پشت همه شعار غربی‌ها ‌درباره حقوق زنان ‌‌لذت‌گرایی و افول قرار دارد

پشت همه شعار غربی‌ها ‌درباره حقوق زنان ‌‌لذت‌گرایی و افول قرار دارد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: پشت همه شعارهای غربی‌ها ‌درباره حقوق زنان ‌‌لذت‌گرایی و افول قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین طاهری در همایش ملی حضور موثر بانوان در عرصه، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و دهه بصیرت، اظهار داشت: از ابتدای خلقت تا کنون دو جریان اصلی در جهان حاکم است که یکی آنها اعتقاد دارد انسان مخلوق است و برای رسیدن به سعادت، باید به حرف خالقش گوش کند؛ در این جریان خداوند رابطه فرد با جامعه، محیط، حکومت را تعیین می‌کند و انبیا و اولیای دین، سردمداران و متفکران این عرصه هستند. 

وی با بیان اینکه کشورهای اسلامی مسلمان دارند اما اسلام حاکم نیست، افزود: حکومت اسلام آن چیزی است که قرآن گفته و خدا حاکم است؛ البته ما هم در برخی موارد اسلامی نیستیم به طور مثال اسلام پرداخت‌های مالیاتی فعلی را قبول ندارد. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه در هزاره سوم در غرب جریان فمنیست و دفاع حقوق از زن شکل گرفت و جریان انقلاب اسلامی نیز در ذیل نظام ولایت فقیه به وجود آمد، خاطرنشان کرد: پیدایش فمنیست ثابت می‌کند که مدعیان وجود آزادی زن در غرب دروغ می‌گویند و حقوق زن در آنجا رعایت نمی‌شود، جالب آنکه جریان فمنیست در فرانسه که مدعی است از نظر حقوق اساسی آزادترین کشور را دارد، آن هم در قرن بیستم شکل گرفت و سعی کردند که فطرت و ماهیت زنان را تغییر دهند و نتیجه آن این بود که زنان تبدیل به بازیچه مردان شوند. 

وی با بیان اینکه تفکر انقلاب اسلامی در مقابل با جریان فمنیست قرار دارد، گفت: زنان از عناصر اصلی انقلاب اسلامی بودند و حضور پررنگی در شکل‌گیری آن داشتند؛ رهبر انقلاب اسلامی در زمان تغییر نظام سیاسی از زنان دعوت می‌کند که به میدان بیایند و زنان نیز با همان چهره دینی و حجاب وارد عرصه می‌شوند و پس از پیروزی انقلاب، در همه جایگاه‌ها کنار مردان رشد می‌کنند و این خلاء در غرب وجود دارد. 

طاهری با اشاره به جایگاه زن در اسلام، خاطرنشان کرد: در اسلام و تشیع همیشه کنار اسم امیرالمومنین(ع) و امام حسین(ع) ،نام حضرت زهرا(س) و حضرت زینب (ع) آورده می‌شود، خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) یک دوره امام‌شناسی و نظام سیاسی است و نامه امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر درباره نحوه ارتباط حاکمیت با ملت را تکمیل می‌کند؛ بدون خطبه‌های حضرت زینب(ع) نمی‌توان عاشورا تببین کرد. 

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نگاه‌های جنسیتی در حوزه‌های مختلف علمی و اجتماعی را از بین برده و این جزو دستاوردهای نظام است، گفت: ما در جامعه زن را یک عنصر تعالی‌بخش در قالب مادر و همسر می‌شناسیم و این مهم هیچ منافاتی با جایگاه اجتماعی زن ندارد و به همین دلیل است که اسلام حجاب را برای زن برگزیده چون برای زن در اجتماع جایگاه تعریف کرده است. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تاکید بر آنکه زن در جامعه اسلامی یک عنصر انسان‌ساز، تعالی‌بخش جامعه و تمدن‌ساز تعریف می‌شود، گفت: غرب به دنبال آن است بنیاد خانواده را از هم بپاشاند تا اهداف کارتل‌های اقتصادی که به دنبال بهره‌کشی از زنان هستند را تأمین کند؛ امروز در جوامع غربی زن یک عنصر مرده است و پشت همه شعارهایی که درباره حقوق زنان داده می‌شود، لذت‌گرایی و افول قرار دارد. 

وی با بیان اینکه خانواده در اسلام ترکیب اخلاق در حقوق است، متذکر شد: اگر عناصر دست‌خوش تغییر شوند، از مسیرشان خارج خواهند شد؛ خداوند متعال زن را یک عنصر هدفمند درجامعه آفریده و برای آن تکالیفی را قرار داه است؛ اگر زن دست‌خوش تغییراتی شود که بر خلاف تکالیفش باشد، ماهیت تعالی‌بخش بودن خودش را از دست می‌دهد. 

طاهری در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه در جوامع دینی زن احترام و کرامت بالایی دارد، اذعان داشت: خانه‌داری یک شغل است؛ در فرهنگ دینی زنان شاغل در کنار کمک به ساختار اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی خانواده، وظیفه همسری و مادری را بر عهده دارد چون در نگاه دین، همسر و مادر بودن یک ارزش است و البته فرهنگ دینی مردان نیز موظف هستند که به  وظیفه همسری و پدر بودن خود عمل کنند‌.

وی اضافه کرد: اگر تفاوت‌های بین نگاه اسلام و غرب درست تبیین شود، خیلی از مشکلات جامعه اسلامی حل خواهد شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تاکید بر اینکه در اسلام خانواده و جامعه ارزش بالایی دارند، خاطرنشان کرد: گسست خانواده بزرگترین معضل امروز جوامع غربی است، فرهنگ غرب شاید آسایش را ایجاد کند اما نمی‌تواند آرامش را به وجود آورد؛ آرامش انسان در عمل به مسیر الهی و خدا تأمین می‌شود و دین آرامش و آسایش را به انسان هدیه می‌دهد. 

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری چادر را هویت ملی و مذهبی می‌دانند، گفت: عفاف و حجاب یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است و برای تقویت زیست عفیفانه باید از ظرفیت‌های موجود در جامعه استفاده کرد؛ دانشجویان و هیئت‌های علمی ظرفیت بالایی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دارند و برگزاری نشست‌های علمی و کرسی‌های آزاداندیشی می‌تواند به رواج این مهم کمک کند. 

طاهری تاکید کرد: امر به معروف به معنای بی‌تفاوتی مقابل منکر در جامعه نیست و اگر از کودکی این مسئولیت‌پذیری را به کودکان بیاموزیم، بسیاری از منکرات خود به خود رخ نخواهند داد؛ همان طور که روزه و نماز واجب است، حفظ حجاب نیز واجب الهی بوده و مانع از آسیب رسیدن به زنان می‌شود.

انتهای پیام/170/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon