گردش مالی محصولات آرایشی و بهداشتی ۴ میلیارد دلار است/ مندرجات روی محصولات نباید مصرف‌کننده را فریب دهد

گردش مالی محصولات آرایشی و بهداشتی 4 میلیارد دلار است/ مندرجات روی محصولات نباید مصرف‌کننده را فریب دهد

مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: مندرجات روی محصولات آرایشی و بهداشتی نباید باعث فریب مصرف‌کننده شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه امروز در پنجمین همایش و نمایشگاه فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته (ایران کازمتیکا) در هتل المپیک تهران اظهار کرد: صنعت محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده سالانه 4 میلیارد دلار گردش مالی دارد.

وی افزود: امروزه معضل کالای تقلبی و قاچاق در این صنعت، معضل مهمی است که مقابله با این پدیده در وهله اول برعهده تولیدکنندگان است زیرا شناسه‌گذاری و درج کد UID روی محصول راهی برای شناسایی محصولات تقلبی و اصلی از یکدیگر است.

مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به این‌که سازمان غذا و دارو پایش‌‌هایی را برای محصولات در سطح عرضه انجام می‌دهد، افزود: در این پایش‌ها فرآورده‌هایی که برای مصرف‌کننده خطر دارد را از بازار جمع‌آوری می‌کنیم. در دوسال گذشته 27 محصول را مورد ارزیابی قرار دادیم و از حدود 7828 موردی که از نظر یک شاخص مورد بررسی قرار گرفت، تنها 13 مورد عدم انطباق داشتند که این موضوع نشان می‌دهد که خود تولیدکنندگان و مسئولان فنی کارخانجات، روی موضوع کیفیت دقت دارند.

وی ادامه داد: بیشترین میزان عدم انطباق در مندرجات روی محصولات بوده است؛ تولیدکنندگان توجه کنند که نباید ادعایی روی محصولات آرایشی و بهداشتی و شوینده درج شود که منجر به فریب مصرف‌کننده شود و ما این موضوع را به صورت دوره‌ای بررسی می‌کنیم.

آل‌بویه یادآور شد: مجهزشدن محصولات شوینده اسیدی و بازی به قفل کودک که به کاهش مسمومیت در کودکان کمک می‌کند یکی از اقداماتی بوده که در ارزیابی‌های صورت گرفته از شرکت‌های تولیدکننده حاصل شده است‌.

وی با بیان این‌که الان میزان صادرات محصولات آرایشی و بهداشتی و شوینده ایرانی عدد چشمگیری نیست، تصریح کرد: باید توانمندی‌های تولیدی خود را به کشورهای خارجی نشان بدهیم و باتوجه به حضور سفرا و نمایندگان برخی کشورهای خارجی، این نمایشگاه فرصت خوبی برای توسعه صادرات است. 

مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: نباید خط تولید کارخانجات خالی بماند و می‌توان از ظرفیت خالی برای تولید محصولات شرکت‌های دیگر استفاده کرد و تولید بدون کارخانه این محصولات عرصه جدیدی است که می‌توان با این روش، از ظرفیت خالی کارخانجات استفاده کرد.

به گزارش تسنیم، در ادامه بختیار علم‌بیگی؛ رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران گفت: نمایشگاه ایران کازمتیکا فرصتی مغتنم برای تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری این صنعت است‌.

وی افزود: این رویداد به اعتلای صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی کشور کمک می‌کند‌.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی و با افول تولید داخل، توجه به تولید داخل ضرورتی انکارناپذیر است.

علم‌بیگی تصریح کرد: بازار مصرف 90 میلیونی داخلی با ارزش 4 میلیارد دلار و بازار صادراتی با ارزش 12 میلیارد دلار با تکیه بر توانمندی‌های تلاشگران و متخصصان نیازمند توجه بیشتر است. این صنعت اکنون مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته است در حالی که به سلامت و بهداشت جامعه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon