اثبات نظامی بودن جامعه صهیونیستی؛ وقتی سلاح بخشی از پوشش اسرائیلیها شده + تصاویر
رژیم صهیونیستی بارها و بارها ادعای غیر نظامی بودن اسرای صهیونیست موجود در غزه را مطرح کرده، در حالی که مقاومت همواره بر نظامی بودن آنها تاکید دارد.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، بعد از آنکه حضور یکی از مجریان زن تلویزیون رژیم صهیونیستی با کلت کمری در اجرای برنامه خبر ساز شد، روزنامه هاآرتص در گزارش مفصلی اعلام کرد، مسلح بودن برای صهیونیستها به امری معمول و به بخشی از وسایل همراه و پوشش آنها تبدیل شده است به نحوی که از کنار ساحل تا کنیسه در همه جا اسرائیلیها با خود سلاح به همراه میبرند و این مسئله مرد و زن هم نمیشناسد.
در مقدمه این گزارش آمده است، طی ماههای اخیر سلاح شخصی نه تنها به یک ابزار برای حفظ امنیت بلکه به نمادی برای نشان دادن جایگاه اجتماعی افراد در اسرائیل تبدیل شده است، و باعث شده است تا در بسیاری از موارد اختلاف نظر بین دو فرد در گوشهای از خیابان یا داخل یک کافه به درگیری مسلحانه منجر شده و سلاح به جای ابزاری برای طول عمر بیشتر به بلای جان تبدیل شده است.
این رسانه عبری زبان در گزارش خود که چندی پیش منتشر شد، اعلام کرد، امروز سلاح در جامعه اسرائیل به یکی از ابزارهای مد و اکسسواری مدرن برای حامل آن تبدیل شده است، در حالی که نظامی گری و توانمندی تیراندازی مد روز اسرائیلیها محسوب میشود، امری که در دوره جنگ عیه غزه و تسهیل حمل سلاح برای اسرائیلیها شدت بسیار بیشتری به خود گرفته است.
در ادامه گزارش آمده است: طی ماههای اخیر سلاح از یک ابزار برای حفاظت شخصی به سمبلی برای نشان دادن جایگاه اجتماعی و نوعی انواع فخر فروشی در رابطه با این جایگاه تبدیل شده است و باعث شده است تا سلاح وارد بسیاری از اختلاف نظرها و دعواهای خیابانی شود تا بیش از از پیش به این نتیجه برسیم که مسلح شدن جامعه اسرائیل همزیستی داخلی را در طولانی مدت دچار مشکل خواهد ساخت.
در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده است، امروز حمل سلاح در هر شرایط جوی و در هر نوع فعالیت به امری عادی در جامعه اسرائیل تبدیل شده است شما میتوانید سلاح را هنگام حضور در ساحل دریا، هنگام به گردش بردن سگ، زمانی که دختر خود را به مهد کودک میبرید یا وقتی که میخواهید ساعاتی را در یک کافه وقت بگذرانید با خود داشته باشید، به نحوی که میتوان گفت سلاح به بهترین دوست هر اسرائیلی تبدیل شده است.
سلاح شخصی با اندازه و حجمهای مختلف همراه یا بدون تزئینات جانبی را با وزنهای مختلف میتوان در خیابان مشاهده کرد، گستردگی سلاح در جامعه اسرائیل آنقدر زیاد شده است که به زودی آگهیهایی را در رابطه با تامین تزئینات جانبی آن هم مشاهده خواهید کرد، امری که در هیچ کجای دنیا مشابه آن وجود ندارد.
این رسانه عبری زبان ادعا کرد بی شک ارتباطی بین گسترش شدید پدیده مسلح شدن غیر نظامیان و جنگ در غزه که باعث فراخوانی تعداد زیادی از افراد به خدمت احتیاط شد، وجود دارد، در ضمن نباید از احساس خطری که در جامعه اسرائیل شکل گرفته هم غافل ماند اما در عین حال باید بین موارد مختلف حمل سلاح تفاوت قایل باشیم، زمانی که یک نظامی از پایگاه و یگان خود به مرخصی میآید حمل سلاح برای او امری طبیعی است زیرا براساس دستور العمل موجود در ارتش (در سایه گستردگی سرقت سلاح از پایگاههای ارتش اسرائیل) یا باید سلاح تحویل داده شده به نظامی همراه او باشد یا آنکه در مکان بسیار مطمئن و حفاظت شده، نگهداری گردد و با توجه به اینکه تحقق شرط دوم کار بسیار دشواری در این شرایط محسوب میشود، منطقی است که سلاح به همراه نظامی در اماکن عمومی دیده شده و او را تا محل سکونتش همراهی کند.
اما این دستور العمل برای بسیاری از مواردی که کوچه و خیابان دیده میشود، قابلیت اجرایی پیدا نمی کند، امروز سلاح از ابزاری برای حفاظت که باید حتما به همراه فرد باشد، به ابزاری که مردم اسرائیل علاقهی زیادی به حمل آن دارند، تبدیل شده است، چون وقتی خانمی اقدام به حمل سلاح بر دوش خود میکند، دیگر کسی به کیف دستی گوچی او توجهی نمیکند، بی تردید برداشتن مسلسل ام 16 برای دیده شدن بهتر از به پا کردن کفشی از برند بالنسیاگا است.
همچنین نباید فراموش کرد که این یک فخر فروشی و مدلینگ کم هزینه و حتی مجانی است، زیرا تهیه سلاح با هزینه بسیار پایین و حتی رایگان است و همانند بازیکنان فوتبال که لباس خود را از یک برند خاص به شکل رایگان دریافت میکنند تا آن را به تن کنند، نظامی هم این سلاح را در مقابل ریسک احتمالی به خطر افتادن جانش حمل میکند.
بر خلاف بازیکنان فوتبال حمل سلاح نیازی به استعداد هم ندارد، به این معنی که همه میتوانند آن را حمل و در معرض دید دیگران قرار بدهند، حتی عروسها هم این روزها در مراسم عروسی خود با سلاح حاضر میشوند و به همراه تور و تاج عروسی و گریم و آرایش کامل سلاح خود را هم به معرض نمایش میگذارند.
امروز جامعه (صهیونیستی) چنان نظامیشده است که به نوشته هارتص: در اپلیکیشنهای دوست یابی هم افراد خود را نظامی یا نیروی احتیاط معرفی کرده و معمولا تصاویر پروفایل خود را با لباس نظامی و با حمل سلاح منتشر میکنند، تا بگویند که آنها هم چیزی کمتر از دیگران ندارند.
این رسانه عبری زبان در بخش دیگری از گزارش تاکید میکند که نظامی گری امروز به مد جامعه اسرائیلی تبدیل شده است.
نویسنده می افزاید: من اگر میخواهم که خود را فردی با ارزش معرفی کنم باید نشان دهم که قادر به تیراندازی هستم، چون من میتوانم تیراندازی کنم پس فردی مفید هستم، نظر شما در مورد دوستی با من چیست؟ امروز در جامعه اسرائیل داشتن سلاح ارزش بالاتری از داشتن یک مدرک دانشگاهی دارد.
چندی پیش بود که لیتل شیمش مجری شبکه 14 تلویزیون اسرائیل با کلت کمری که در گوشه شلوارش قرار داده شده بود، به تصویر کشیده شد، وقتی یک مجری تلویزیونی این اجازه را پیدا میکند که در یک برنامه با سلاح حاضر شود به این معنی است که این امر مقدمهای برای شرایطی است که در آینده ما شاهد آن خواهیم بود، آنچه که ما را نگران میکند آن است که ما در مرحله بعدی شاهد تردد مردمی باشیم که نارنجکهایی روی سینه خود آویزان کرده یا قطار فشنگ از گردنشان آویزان باشند، یعنی نسل بعدی اسرائیلیها شکلی همانند رامبو داشته باشند.
وقتی یک پدر در یک دست فرزند خود را بغل کرده و از دست دیگرش یک سلاح آویزان شده و هنگام حرکت مکررا سلاح به فرزندش برخورد میکند، شرایط نگران کنندهای به وجود میآید، وقتی جوانی با اسکوتر در خیابان در حال تردد است و بی تردید چندان توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی هم ندارد اما مسلح است نیز امری اطمینان بخش نیست.
وقتی دختری برای ملاقات با دوست یا نامزد خود در کافهای قرار میگذارد، ظاهرا همراه داشتن سلاح و مسلسل به او اعتماد به نفس میدهد، در حالی که باید تبعات مستی همراه با داشتن سلاح را هم به آن بیافزاییم.
انتهای پیام/