درخواست مقام‌های دولتی از ایالات آلمان برای تسریع روند اخراج پناهجویان

درخواست مقام‌های دولتی از ایالات آلمان برای تسریع روند اخراج پناهجویان

مقام‌های احزاب دولت ائتلافی آلمان از ایالات این کشور تسریع روند اخراج پناهجویان که مد نظر صدر اعظم آلمان است را درخواست کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "پاسایر نویه پرسه"، "لارس کلینگ‌بیل"، رهبر حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان از ایالت‌های فدرال درخواست کرد تا عملیات اخراج پیشنهادی "اولاف شولتز"، صدراعظم را اجرا کنند. کلینگ بیل به "نویه اوزنابروکر سایتونگ" گفت: ایالت های فدرال آلمان اکنون گزینه هایی دارند - و باید از آنها استفاده کنند." دولت باید در مورد بازگرداندن افرادی که نمی توانند با ما بمانند، عمل کند.

بیژن جیر سرای، دبیر کل حزب دولتی لیبرال دموکرات نیز از ایالت های فدرال آلمان خواست تا اخراج خارجی هایی را که مجبور به ترک کشور هستند را به طور مداوم انجام دهند. وی تاکید کرد: دولت فدرال آلمان به تنهایی قادر به حل این مشکل نخواهد بود. وی در گفتگویی با «راینیشه پست» گفت: «اکنون که پیش نیازهای قانونی برای بازگشت و اخراج های مؤثرتر ایجاد شده است، ایالت ها باید عملاً از آنها استفاده کرده و اخراج های بیشتری را انجام دهند.

تمدید مدت بازداشت پناهجویان برای خروج باید از شکست اخراج ها در آخرین لحظه در آینده جلوگیری کند. پس از یک کشمکش طولانی در ائتلاف، پارلمان آلمان قانون مربوطه را دو هفته پیش با اکثریت آراء نمایندگان تصویب کرد. این قانون آسان‌تر کردن اخراج ها، ساده‌سازی رویه‌ها و تشدید قوانین را پیش‌بینی می‌کند.

اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در مصاحبه ای با اشپیگل در پاییز 2023 گفت: بالاخره باید کسانی را که حق ماندن در آلمان را ندارند در مقیاس وسیع اخراج کنیم.

"بیژن جیر سرای" در بخش دیگری از سخنانش گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا باید برای انعقاد موافقت نامه های مهاجرتی در سطح اروپا با کشورهای مبدأ مربوطه تلاش بیشتری انجام دهد. او مجدداً خواستار طبقه بندی سایر کشورها به عنوان کشورهای مبدأ امن شد و به ویژه به تونس، مراکش و الجزایر اشاره کرد. این مقام حزب لیبرال دموکرات گفت: مایه تاسف است که سبزها در دولت ائتلافی هنوز از این مسئله جلوگیری می کنند.

"دیرک ویزه"، نایب رئیس فراکسیون پارلمانی حزب سوسیال دموکرات هم اظهار داشت که پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بر سر توافقنامه های مهاجرتی جدید با کشورهای مبدأ می بیند. وی به راینیشه پست گفت: متاسفانه، پس از 16 سال وزارت کشور که توسط اتحادیه اداره می‌شد، ما مجبور شدیم در مورد توافق‌نامه‌های مهاجرتی تقریباً از صفر شروع کنیم.

به گفته وی نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال و یواخیم استمپ، نماینده ویژه موافقت نامه های مهاجرت، به سختی و با نتایج قابل مشاهده برای انعقاد موافقت نامه های مهاجرتی دوجانبه در راستای منافع هر دو طرف با کشورها کار می کنند.

پارلمان آلمان اخیرا با طرح مد نظر دولت برای تسهیل و تسریع روند اخراج پناهجویان موافقت کرده و آن را تصویب کرد.

بر این اساس از جمله، حداکثر مدت زمان بازداشت در هنگام خروج از 10 روز به 28 روز افزایش می یابد تا مقامات فرصت بیشتری برای رسیدگی به روندهای اخراج داشته باشند.

این قانون برای تسریع و تسهیل روند اخراج پناهجویان در حالی در پارلمان آلمان تصویب شده است که بر اساس آمارهای رسمی، کشور آلمان در سال 2023 بیش از 16000 پناهجو را که به ترک این کشور مجبور شده بودند، اخراج کرد که تعداد آن ها 27 درصد بیشتر از سال 2022 بود.

"نانسی فایزر"، وزیر کشور آلمان هم اخیرا در توجیه این طرح ضد مهاجرتی خود گفت: اقدامات برنامه ریزی شده برای بازگشت سریعتر به منظور حفظ پذیرش اجتماعی برای حمایت از پناهندگان ضروری است. وی گفت: با این بسته قانونی ما تضمین می‌کنیم که افراد بدون حق اقامت باید سریع‌تر کشورمان را ترک کنند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان