آغاز احداث ۲ ایستگاه جدید در خط ۷ متروی تهران


آغاز احداث 2 ایستگاه جدید در خط 7 متروی تهران

آیین آغاز عملیات اجرایی احداث تونل اتریشی و دو ایستگاه توسعه شمال‌غربی خط ۷ متروی تهران امروز با حضور شهردار تهران کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین بهره‌برداری از ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان و آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه شمال غربی خط 7 متروی تهران در قالب صد و چهارمین پویش امید و افتخار صبح امروز، شنبه، با حضور پرویز سروری؛ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران، آقامیری؛ رئیس کمیته عمران شورا، سردار عباس اکبری؛ جانشین فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، داوود گودرزی؛ شهردار منطقه 5 و محسن هرمزی؛ معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد.

محسن هرمزی در ارتباط با افتتاح ورودی دوم ایستگاه متروی شهید دادمان اظهار کرد: ورودی اول این ایستگاه، اسفند سال گذشته به بهره‌برداری رسید و با گذشت یک سال، ورودی دوم ایستگاه مذکور نیز اسفند سال جاری راه‌اندازی می‌شود.

وی با اعلام اینکه ایستگاه متروی شهید دادمان در محدوده مسکونی قرار دارد و به بیمارستان آتیه نیز نزدیک است و با افتتاح ورودی دوم این ایستگاه، تردد مراجعان بیمارستان و ساکنان محلی محدوده مذکور تسهیل می‌شود، افزود: ایجاد ورودی‌های جدید برای ایستگاه‌های مترو، از دو جهت اهمیت دارد؛ اول اینکه هنگام بروز بحران، خروج مسافران از ایستگاه مترو راحت‌تر انجام خواهد شد و دوم آنکه دسترسی شهروندان به مترو آسان‌تر انجام می‌شود.

معاون شهردار با بیان اینکه ایستگاه دادمان واقع در شمال تقاطع بلوار دادمان و بلوار پاک‌نژاد در منطقه پرجمعیت شهر تهران قرار دارد اضافه کرد: این ایستگاه بیست و یکمین ایستگاه از ابتدای خط 7 است. با توجه به موقعیت قرارگیری این ایستگاه از جهت مجاورت با مراکز اداری و بیماستان آتیه و بافت مسکونی متراکم موجود، جزو ایستگاه‌های پرمسافر و استراتژیک خط 7 متروی تهران محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: ورودی جنوب شرقی ایستگاه دادمان دارای دو رایزر و در مجموع 4 دستگاه پله برقی است که با افتتاح این ورودی 4 پله برقی در مدار بهره‌برداری قرار خواهند گرفت و همچنین رمپ‌های افراد کم‌توان و مسیر روشندلان در مسیر ورودی تأمین خواهند شد و همزمان به بهره‌برداری خواهند رسید.

هرمزی در ادامه درخصوص هزینه‌های اجرایی ورودی دوم ایستگاه دادمان در خط 7 متروی تهران تصریح کرد: مجموع هزینه 1050 میلیارد ریال محاسبه شده است که از این میزان 700 میلیارد ریال در بخش هزینه ساختمانی و 350 میلیارد ریال در بخش هزینه تجهیزاتی صورت پذیرفته است.

وی در مورد عملکرد و دستاوردهای مدیریت جدید شهری در خط 7 مترو گفت: افتتاح ایستگاه بوستان گفت‌وگو، ایستگاه میدان توحید، ایستگاه هفده شهریور، ایستگاه دادمان، افتتاح ورودی دوم و سوم ایستگاه مدافعان سلامت، افتتاح ورودی سوم ایستگاه بریانک، افتتاح 3 کیلومتر بخش انتهایی مسیر، افتتاح ایستگاه میدان کتاب، افتتاح ورودی دوم ایستگاه دادمان و آغاز عملیات اجرایی توسعه خط 7 متروی تهران از دستاوردهای مدیریت شهری در این دوره در خط 7 محسوب می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در ارتباط با مشخصات کلی توسعه شمال غربی خط 7 مترو گفت: توسعه شمال غربی خط 7 متروی تهران به‌طول 4.2 کیلومتر جهت خدمت‌رسانی به مناطق 2 و 5 شهرداری تهران و به‌ویژه دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و بیمارستان فرهیختگان از انتهای خط 7 موجود واقع در میدان کتاب در امتداد شمال غربی ادامه می‌یابد و در راستای خیابان کوهستان و عبور از دره فرحزاد به خیابان سیمون بولیوار می‌رسد و تا میدان دانشگاه امتداد پیدا خواهد کرد. توسعه شمال غربی خط 7 مترو شامل دو ایستگاه در محدوده تقاطع بلوار اشرفی اصفهانی با سیمون بولیوار (به‌عمق ریل 47 متر) در دانشگاه آزاد علوم تحقیقات (به‌عمق ریل 37 متر) خواهد بود، همچنین پارکینگ شبانه خط 7 نیز بعد از ایستگاه دانشگاه و در محدوده بوستان کوروش طراحی شده است.

وی در مورد پروژه توسعه شمال‌غرب خط 7 مترو با اعلام اینکه خط 7 در گذشته تا ایستگاه میدان کتاب طراحی شده بود و در واقع با افتتاح این ایستگاه، خط 7 عملاً تکمیل شده بود، گفت: بررسی‌های جدید نشان داد که این خط نیاز به توسعه دارد و بنا شد خط 7 از میدان کتاب به‌سمت جنت‌آباد و خیابان سیمون بولیوار امتداد یابد.

هرمزی در ارتباط ویژگی‌های توسعه شمال غربی خط هفت متروی تهران گفت: برقراری ارتباط ریلی بین مناطق 2 و 5 شهر تهران با عبور از دره فرحزاد، کاهش ترافیک شریان‌های بزرگراهی شرقی ـ غربی و شمالی ـ جنوبی تهران از جمله بزرگراه‌های آبشناسان ـ ستاری ـ یادگار امام، سهولت دسترسی شهروندان به شهرک نفت، دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات و دانشگاه فرهنگیان و کاهش ترافیک مسیرهای ارتباطی به دانشگاه و بیمارستان به‌عنوان یک زون جاذب سفر، امکان تعامل با مجتمع‌های تجاری محدوده کریدور با هدف احداث مجتمع‌های ایستگاهی به‌منظور تأمین بخشی از هزینه‌های پروژه و افزایش 14درصدی جذب مسافر خط 7 (حدود 9 هزار نفر در زمان اوج ترافیک) با بهره‌برداری از توسعه شمال غربی خط 7 مترو از ویژگی‌های این بخش محسوب می‌شود.

وی در ارتباط با مدت زمان اجرا و بهره‌برداری از توسعه شمال غربی خط 7 متروی تهران اعلام کرد: در این ارتباط زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده 24 ماه خواهد بود.

معاون شهردار تهران درباره هزینه‌های احداث توسعه شمالی خط 7 متروی تهران توضیح داد: در مجموع 9 هزار میلیارد تومان هزینه می‌شود که از این میزان 6 هزار میلیارد تومان هزینه ساختمانی و 3 هزار میلیارد تومان در قالب هزینه تجهیزاتی خواهد بود.

وی گفت: به این ترتیب، حدود 5 کیلومتر مسیر تونلی و 2 ایستگاه جدید در امتداد شمال‌غرب خط 7 مترو احداث خواهد شد.

هرمزی با اشاره به اینکه تی‌اودی و منابع غیرنقد برای توسعه شمالی خط 7 متروی تهران تأمین شده است گفت: در این ارتباط زمین‌ها نیز آماده و تحویل شده است.

وی با اشاره به اینکه در بودجه 1403، سه هزار میلیارد تومان جهت احداث دو ایستگاه جدید در قالب توسعه شمالی خط 7 متروی تهران پیش‌بینی شده است گفت: برنامه زمان‌بندی جهت احداث دو ایستگاه اشاره‌شده در بخش شمالی خط 7، 24 ماه است اما ان‌شاءالله با تلاش و برنامه‌ریزی این بازه زمانی را به 18 ماه کاهش بدهیم.

معاون شهردار تهران همچنین راجع به احداث خط 10 مترو ابراز کرد: احداث این خط نیز با قرارگاه خاتم آغاز شده است و ان‌شاءالله در سال آینده نیز فرآیند احداث خط 9 را با همکاری قرارگاه خاتم جلو خواهیم برد.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران