرپرست معاونت آموزش متوسطه استان کردستان معرفی شد.
موسوی پیش از این به عنوان رئیس اداره آموزش متوسطه فعالیت داشت.
انتهای پیام/486/