اهتمام دولت برای تکمیل کتابخانه‌های مرکزی کشور

اهتمام دولت برای تکمیل کتابخانه‌های مرکزی کشور

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: بنابر دستور رئیس جمهور اهتمام ویژه‌ای در دولت برای تکمیل کتابخانه‌های مرکزی سراسر کشور وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مهدی رمضانی امروز در نشست خبری، اظهار داشت: شبکه کتابخانه‌های عمومی در کشور بسیار گسترده و اثرگذار است به طوری که 3800 کتابخانه شامل 1000 کتابخانه‌ مشارکتی و خصوصی و 2800 نهادی وجود دارد.

وی با بیان اینکه شبکه کتابخانه‌های کشور گسترده‌ترین شبکه در منطقه و جزو 20 شبکه کتابخانه‌های معتبر در دنیا است عنوان کرد: در سال 44 تا 57 بیش از 300 کتابخانه در کشور وجود دارد و از پیروزی انقلاب تاکنون به 3800 مورد رسیده است.

رمضانی با بیان اینکه بعد از انقلاب توسعه خدمات در کتابخانه‌ها رخ داده است و چندین خدمت جدید ایجاد شده است گفت: در سال جدید در کتابخانه‌های عمومی بیش از 60 خدمت ارائه می‌شود و امید داریم با افتتاح کتابخانه مرکزی در کرمانشاه این خدمات تعریف شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به افتتاح کتابخانه مرکزی در استان‌های دیگر بعد از چندین سال افزود: امید داریم کتابخانه مرکزی کرمانشاه قبل از پایان دولت افتتاح شود و رئیس جمهور در هفته کتاب چهار دستور دادند که یک بند آن تکمیل کتابخانه‌های مرکزی در سراسر کشور است.

وی بیان کرد: تخصیص بودجه برای کتابخانه مرکزی کرمانشاه در سازمان برنامه آغاز شده و تقسیم کاری انجام شده که براساس آن تکمیل کتابخانه انجام می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه برای توسعه و پیشبرد کتابخانه‌ها در کشور باید کودکان و نوجوانان را مخاطب قرار دهیم گفت: این هدف با محوریت مدارس محقق می‌شود و دولت نیز اهتمام ویژه‌ای در این زمینه دارد و تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده و ابتدای سال آینده وارد فاز اجرایی می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه در کشورهای پیشرفته از نظر آموزش عمومی برطرف کردن اصلی‌ترین نیازها ملزم به مراجعه به کتابخانه‌ها است افزود: در برنامه‌ریزی انجام شده آموزش در کتابخانه شکل می‌گیرد، مهارت کسب می‌شود و مهارت تبدیل به محصول می‌شود و فروش محصول نیز رخ می‌دهد.

وی از ایجاد پایگاه‌های مشاوره، روانشناسی و تربیتی در کتابخانه‌های عمومی خبرداد و گفت: از ابتدای بهمن ماه تاکنون پنج مرکز به صورت نمونه ایجاد شده و در فاز نهایی بیش از 700 مرکز در سراسر کشور ایجاد می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه در حوزه گروه‌های خاص، نابینایان و ناشنوایان و سالمندان خدماتی ارائه می‌شود افزود: 60 مرکز ویژه نابینایان راه‌اندازی شده و مرکز ناشنوایان نیز در 31 استان فعال است. 

وی از ایجاد سینما و کارگاه‌های خلاقیت و اتاق علم در کتابخانه‌های عمومی خبر داد و گفت: کتابخانه مرکزی کرمانشاه توسط راه و شهرسازی ساخته و توسط کتابخانه‌ها تجهیز می‌شود و برای تکمیل و تجهیز آن 200 میلیارد تومان نیاز است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران