انتقاد رئیس هیئت استان کردستان از فدراسیون سوارکاری


انتقاد رئیس هیئت استان کردستان از فدراسیون سوارکاری

رئیس هیئت سوارکاری استان کردستان، گفت: فدراسیون سوارکاری در ۲۰ ماه گذشته با چند سرپرست اداره شده و سردرگمی مدیریتی آن از رأس به بدنه تعمیم پیدا کرده است.

فیض‌الله پیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با اشاره به آخرین وضعیت انتخابات فدراسیون سوارکاری، اظهار داشت: اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای همانند هفتم شهریورماه امسال نیفتد، انتخابات مجمع فدراسیون سوارکاری روز 24 اسفندماه برگزار می‌شود، فدراسیونی که در 20 ماه گذشته با چند سرپرست اداره شده و سردرگمی مدیریتی آن از رأس به بدنه تعمیم پیدا کرده، امید است کشتی توفان‌زده مدیریتی این فدراسیون در مجمع پیش‌رو به ساحل آرامش برسد و ورزش سوارکاری از باتلاق مدیریتی خارج شود.

وی در پاسخ به این سؤال که شانس با کدام نامزد است، گفت: دیدگاه‌ها و آرای مختلفی از سوی مدیران کاندیداها برای اداره فدراسیون مطرح می‌شود که گاهی از فلسفه مدیریتی و برنامه خاصی پیروی نمی‌کند و عموماً بر روی روابط افراد متمرکز است. "الگوی مدیریت مشارکتی" که کم و بیش با اعضای مکرم مجمع در میان نهاده شده یکی از گزینه‌های پیش‌روی انتخاب‌کنندگان است که مشروح در قالب جزوه‌ای برای اداره چهار ساله و مقدمه برنامه‌ای بلند مدت تدوین شده و اگر مورد اقبال عمومی قرار بگیرد، می‌تواند به احیای مدیریت مبتنی بر خرد جمعی و مشارکت تمام اجزای استانی و صنفی مانند فدراسیون نیروهای مسلح، کارگری، دانش‌آموزی، دانشجویی و کمیته المپیک و پارالمپیک کمک کند.

رئیس هیئت سوارکاری استان کردستان افزود: الگوی مدیریت مشارکتی زمینه بازگشت ادبیات توسعه به فدراسیون و نگرش فراگیر به مسائل متعدد و بحران زده فدراسیونی با حدود 20 میلیارد تومانی است. فرایند توسعه، بدون مشارکت تمام اجزای سازمان ممکن نیست، در امر توسعه و مدیریت مشارکتی فدراسیون هم، دست سه رکن مشارکت فردی، یعنی مدیران استان‌ها و اعضای مجمع، مشارکت جغرافیایی و مشارکت صاحبان خرد و تجربه مطرح است.

وی بیان کرد: مهمترین فاکتور در این زمینه مشارکت تک‌تک استان‌ها، اعضا و اجزای فدراسیون و اعتماد به آنها به مثابه سرمایه اجتماعی فدراسیون است. از طرفی یکی از سرمایه‌های اصلی  فدراسیون سوارکاری، نیروهای متخصص و کادر فنی آن است که بدون بهره‌گیری صحیح از این سرمایه، امکان مدیریت موفق فدراسیون وجود ندارد.

پیری تصریح کرد: باید تمام سلایق، انرژی و اراده نیروهای فنی و نیز اعضای مجمع را در مدیریت فدراسیون دخالت داد و با دوری از حواشی، خرد جمعی و آزادی اظهارنظر را در اداره فدراسیون عملیاتی کرد. بدین ترتیب واژه حذف از تعاملان درون فدراسیونی حذف می‌شود و با تکیه بر همکاری همه با هم از هدر رفتن و اصطکاک خنثی‌کننده انرژی‌ها جلوگیری می‌شود، بلکه تکثر سلایق و اندیشه‌های به انرژی افزایی و تعامل چندوجهی تبدیل می‌شود. 

وی عنوان کرد: هیچ کس ادعا ندارد که در فدراسیون سوارکاری در همه رشته‌ها متخصص است و بر تمام زوایای مدیریتی و ورزشی آن اشراف دارد. "همه چیز را همگان دانند". اما بر اساس مدیریت مشارکتی می‌توان همه انرژی‌ها را در یک نقطه کانونی به خدمت فدراسیون در آورد. با تکیه بر مدیریت مشارکتی می‌توان از دانش فنی و تجربه همگانی افرد بهره گرفت.

رئیس هیئت سوارکاری استان کردستان عنوان کرد: عصر قهرمان بازی فردی به پایان رسیده و بی‌گمان  مدیریت فدراسیونی که در هزارتوی مشکلات و بدهی گیر افتاده، با تمام سلایق و اندیشه‌ها ممکن می‌شود. در آن صورت می‌توان الگویی مدیریتی برای سایر فدراسیون‌ها بود و حضوری قدرتمند در عرضه داخلی و خارجی برای اعتلای ورزش سوارکاری داشت. 

وی مدعی شد: به درستی گفته‌اند که آزموده را آزمودن خطاست و بازآزمایی بانیان شرایط موجود و البته غریبه‌های غیرمتخصص، به تکرار تاختن بی‌هدف در باتلاق می‌انجامد. باید شجاعانه تصمیمی نو مبتنی بر تغییر گرفت. اگر شرایط فعلی مطلوب است، مدیریت موجود و حاکمیت بانیان آن را ادامه‌ داد و اگر مطلوب نیست، شجاعانه طرحی نو در انداخت و رأی به تغییر داد.

پیری گفت: امیدواریم که انتخابات پیش‌روی فدارسیون سالم و اراده حقیقی مجمع در فضای آزاد به منصه ظهور برسد و کسانی که سابقه مدیریتی 5 ساله به عنوان شرط لازم و پیش‌نیاز برای تأیید صلاحیت را ندارند، به عنوان کاندیداها در انتخابات حضور نداشته باشند.

انتهای پیام/481/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon