به مناسبت روز جهانی زن؛ نگاهی به ابعاد جنایات وحشیانه اسرائیل علیه زنان فلسطینی

به مناسبت روز جهانی زن؛ نگاهی به ابعاد جنایات وحشیانه اسرائیل علیه زنان فلسطینی

روز جهانی زن بهانه‌ای است تا برخی سازمان‌ها و نهادهای جهانی به گوشه‌ای از جنایات وحشیانه‌ای که اشغالگران صهیونیست علیه زنان فلسطینی به ویژه در نوار غزه مرتکب می‌شوند و آنها را از ابتدایی ترین حقوق خود محروم کرده‌اند، بپردازند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دیروز به مناسبت روز جهانی زن، منابع مربوطه به مستندسازی جنایات اشغالگران صهیونیست علیه زنان فلسطینی به ویژه در جنگ وحشیانه‌ای که بیش از 5 ماه قبل علیه غزه به راه افتاده است پرداختند.

قتل عام 9 هزار زن فلسطینی طی 5 ماه توسط اشغالگران

دفتر رسانه‌ای دولتی در نوار غزه در این زمینه گزارش داد که تاکنون بیش از 8900 زن فلسطینی به دست اشغالگران در غزه قتل عام شده‌اند و سایر زنان فلسطینی در سایه تجاوزات وحشیانه صهیونیست‌ها، در وضعیتی اسف‌بار و تحقیرآمیز زندگی می‌کنند.

در بیانیه‌ای که دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه به مناسبت روز جهانی زن منتشر کرد آمده است که روز جهانی زن متعلق به زنان فلسطینی به ویژه در نوار غزه است؛ جایی که این زنان به جای احترام و تکریم، مورد تحقیر، کشتار، شکنجه و آوارگی اجباری قرار می‌گیرند.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: این مناسبت جهانی در حالی است که ارتش اشغالگر اسرائیل در جنگ نسل کشی که علیه غیرنظامیان به راه انداخته است زنان فلسطینی را با خونسردی قتل عام می‌کند و جهانیان هم صرفا به عنوان تماشاگر ایستاده و در قبال این جنایات صهیونیست‌ها هیچ اقدامی نمی‌کنند.

وضعیت فوق بحرانی زنان در غزه

دفتر رسانه‌ای دولتی در نوار غزه توضیح داد: در جنگ نسل‌کشی که از 7 اکتبر علیه مردم فلسطین به راه افتاده است، دست کم8900 زن فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از 23 هزار زن فلسطینی هم زخمی شده‌اند و 2100 زن فلسطینی هم مفقود هستند و بیش از نیم‌میلیون نفر از آنها هم آواره‌اند. همچنین در این جنگ وحشیانه اسرائیل علیه نوار غزه حدود 60 هزار زن باردار در شرایط بسیار سخت و اسف‌باری به سر می‌برند و فاقد ابتدایی‌ترین امکانات بهداشتی و درمانی هستند.

بر اساس این بیانیه، صدها تن از زنان باردار در نوار غزه نوزادان یا جنین‌های خود را در نتیجه بمباران و تجاوزات وحشیانه صهیونیست‌ها از دست داده‌اند. زنان فلسطینی نماد و الگوی برجسته پایداری و مقاومت و اراده هستند؛ زیرا دوشادوش مردان در عرصه‌های مختلف مقابل دشمن ایستاده و در راه رسیدن به حقوق خود و مردم و فرزندانشان فداکاری زیادی کرده‌اند.

از سوی دیگر آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هم در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی زن اعلام کرد که تاکنون در سایه حملات اسرائیل به نوار غزه دست کم 9 هزار زن فلسطینی قتل عام شده‌اند و تعدادی از آنها هنوز زیر آوار هستند. زنان در غزه هر روز مجبورند عواقب این جنگ وحشیانه را تحمل کنند و به طور متوسط هر روز 63 زن فلسطینی در غزه به شهادت می‌رسند.

«ریم سالم» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور خشونت علیه زنان نیز به نوبه خود گفت: وضعیت زنان فلسطینی آزمونی است که جامعه جهانی در آن شکست خورده و زنان در نوار غزه در سایه کمبود شدید همه امکانات، در شرایطی کاملا غیرانسانی زندگی می‌کنند.

اداره مرکزی آمار فلسطین هم در بیانیه خود به مناسبت روز جهانی زن گزارش داد که 75 درصد از کل مجروحان در نوار غزه زنان هستند و 70 درصد از مفقود شدگان یعنی حدود 7 هزار نفر را هم زنان و کودکان تشکیل می دهند.

همچنین سازمان‌های مرتبط با حقوق زنان اعلام کردند، در سایه ویرانی نانوایی‌ها و نبود سوخت و سایر امکانات، زنان فلسطینی مجبورند با سختی برای فرزندان خود غذا تهیه کنند یا آنها را گرم نگه دارند. این زنان مجبور به انجام اموری می‌شوند که با طبیعت فیزیکی آنها سازگار نیست؛ همچون شکستن هیزم و ساعت‌ها ایستادن در مقابل آتش.

این سازمان‌ها گزارش دادند که زنان فلسطینی در نوار غزه از ابتدایی‌ترین امکانات و لوازم بهداشتی محروم هستند و این فاجعه‌بار است. تجاوز به کرامت و حقوق زنان فلسطینی توسط اسرائیل از 7 اکتبر تاکنون ابعاد وحشتناکی به خود گرفته است.

فاجعه برای زنان باردار در نوار غزه

بر اساس این گزارش، زنان باردار فلسطینی در سایه بمباران‌ها و نبود امکان دسترسی به بیمارستان در اغلب موارد مجبورند فرزندان خود را در میان آوارها به دنیا بیاورند و بسیاری از آنها جانشان را از دست می‌دهند. همچنین به دلیل نبود امکانات در بیمارستان‌ها، در بسیاری از موارد، زنان باردار مجبور به سزارین بدون بیهوشی شده‌اند که بسیار وحشتناک است.

«تیس انگرام» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) نیز روایت دردناکی از وضعیت زنان باردار و مادرانی که به تازگی فرزندان خود را به دنیا آورده‌اند ارائه داده و اعلام کرد که مادران در غزه برای دریافت مراقبت‌های پزشکی، تغذیه و محافظت کافی قبل، حین و بعد از زایمان با چالش‌های غیر قابل تصوری روبرو هستند. میزان مرگ و میر نوزادان در نوار غزه بسیار زیاد بوده و نمی‌توان تعداد دقیق آنها را مشخص کرد.

به گفته این مقام سازمان ملل، در شرایط ازدحام بیش از حد و منابع محدود، تیم‌های پزشکی مجبور می‌شوند تا سه ساعت پس از سزارین، مادران را از بیمارستان خارج کنند. این شرایط مادران را در معرض خطر سقط جنین، مرگ، مرده‌زایی، زایمان زودرس و آسیب‌های روانی قرار می‌دهد. همچنین زنان باردار و شیرده و نوزادان در شرایط غیر انسانی در کمپ‌های موقت زندگی می‌کنند و از سوء تغذیه و خطر نوشیدن آب ناسالم رنج می‌برند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon
طبیعت