تب تند رقابت‌های انتخاباتی در اصفهان/ تشکیل ائتلاف بانوان و ائتلاف آبی نظرها را جلب کرد + فیلم


تب تند رقابت‌های انتخاباتی در اصفهان/ تشکیل ائتلاف بانوان و ائتلاف آبی نظرها را جلب کرد + فیلم

در دومین روز از رقابت‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، تشکیل ائتلاف بانوان کاندیدا و ائتلاف آبی با محوریت شرق اصفهان بیشتر از همه نظرها را به خود جلب می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، چهارم اسفندماه 1402، در دومین روز از رقابت‌های انتخاباتی دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی کشور، با اوج‌گیری حجم تولیدات تبلیغاتی در بستر فضاهای شهری، محیطی و شبکه‌های اجتماعی، شاهد افزایش سرعت رقابت کاندیداهای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بودیم.

شاید بتوان داغ‌ترین خبر امروز را اعلام ائتلاف سیاسی بانوان کاندیدای این دوره از انتخابات با شعار «همدلی برای تعامل» دانست که، خانم‌ها صدیقه ربیعی، الهام تقیان، فریبا گودرزی، اعظم حیدری، منصوره صادقی و فاطمه ستوده مقدم اعضای تشکیل دهنده این ائتلاف هستند.

.

کاندیداهای ائتلاف آبی اصفهان چقدر به معضلات آبی پاسخگو هستند؟

و اما بهره‌مندی از برخی معضلات چشمگیر نقاطی از اصفهان، اکنون به دستاوردی برای ارائه قول‌هایی برای برخی کاندیدهای انتخاباتی تبدیل شده است که پیرو این توضیحات می‌توان به تشکیل، ائتلاف آبی و حامیان زاینده‌رود شرق اصفهان اشاره داشت، ائتلافی که نام دو تن از نمایندگان قدیمی اصفهان یعنی حسن کامران و همسر ایشان نیره اخوان به چشم می‌خورد، همچنین حامد یزدیان، منصور باقرصاد وعباس مقتدایی دیگر اعضای لیست این ائتلاف اصفهانی هستند. حال این موضوع مطرح می‌شود که اعضای این ائتلاف چقدر راهکارهای لازم درخصوص حل معضلات آبی اصفهان به ویژه وضعیت شرق اصفهان برای توضیح و تشریح در مقابل مطالبات مردمی را دارند.

در این روزها شاید ستادهای انتخاباتی را بتوان یکی از معیارها و ملاک‌های سنجش و پرشور بودن میزان مشارکت مردمی در انتخابات دانست اما در این بین یکی از ستادهای انتخاباتی، ستاد خانم مرضیه اعظم، یکی از بانوان کاندیدای این دوره از رقابت‌های مجلس شورای اسلامی، رنگ و بودی دیگری دارد، ستادی که در آن حضور همگانی با هر گونه تفکر و اعتقادی در انتخابات ملی به چشم می‌خورد.

تریبون آزادی که خالی از پاسخ‌های نماینده است...

تریبون آزاد میدان انقلاب اصفهان، از دیگر مراکز تجمعی و انتخاباتی اصفهان است که هر شب با هدف تحسین‌برانگیزی یعنی، تعامل و مشارکت همه مردم در طرح موضوعات، مشکلات و درخواست‌های مردمی برگزار می‌شود، اما جای نکته حضور کاندیداها در جمع مردمی این تریبون آزاد خالی است چرا که در آن از همه چیز صحبت می‌شود، نظیر چرایی خالی بودن زاینده‌رود در این شبهای پرشور انتخاباتی، نداشتن مسکن مطمئن کارگری که 30 سال کار کرده است و عملیاتی نشدن قول‌هایی که داده شد اما در حد وعده باقی ماند....

مشارکت ارزنده و ویژه آموزش‌وپرورش استان اصفهان در برگزاری مراسمی با حضور 3 هزار رأی اولی و با حضور مدیران استانی، نمایندگان کنونی و مدیران شهری در سومین روز از رقابت‌ها انتخاباتی از حواشی و نکات خوشایند دومین روز از فعالیت‌های انتخاباتی و مشارکت‌جویانه در این دوره از انتخابات بود.

تشکل‌های دانشجویی که از غافله تولید محتوای انتخاباتی عقب نمانده‌اند

و اما می‌ماند حضور و نقش کلیدی یکی از مهم‌ترین ارکان فعال و پویای کشور، یعنی تشکل‌های دانشجویی که این روزها از قافله تولید محتوا و برگزاری مناظره‌های دانشجویی و مطالبه‌گرایانه با کاندیداهای اعلام شده دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی عقب نمانده‌اند و شاید عجیب باشد که طی رصدهای صورت گرفته شاید بتوان عمده فعالیت‌های سیاسی و رسانه‌ای را به تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان اختصاص داد.

تبیین مشارکت در انتخابات با جمله « رأی من سودی ندراد، گر نباشد رأی تو»

بهره‌مندی از فرصت‌ها توسط اصفهانی‌ها از طریق ظرفیت‌های ملی از دیگر نکات و حواشی روزهای اخیر کشور است، که روی این مطلب اشاره مستقیم به سخن سیدرضا نریمانی، مداح خوش ذوق و دوست داشتنی اصفهانی در برنامه پرمخاطب ملی مذهبی معلی دارد که به جمله «رأی من سودی ندارد، گر نباشد رأی تو» خیلی کوتاه و مفید به تبیین مشارکت و حضور تمامی هموطنان در این دوره از انتخابات کشور پرداخته است.

همچنین حضور یکپارچه لیست مجمع نیروهای انقلاب در جمع جامعه مهندسین اصفهان از دیگر حواشی دومین روز رقابت‌های انتخاباتی بود که در آن نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به سخنرانی و تبیین دیدگاه‌ها و وعده‌های آتی‌شان پرداختند.

اما اگر بخواهیم اشاراتی به تبلیغات محیطی و مجازی داشته باشیم، با ترددی در شهر شاهد محورهای تبلیغاتی خالی متعددی در سطح شهر هستیم که البته این نقاط بیشتر شامل محل‌های مرفه‌نشین اصفهان می‌شود که خیلی آنچنان که باید و شاید رنگ و بوی تبلیغات کاندیداها را به خود نگرفته، از سوی دیگر در برخی نقاط تبلیغات کاندیداهایی که تاکنون در هیچ ائتلافی حضور نداشته‌اند به چشم می‌خورد که خود روزنه‌ای برای مشارکت دو جانبه از سوی کاندیداها و مردم محسوب می‌شود.

در شبکه‌های مجازی نیز شاهد تشکیل کانال‌های اطلاع‌رسانی کاندیداهای مختلف به ویژه نمایندگان دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی هستیم که با مروری بر مطالب آن به خوبی می‌توان تبیین اقداماتی که تاکنون انجام داده‌اند و تشریح دلایلی که وعده داده‌اند و محقق نشده است را دید.

در خیل اقدامات محتوایی و رقابتی در حال تولید شبکه‌های تلویزیونی مجازی همچون تلوبیون و تلویزیون‌های آنلاین نیز از دور اطلاع رسانی رقابت‌ها عقب نمانده‌اند و به صورت‌های آنلاین و آرشیوی به پخش برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداها می‌پردازند و البته فعالیت‌های صداوسیمای مرکز اصفهان نیز در متقاعدسازی و تبیین حضور مردمی اصفهان دراین دوره ازانتخابات نیز ستودنی است.

اما آنچه تاکنون طرح شد، تنور گرم اقدامات انتخاباتی و تبلیغاتی دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی بود و کمتر از اقدامات ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری خبری به گوش می‌رسد که امیدواریم با نزدیک شدن به روز موعود حضور مردمی در پای صندوق‌های رأی تصمیمات و تبیین‌های ویژه‌ای را از علما، فقها و کاندیداهای این دوره از مجلس خبرگان رهبری شاهد باشیم.

انتهای پیام/163/.

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon