وزیر سابق مغرب خواستار پایان دادن به عادی سازی روابط با تلآویو شد
وزیر سابق دولت مغرب خواستار پایان دادن به روند عادی سازی این کشور با رژیم صهیونیستی شد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، مغرب در دسامبر2020 با میانجیگری آمریکا توافقنامه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضاء کرد که با مخالفت گسترده مردم و احزاب سیاسی این کشور روبرو شد اما نظام حاکم بر رباط به این اعتراضها توجهی نکرد و در مسیر گسترش روابط با تل آویو گام برداشت.
حمله نظامیان صهیونیستی به نوار غزه سبب شد مردم مغرب در حمایت از ملت فلسطین هر هفته در شهرهای مختلف این کشور تظاهرات برپا کنند و ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی فریاد « پایان دادن به روند عادی سازی روابط با تل آویو » سر دهند.
«مصطفی خلفی» وزیر و سخنگوی سابق دولت مغرب با اشاره به پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به قوانین بینالمللی مربوط به حقوق بشر خواستار پایان دادن به روند عادی سازی روابط با تل آویو شد.
اتحادیه ملی مشاغل مغرب نشستی را تحت عنوان « 50 سال مبارزه به خاطر عدالت اجتماعی و حمایت از فلسطین » برگزار کرد که در آن مصطفی خلفی اظهار داشت: رژیم صهیونیستی به هیچ یک از الزامات و قوانین بینالمللی مربوط به حقوق بشر پایبند نیست لذا حزب من یعنی حزب عدالت و توسعه ( اسلامگرا) خواستار پایان دادن به روند عادی سازی مغرب با تل آویو است.
به نوشته روزنامه القدس العربی، سخنگوی دولت سابق مغرب با اشاره به جنایات نظامیان صهیونیستی در نوار غزه تصریح کرد: این جرایم پیاپی با حمایت غرب صورت میگیرد و ما بایستی امروز در کنار فلسطین بایستیم.
وی با استقبال از حکم اولیه دادگاه بینالمللی کیفری « لاهه« در خصوص جنگ غزه گفت: این حکم نشان داد که نظامیان صهیونیستی در نوار غزه مرتکب جنایاتی شدهاند که نقض روشن قوانین بینالمللی است و باید عاملان آن مجازات شوند.
مصطفی خلفی افزود: البته حکم اولیه دادگاه لاهه درباره جنگ غزه کافی نیست با این حال، انصاف در آن تا حدودی رعایت شده است.
دیوان بینالمللی دادگستری در راستای رسیدگی به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی جمعه دو هفته قبل اعلام کرد: اسرائیل بایستی «تمامی تدابیر» لازم را برای جلوگیری از انجام اقداماتی که مصداق نسلکشی محسوب میشوند را به کار ببندد.
این دادگاه دستوری برای توقف اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه صادر نکرد.
حکم دادگاه لاهه با استقبال گسترده کشورهای مختلف جهان روبرو شده است.
انتهای پیام/